נק' מוניטין:
59,267
- 6,008
- 4,798
גילוי נאות, זה הליפטר הראשון שראיתי כשנחשפתי לתחום. התחלתי להתעניין בפאוורליפטינג כשראיתי סקוואט שלו בUSAPL RAW Nationals 2010
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
זה סינגל פליי.זה סתם סינגלט שהוא לובש נכון?
זאת לא חליפת סקוואט? ז"א raw
זה סינגל פליי.
בגלל שRAW יותר פופולרי היום, והכוכבים הם מי שמשתתפים בזה,
אתן לך לצורך השוואה, מלניצ'ב לא סגר עם זה 490 (480 עשה הכי הרבה)
הנה מלפני 9 חודשיםסרטון מ2012 טיפה,יכול להיות(סביר מאוד)שאם היה מתמקצע יותר בציוד היה עושה יותר מ500 אם כבר לפני 4 שנים היה לו 470 קל
הנה מלפני 9 חודשים
היו דיבורים על 500+ בתחרות הזאת
זה סינגל פליי.
בגלל שRAW יותר פופולרי היום, והכוכבים הם מי שמשתתפים בזה,
זה סינגל פליי,הייתי בטוח שסקוואט עם ציוד תמיד יוצא ממונוליפט.
נראה שטעיתי.
אולי די עם זה?ipf זה לא אלה שאוסרים על מתחרים שלהם להזכיר את שמו של אד קואן כי הוא השתמש בחומרים רחמנא ליצלן?
תראה לי אדם שמסקוויט 500 קג ואומר שהוא טבעי, ואראה לך אדם שקרן.
עקבתי אחריו מאז שהכתירו אותו כ'שחקן פוטבול הכי חזק'..גילוי נאות
מה זה משנה?ipf זה לא אלה שאוסרים על מתחרים שלהם להזכיר את שמו של אד קואן כי הוא השתמש בחומרים רחמנא ליצלן?
תראה לי אדם שמסקוויט 500 קג ואומר שהוא טבעי, ואראה לך אדם שקרן.
אולי די עם זה?
אין לי בעיה עם זה שספורטאי עושה את זה (בעצם יש לי, אבל זה לא העניין כרגע), יש לי בעיה עם זה שאיגוד עושה את זה. איגוד שמתיימר להיות האורים ותומים של הפוורליפטינג העולמי לא צריך לעשות איפה ואיפה, לדעתי זו סתם צביעות.ש אינטרס כלשהו לומר שאתה טבעי,זה חוזי פרסום או סתם לייצא באז תקשורתי
מאלאן טבעי, הוא אוכל פלמיני.מישהו עשה את זה? מלניצ'ב?
תוצאות מדהימות ועומק לא נורמלי.
מראה לאנשים ש"בוכים" על הסקוואט בטענה שהרצועת ברך שלהם לא מספיק חזקה- 505 קילו עם רצועות טיטניום(אבל אחי, יש רצועות שעולות פי 2)
נ.ב
ריי וויליאמס(שרוולים) שפף 412.5 שם
התבלבלתי עם הטענה של זהאיר, כש500 ו505 נזרקים באוויר באותו יום קשה(מחכה לסרטון)
התבלבלתי עם הטענה של זהאיר, כש500 ו505 נזרקים באוויר באותו יום קשה(מחכה לסרטון)
החליפה לא "קצת" עוזרת?תוצאות מדהימות ועומק לא נורמלי.
מראה לאנשים ש"בוכים" על הסקוואט בטענה שהרצועת ברך שלהם לא מספיק חזקה- 505 קילו עם רצועות טיטניום(אבל אחי, יש רצועות שעולות פי 2)
נ.ב
זכור לי שדובר שזה special edition של הרצועה הזאת שהרבה יותר חזקה ועבהתוצאות מדהימות ועומק לא נורמלי.
נ.ב
החליפה מן הסתם עוזרת, ציינתי את העובדה כי אנשים חושבים שהרצועות הן הצוואר בקבוק בהרמות שלהם(וזה פשוט לא נכון).החליפה לא "קצת" עוזרת?
ואולי לאנשים יש העדפות שונות ברצועות?
נכון, היא עדיין יותר חלשה מהGOLD בתחרויותזכור לי שדובר שזה special edition של הרצועה הזאת שהרבה יותר חזקה ועבה