טוב אז אני עומד להתחיל תסייקל, אני רק רוצה לשאול שאלות אחרונות ולוודא כמה דברים כדי לא לעשות להמנע מעשיית שטויות.
הסייקל זה טסט' אנטייט ל10 שבועות, כל שבוע 500מיל
PCT-
HCG 500IU לשבוע מפוצל ל2 זריקות למשך חודש
nolvadex 40/40/20/20(יענו כל יום 40 למשך שבועיים ראשונים ואז 20 למשך שבועיים אחרונים).
עכשיו קודם כל רציתי לדעת אם זה נראה לכם בסדר, אם יש צורך לשנות משהו או משו כזה...
ויש לי בנוסף לזה כמה שאלות(חלק מהן קצת מפגרות אבל better safe then sorry), אז ככה-
1)מתי להזריק את הטסט'(ערב, בוקר, יש בכלל חשיבות לזה)?
2)בpct, יש חשיבות לזמנים שאני לוקח אותו?(גם ערב, בוקר וכדומה)...
3)זה משנה עם איזה מחט אני משתמש? יש לי את המחטים מהבתי מרקחת של מכבי(האלה עם המהזרק הכחול, הם די ארוכים, צריך לדחוף אותם עד הסוף?)
ושאלה אחרונה(וגם די מפגרת), מיקום ההזרקה שלי זה בתחת, אבל ראיתי אנשים שעשו את זה ירך או ליד הכתף... יש הבדל, מיקום ההזרקה משנה משו?
זהו, מצטער על הצפת השאלות, ותודה:)
הסייקל זה טסט' אנטייט ל10 שבועות, כל שבוע 500מיל
PCT-
HCG 500IU לשבוע מפוצל ל2 זריקות למשך חודש
nolvadex 40/40/20/20(יענו כל יום 40 למשך שבועיים ראשונים ואז 20 למשך שבועיים אחרונים).
עכשיו קודם כל רציתי לדעת אם זה נראה לכם בסדר, אם יש צורך לשנות משהו או משו כזה...
ויש לי בנוסף לזה כמה שאלות(חלק מהן קצת מפגרות אבל better safe then sorry), אז ככה-
1)מתי להזריק את הטסט'(ערב, בוקר, יש בכלל חשיבות לזה)?
2)בpct, יש חשיבות לזמנים שאני לוקח אותו?(גם ערב, בוקר וכדומה)...
3)זה משנה עם איזה מחט אני משתמש? יש לי את המחטים מהבתי מרקחת של מכבי(האלה עם המהזרק הכחול, הם די ארוכים, צריך לדחוף אותם עד הסוף?)
ושאלה אחרונה(וגם די מפגרת), מיקום ההזרקה שלי זה בתחת, אבל ראיתי אנשים שעשו את זה ירך או ליד הכתף... יש הבדל, מיקום ההזרקה משנה משו?
זהו, מצטער על הצפת השאלות, ותודה:)