עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
נגיד ואני אוכל כל יום 2600 קלוריותבעיקרון תלוי בציט. תמיד צריך להוריד משהו אבל תלוי מה.
אם זה משהו קטן סתם דוגמא גלידה אז אתה יכול לוותר על הביניים. (לא מכיר את התפריט שלך אז לא יודע מה הביניים שאתה אוכל)
אין דבר כזה בכלל צ'יט מיל, מונח שהמציאו אלה שמתקשים בחיטוב.משהו שלא הבנתי בציט מיל
שאני עושה נגיד ציט מיל זה בנוסף לכל התפריט ואז כאילו ביום של ציט יוצא הרבה מאוד קלוריות
או שזה אמור להשתלב בתפריט נגיד אני צריך לאכול 3000 קלוריות ביום והציט הוא 1000 אז נשאר לאכול עוד 2000 קלוריות
מה מאיתם הנכון?
מדבר על מסה... ציט כאילו ארוחה המבורגראין דבר כזה בכלל צ'יט מיל, מונח שהמציאו אלה שמתקשים בחיטוב.
יש העמסה, ואפשר שם לדחוף צ'יט.. על הדרך 😃
כאילו להיות בפלוס קלורי ממש גבוה באותו היום?כן אתה אמור בנוסף לתפריט שלך לאכול ארוחת צ'יט
צ'יט מיל עושים בחיטוב.. אם כבר.מדבר על מסה... ציט כאילו ארוחה המבורגר
ואם בלי במסה פעם בשבועיים איזה וופל בלגי ? מה זה רק בחיטוב...צ'יט מיל עושים בחיטוב.. אם כבר.
במסה? למה? אתה במילא נמצא בפלוס קלורי.
בא לך אז תאכל.ואם בלי במסה פעם בשבועיים איזה וופל בלגי ? מה זה רק בחיטוב...
ולא הבנתי מה הקשר במאזן הקלורי
אני לא מדבר על העמסה אחי
לייל דווקא ממליץ על זה, הוא קורא לזה FREE MEAL ולא צ'יט מיל.אין דבר כזה בכלל צ'יט מיל, מונח שהמציאו אלה שמתקשים בחיטוב.
במסה כל התפריט הוא צ'יט, אם כבר צ'יט מיל במסה זה חזה עוף עם אורז 😆מדבר על מסה... ציט כאילו ארוחה המבורגר
כןמדבר על מסה... ציט כאילו ארוחה המבורגר
כאילו להיות בפלוס קלורי ממש גבוה באותו היום?
הדעות חלקות לפי מה שכתובים פה...