הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ כמה שאלות לפני התחלת סייקל ראשון

• פותח/ת השרשור yamir
  • פורסם בתאריך

yamir

משתמש מתחיל
14
0
נק' מוניטין:
0
14
0
טוב אז אני עומד להתחיל תסייקל, אני רק רוצה לשאול שאלות אחרונות ולוודא כמה דברים כדי לא לעשות להמנע מעשיית שטויות.

הסייקל זה טסט' אנטייט ל10 שבועות, כל שבוע 500מיל
PCT-
HCG 500IU לשבוע מפוצל ל2 זריקות למשך חודש
nolvadex 40/40/20/20(יענו כל יום 40 למשך שבועיים ראשונים ואז 20 למשך שבועיים אחרונים).

עכשיו קודם כל רציתי לדעת אם זה נראה לכם בסדר, אם יש צורך לשנות משהו או משו כזה...
ויש לי בנוסף לזה כמה שאלות(חלק מהן קצת מפגרות אבל better safe then sorry), אז ככה-
1)מתי להזריק את הטסט'(ערב, בוקר, יש בכלל חשיבות לזה)?
2)בpct, יש חשיבות לזמנים שאני לוקח אותו?(גם ערב, בוקר וכדומה)...
3)זה משנה עם איזה מחט אני משתמש? יש לי את המחטים מהבתי מרקחת של מכבי(האלה עם המהזרק הכחול, הם די ארוכים, צריך לדחוף אותם עד הסוף?)

ושאלה אחרונה(וגם די מפגרת), מיקום ההזרקה שלי זה בתחת, אבל ראיתי אנשים שעשו את זה ירך או ליד הכתף... יש הבדל, מיקום ההזרקה משנה משו?

זהו, מצטער על הצפת השאלות, ותודה:)

אני במקומך הייתי מעלה תטסט ל3 מיל(750)בקשר למחט הכחול הכי טוב תשתמש רק באלה לא בירוקים.לגבי מקום הזריקה זה יכול להיות בכתפיים ביד אחורית ובתחת בהצלחה....🤩

לפי דעתי 500 יתן לך אפקט בסייקל ראשון אם אתה רוצה להרגיש בטוח .הייתי ממליץ לך לפצל ל2 זריקות בשבוע כדי לשמור על רמת הטסט בדם

• פותח/ת השרשור
חחח אחי איבדת אותי לגמרי, התכנון הראשון שלי זה לתת 500 עם פיצול ל2 זריקות בשבוע, אתה חושב שצרךי לעלות את המינון ל750?

אין צורך ואפילו יהיה מוגזם לקחת בסייקל ראשון 750 מ"ג לשבוע.

לגבי שאר השאלות:

1. כן יש חשיבות למתי שאתה מזריק, הרעיון הוא לפצל את החומר למרווחים שווים של 3.5 ימים, כמו שני בבוקר וחמישי בערב. או ראשון בבוקר ורביעי בערב. אין צורך להקפיד על השעה/דקה, אבל כן יש צורך להקפיד על אותו יום.
2. תכלס לא, נולבדקס אתה יכול לקחת בבוקר או בלילה, אבל אם לקחת בבוקר אז גם ביום למחרת בבוקר.
3. עם המחט הזו שיש לך, תזריק לתחת, כן אתה צריך להכניס לתחת את כל המחט.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית