הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון בליין סמנר סקוואט 500KG בסינגל פליי IPF

החליפה מן הסתם עוזרת, ציינתי את העובדה כי אנשים חושבים שהרצועות הן הצוואר בקבוק בהרמות שלהם(וזה פשוט לא נכון).
אין לי בעיה עם העדפות, על זה טיטאן וחברות אחרות מבוססות, יש לי בעיה שאנשים חושבים שציוד ירים בשבילם את המשקל ותמיד מתעקשים שהכי יקר= הכי הרבה משקל על המוט.

נכון, היא עדיין יותר חלשה מהGOLD בתחרויות
ברור שהן לא צוואר הבקבוק פשוט טיפה הצגת כאן את כל מי שלא אוהב את הטיטניום כבכיין.
אני למשל אוהב להשתמש בהן בסטים עם חזרות מרובות כי הן יותר נוחות ו"סלחניות" אבל לעבודה כבדה אני כבר משתמש ברצועות החזקות שלי.

החליפה מן הסתם עוזרת, ציינתי את העובדה כי אנשים חושבים שהרצועות הן הצוואר בקבוק בהרמות שלהם(וזה פשוט לא נכון).
אין לי בעיה עם העדפות, על זה טיטאן וחברות אחרות מבוססות, יש לי בעיה שאנשים חושבים שציוד ירים בשבילם את המשקל ותמיד מתעקשים שהכי יקר= הכי הרבה משקל על המוט.

נכון, היא עדיין יותר חלשה מהGOLD בתחרויות
אני לא מבין מה בכלל הקשר בין רצועות ברכיים חזקות/חלשות לEQ
לפי מה שאני יודע הסיבה ששמים רצועות ברכיים בEQ זה כדי שתהיה "העדפה" לשבת יותר אחורה (כי הרצועות גם עוזרות להוציא ברכיים החוצה וגם מקשות לתת לברך ללכת יותר קדימה) ואז גם קל יותר לשבור מקביל וגם מקבלים יותר עזרה מהחליפה, סקוואט ב-EQ לא על בשרי כמובן יותר דומה לבוקס סקוואט ששם בשביל לקום צריך לעשות מעין לג קורל ואין הרבה מעורבות של הקוואדס (ע"פ לואי סימונס "בני אדם עם קוואדס גדול הם סקוואטרים גרועים", מדובר על EQ כמובן).
אשמח לשמוע אם אתה חושב אחרת, ולמה.

חוץ מזה אני מסכים איתך ב-100% לגבי הציוד, רק שלא חושב שהסרטון עצמו מהווה דוגמא...
אני בעצמי עם חגורת אקונומי בת 4 שנים אם אני לא טועה (יד שנייה עלתה לי בסביבות ה-100 שקל) ורצועות טיטאניום שבשימוש די מאסיבי כבר יותר משנה וחצי ואני חושב שרצועות גולד חדשות אולי יעזרו לי בעוד 5 קילו על המוט ושחגורה חדשה בכלל לא תהווה הבדל...
אבל מה שכן תמיד כדאי ברנד מוכר רק בשביל העניין של העמידות, עדיף לקנות חגורה בהשקעה חד פעמית של 400-500 שקל לעשור מאשר לקנות RDX חדשה כל חצי שנה.

ברור שהן לא צוואר הבקבוק פשוט טיפה הצגת כאן את כל מי שלא אוהב את הטיטניום כבכיין.
אני למשל אוהב להשתמש בהן בסטים עם חזרות מרובות כי הן יותר נוחות ו"סלחניות" אבל לעבודה כבדה אני כבר משתמש ברצועות החזקות שלי.
לך יש ניסיון עם רצועות אז זה לגיטימי.
ההודעה הייתה מכוונת לכל הילדים שלא יודעים מה ההבדל בין שרוול לרצועה וישר באים ומבקשים ממני את הגולד כאילו שמדובר בעוד ראש תוספת ל4 ראשי.

אגב, בזמנו אד קואן עשה סקוואט ברצועות בד מסריחות שהוא אילתר והסתדר במשך שנים.

אני לא מבין מה בכלל הקשר בין רצועות ברכיים חזקות/חלשות לEQ
לפי מה שאני יודע הסיבה ששמים רצועות ברכיים בEQ זה כדי שתהיה "העדפה" לשבת יותר אחורה (כי הרצועות גם עוזרות להוציא ברכיים החוצה וגם מקשות לתת לברך ללכת יותר קדימה) ואז גם קל יותר לשבור מקביל וגם מקבלים יותר עזרה מהחליפה, סקוואט ב-EQ לא על בשרי כמובן יותר דומה לבוקס סקוואט ששם בשביל לקום צריך לעשות מעין לג קורל ואין הרבה מעורבות של הקוואדס (ע"פ לואי סימונס "בני אדם עם קוואדס גדול הם סקוואטרים גרועים", מדובר על EQ כמובן).
אשמח לשמוע אם אתה חושב אחרת, ולמה.

חוץ מזה אני מסכים איתך ב-100% לגבי הציוד, רק שלא חושב שהסרטון עצמו מהווה דוגמא...
אני בעצמי עם חגורת אקונומי בת 4 שנים אם אני לא טועה (יד שנייה עלתה לי בסביבות ה-100 שקל) ורצועות טיטאניום שבשימוש די מאסיבי כבר יותר משנה וחצי ואני חושב שרצועות גולד חדשות אולי יעזרו לי בעוד 5 קילו על המוט ושחגורה חדשה בכלל לא תהווה הבדל...
אבל מה שכן תמיד כדאי ברנד מוכר רק בשביל העניין של העמידות, עדיף לקנות חגורה בהשקעה חד פעמית של 400-500 שקל לעשור מאשר לקנות RDX חדשה כל חצי שנה.

לגבי הציוד- זה נכון בעיקר לחליפות כבדות מקנבס שמיוצרות ע"י מטאל(jack) ואינזר(Leviathan), כי זה כמו לעשות סקוואט בתוך גבס שנותן לך ריבאונד, הן שונות משמעותית מחליפות 1PLY רגילות שמשתמשים בהן בIPF ומשנות את כל התנועה של הגוף(כמו שאמרת דומה לבוקס סקוואט יותר).
ב1PLY הסקוואט דומה מאוד לסקוואט סטנדרטי, אבל בגלל העומק המוגזם שדורשים בUSAPL וIPF לפעמים התחתית נראית מוזרה ולא טבעית.

בקשר לחגורה אתה צודק לגמרי כי חגורה זה מוצר שנשאר תרתי משמע לכל החיים, בניגוד לכל השאר.

לך יש ניסיון עם רצועות אז זה לגיטימי.

אגב, בזמנו אד קואן עשה סקוואט ברצועות בד מסריחות שהוא אילתר והסתדר במשך שנים
חחח אבל פעם היו משתמשים בכדורי טניס מאחורי הברך...
באופן כללי, אי אפשר להשוות את הציוד של פעם להיום. רצועות, חליפות וכו...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית