הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

פיזיותרפיה

Vicetone

משתמש מתחיל
211
0
נק' מוניטין:
0
211
0
הולמס פלייס כרמיאל
מישהו יכול להמליץ לי על תרגילי פיזיותפריה שאני אוכל לעשות באופן עצמאי בבית? יש לי גומיות והכל רק צריך תרגילים..

בעיקרון אני חודשיים לאחר ניתוח בלברום (ניתוח בכתף) במהלך הניתוח איחו לי את הקרע וניקזו את הנוזלים שיצאו מן השריר.. אין לי זמן ללכת לקופח לעשות פיזותרפיה..
אז אני מחפש תרגילים לעשות בבית..

תודה מראש..

לא יודע על פיזיותרפיה כל כך, אבל פרס אני תמיד שומע שהוא התרגיל הכי טוב לכתפיים, אני חושב שכדי לעזור בהחלמה (פיזיותרפיה) עדיף תמיד משקלים נמוכים (אפילו רק הידיים בלי משקל, רק התנועה), ולא יותר מדי תרגילים, כדי לא להפעיל יותר מדי לחץ.. לכן הייתי אומר שתעשה את התרגיל הנ"ל בחזרות גבוהות, מס' סטים, כל יום-יומיים, כי הרי זה לא מפעיל לחץ.
תקנו אותי אם אני טועה...

מישהו יכול להמליץ לי על תרגילי פיזיותפריה שאני אוכל לעשות באופן עצמאי בבית? יש לי גומיות והכל רק צריך תרגילים..

בעיקרון אני חודשיים לאחר ניתוח בלברום (ניתוח בכתף) במהלך הניתוח איחו לי את הקרע וניקזו את הנוזלים שיצאו מן השריר.. אין לי זמן ללכת לקופח לעשות פיזותרפיה..
אז אני מחפש תרגילים לעשות בבית..

תודה מראש..

תלך פעם אחת ותבקש הנחיות לתרגול ביתי אחרי שפיזיותרפיסט יבדוק אותך.
חבל לוותר על שירות כזה שניתן בחינם.

פיזיותרפיה חשובה מאוד להחזרת טווחי תנועה והחזרת הכתף למצב תקין. אל תפספס את זה. גם זה ימנע פציעות בעתיד

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית