ייעוץ תפריט מסה

מושיקו1717

משתמש מתחיל
6
0
נק' מוניטין:
0
6
0
צהריים טובים,
רציתי לשאול האם התפריט נראה לכם טוב למסה
גיל22
משקל74.5
גובה170

ארוחה1.
2 פרוסות לחם מלא/לבן
2 ביצים+חצי קופסת קוטג'
2 ירקות

ארוחה 2
2 ביצים רק החלבון (הלבן)
חצי קופסת קוטג'
4פרוסות לחם
1 כף שמן זית
2 ירקות

ארוחה 3
1 קופסת טונה
6 חצאי הגוזים
4 פרוסות לחם/ או 2 כוסות פסטה

ארוחה 4
1 סקופ חלבון
3 פירות

ארוחה 5
200 גרם חזה עוף/ 1 כרעיים
2 כוסות פחמימה מבושלת בדרך כלל פסטה או אורז
6 חצאי אגוזים
2 ירקות

שלום מושיקו,
תכניס את המאכלים למחשבון תזונה (FOODSDICTIONARY, גולינגו או האפליקציה MYFITNESSPAL) ותכתוב את הערכים היומיים של קלוריות, חלבון, שומן, פחמימה. ותכתוב גם את ה RMR שלך (אפשר לחפש מחשבון באינטרנט).
מבחינת המוצרים נראה בסדר, חוץ מזה שאני לא רואה טעם לזרוק את הצהוב של הביצה, אם אתה תוהה לגבי בעייתיות של לאכול יותר מ 2 ביצים ביום, אז בדיוק היום דיברנו על זה

• פותח/ת השרשור
שלום מושיקו,
תכניס את המאכלים למחשבון תזונה (FOODSDICTIONARY, גולינגו או האפליקציה MYFITNESSPAL) ותכתוב את הערכים היומיים של קלוריות, חלבון, שומן, פחמימה. ותכתוב גם את ה RMR שלך (אפשר לחפש מחשבון באינטרנט).
מבחינת המוצרים נראה בסדר, חוץ מזה שאני לא רואה טעם לזרוק את הצהוב של הביצה, אם אתה תוהה לגבי בעייתיות של לאכול יותר מ 2 ביצים ביום, אז בדיוק היום דיברנו על זה

rmr- 2,955
חישבתי לפי המחשבון קלוריות את התפריט שלי יצא ככה
קלוריות-2906
חלבון-177.13
שומן-58.82
פחמימה-432.896
לא חשבתי את הסקופ חלבון שאני שותה כיוון שזה לא מוצא אבקות חלבון במחשבון..

קלוריות-2906
בשביל מסה אתה צריך לאכול כמה מאות קלוריות מעל ה RMR, לכן התפריט לא טוב למסה. גם אם תוסיף את הסקופ חלבון, זה בערך 25 גרם חלבון ו 120 קלוריות, ככה שזה עדיין נמוך.
תוסיף עוד 400-500 קלוריות (הייתי מתחיל מלהפסיק לזרוק את הצהוב של הביצים בארוחה 2).

• פותח/ת השרשור
בשביל מסה אתה צריך לאכול כמה מאות קלוריות מעל ה RMR, לכן התפריט לא טוב למסה. גם אם תוסיף את הסקופ חלבון, זה בערך 25 גרם חלבון ו 120 קלוריות, ככה שזה עדיין נמוך.
תוסיף עוד 400-500 קלוריות (הייתי מתחיל מלהפסיק לזרוק את הצהוב של הביצים בארוחה 2).
הבנתי..
לפי דעתך עדיף להוסיף קלוריות דרך תוספת של פחמימות? לדוגמה לאכול יותר בארוחת צהריים פחמימה מבושלת?

הבנתי..
לפי דעתך עדיף להוסיף קלוריות דרך תוספת של פחמימות? לדוגמה לאכול יותר בארוחת צהריים פחמימה מבושלת?
דווקא הפחמימה די גבוהה אצלך (בעקרון לא שאמורה להיות עם זה בעיה). אפשר להוסיף דרך שומן ו/או חלבון, אפשר גם דרך פחמימה.

• פותח/ת השרשור
דווקא הפחמימה די גבוהה אצלך (בעקרון לא שאמורה להיות עם זה בעיה). אפשר להוסיף דרך שומן ו/או חלבון, אפשר גם דרך פחמימה.
הבנתי..
שאלתי אם כדאי לעלות בפחמימה כיוון שיש תרגילים כדגומה דחיקת חזה עם מוט שאני די תקוע במשקל ועליות מתח חופשי שאני תקופה ארוכה לא מצליח לעלות יותר מחמש חזרות בסט ואנשים בחדכ אמרו לי שככל הנראה אני צריך להוסיף יותר פחמימה לתפריט שלי..
חשוב לי לציין שיש לי קצת פחד לעלות יותר מידי בתזונה כיוון שבחמישה חודשים האחרונים הייתי בדיאטה שבא ירדתי כ13 קילו בערך ואני פוחד לעלות יותר מידי בשומן ושוב פעם לחזור לתקופה עם הכרס.. יש איזה שהוא דרך גם לאכול תפריט של מסה להתחזק ולגדול ומצד שני לא לגדל כרס בתקופה הזאת?

אנשים בחדכ אמרו לי שככל הנראה אני צריך להוסיף יותר פחמימה לתפריט שלי
אם היה לך מעט פחמימה אז אולי היה הגיון בזה, על פחמימה של מעל 400 לא. אני מציע להוסיף שומן.
חשוב לי לציין שיש לי קצת פחד לעלות יותר מידי בתזונה כיוון שבחמישה חודשים האחרונים הייתי בדיאטה שבא ירדתי כ13 קילו בערך ואני פוחד לעלות יותר מידי בשומן ושוב פעם לחזור לתקופה עם הכרס.. יש איזה שהוא דרך גם לאכול תפריט של מסה להתחזק ולגדול ומצד שני לא לגדל כרס בתקופה הזאת?
במסה עולים גם בשומן אין מה לעשות. הדרך לעלות כמה שיותר נקי זה להיות בפלוס קלורי מבוקר, לא לאכול הכל מהכל וכמה שיותר כי "מסה עחי"

• פותח/ת השרשור
הבנתי..
שוב פעם לגבי הפחמימה לפי דעתך כדאי להוריד בכמות הלחם ולעלות בכמות הפחמימה המורכבת לדוגמא יותר פסטה יותר אורז??

מבחינתי אין העדפה.

Back
למעלה תחתית