ייעוץ טכניקה סקוואט

painandgain1

משתמש קבוע
1,673
702
נק' מוניטין:
925
1,673
702
שלום לכולם.
אני יודע שאני כבר מתחיל לחפור לכם, אבל באמת שאני מנסה לנסות כל דבר וכל עצה. מאחר שסקוואט זה שליש מ-SS אני לא יכול להרשות לעצמי להתחיל את התכנית ולאכול כמו שצריך עד שאני אסגור את הפינה הזו לחלוטין.
סט ראשון 70 ק"ג מזווית של 90 מעלות

סט שני 70 ק"ג מזווית של 45 מעלות

תודה רבה לכל המגיבים והעוזרים!

אני לא רואה בעיה בסקוואט.
לדעתי אתה עושה מצויין.
דבר אחד שיעזור לך בעתיד עם משקל גבוהה יותר, כשאתה שובר מקביל ומגיע לנקודה שאתה מסיים לרדת תתפוצץ למעלה בחזרה, תשתמש בבאונס בבור לעלות.
בנוסף יורד עמוק מהצריך, אתה יכול רק לשבור מקביל וזהו

• פותח/ת השרשור
אני לא רואה בעיה בסקוואט.
לדעתי אתה עושה מצויין.
דבר אחד שיעזור לך בעתיד עם משקל גבוהה יותר, כשאתה שובר מקביל ומגיע לנקודה שאתה מסיים לרדת תתפוצץ למעלה בחזרה, תשתמש בבאונס בבור לעלות.
בנוסף יורד עמוק מהצריך, אתה יכול רק לשבור מקביל וזהו
תודה רבה על התגובה, ניסיתי לעשות את זה היום, פשוט אני צריך להתרגל לעשות את זה בטיימינג טוב כי עד עכשיו הייתי עוצר בתחתית ואני לא רגיל לזה.
זה באמת יותר עמוק ממה שצריך? זה נראה דווקא בסדר חוץ מהחזרות שאני מאבד ריכוז וממשיך לרדת יותר מדי. ריפ אומר שבירידה צריך לחשוב על העלייה, אבל אני חושב על הירידה כי אני מנסה לשמור על הגב תחתון. אני אנסה להבא לחשוב על העלייה, זה בטח יעזור לי להפסיק להגזים עם הירידה ו"להתפוצץ" למעלה. תודה רבה לך!
עוד תגובות?

תודה רבה על התגובה, ניסיתי לעשות את זה היום, פשוט אני צריך להתרגל לעשות את זה בטיימינג טוב כי עד עכשיו הייתי עוצר בתחתית ואני לא רגיל לזה.
זה באמת יותר עמוק ממה שצריך? זה נראה דווקא בסדר חוץ מהחזרות שאני מאבד ריכוז וממשיך לרדת יותר מדי. ריפ אומר שבירידה צריך לחשוב על העלייה, אבל אני חושב על הירידה כי אני מנסה לשמור על הגב תחתון. אני אנסה להבא לחשוב על העלייה, זה בטח יעזור לי להפסיק להגזים עם הירידה ו"להתפוצץ" למעלה. תודה רבה לך!
עוד תגובות?
פשוט אתה אמור להרגיש שאתה יורד מספיק, בסרטון ירדת טיפה יותר עמוק (שום דבר לא רע בזה) תנסה לתרגל את הבאונס ואת ההתפוצצות מהבור עם משקל קל בהתחלה שתבין איך זה הולך ואז תנסה עם משקל כבד, כמובן גם שבמשקל כבד יהיה קשה יותר.
בכיף

הסקוואט נראה בסדר גמור.
פעם הבאה תחתוך את הסרטון ותשאיר רק את הסט עבודה בלי כל המסביב...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית