ייעוץ אני צורך 2 תוספים ומעוניין לקנות דברים דומים בעתיד דעתכם בבבקשה

chenzig

משתמש מתחיל
47
0
נק' מוניטין:
0
47
0
:help:שלום
אני צורך אבקת חלבון של MUSCLETECH (נייטרו טק) וNO XPLODE.
אני מעוניין לקנות CELL MASS ו CELL TECH ואת החלבון PRO COMPLEX של OPTIMUM.
אני חושב גם לקנות כדורים של BSN ניטריק אוקסיד.
האם קסאין של אופטימומ באמת טוב כמו שאומרים?
ומה לגבי החלבון החדש שלהם WHEY HYDRO?
ומה הקשר שאופטימן שוב של אופטימומ יכול לעזור לי בהגדלת מסת השריר?

בברכה
חן

קזאין של אופטימום זה דבר בלתי אכיל בעליל, עם מרקם של גיר ותחושת בחילה בהתאם. למה לך את זה? יש דברים טעימים כמו סינטה6..
HYDRO זה חלבון "מהיר" יותר מWHEY רגיל. הם לא אומרים עליו כלום, כך שאפילו למי שמחזיק מprotein pulse, זה חסר ערך מוסף על WHEY רגיל.
אופטימן זה ויטמינים ומינראלים, לא יותר. אם אתה צריך השלמות, אז זה מוצר די טוב. רק לא לקחת לפני השינה, כי יש בו דברים כמו ג'ינסנג שישאירו אותך ער.

• פותח/ת השרשור
ומה דעתך על סל טק וסל מסס?
הסינטה 6 אני לא לוקח כי יש שם 6 גרם שומן למנה! אם אני ארצה כמות כזאת של שומן אני כבר יאכל טונה לפחות זה אומגה 3....
אז אתה אומר שההידרו ווי שווהמשהו?
אל תדאג לגבי הטעם של הקזאין... חחח אני מסתדר עם הכל השאלה אם הוא באמת מתפרק לאורך 7 שעות או שאת סתם המצאה של אופטימומ...?
מה אתה אומר להמשיך עם נייטרו טק או לעבור לפרו קומפלקס?

הסינטה 6 אני לא לוקח כי יש שם 6 גרם שומן למנה! אם אני ארצה כמות כזאת של שומן אני כבר יאכל טונה לפחות זה אומגה 3....
אל תדאג לגבי הטעם של הקזאין... חחח אני מסתדר עם הכל השאלה אם הוא באמת מתפרק לאורך 7 שעות או שאת סתם המצאה של אופטימומ...?
במקום להוציא כסף על אבקת קזאין תאכל קוטג' או כל סוג של גבינה. כל פורמולות הקריאטין למיניהן = בזבוז כסף, אם אתה חייב אבקה אז קח אבקת חלבון מי גבינה טעימה ואיכותית (אני אוהב את הבננה והדאבל ריץ' שוקולד של אופטימום), ואם אתה צריך קריאטין קנה מונוהיידרייט, הרבה יותר זול ובטוח לא פחות יעיל. אני לא מכיר את הנייטרו טק, אבל הפרו קומפלקס סתם אבקה יקרה.

NO אקספלואד מוצר טוב - נותן מרץ ופאמפ למי שמחפש לאימון - אם אתה לוקח אותו אז ניטריקס זה מיותר כי כבר יש ארג'נין בNO אקספלואוד

האופטימן מולטיויטמין טוב

לגבי החלבון, אם אתה אוכל טוב אז מספיק החלבון הרגיל שלהם גולד סטאנדרט

כל השאר לא ניסיתי אז לא יודע להגיד לך

6 גרם שומן למנה, רק לא זה... הכל הולך למותניים כי זה נספג מהר..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית