הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לכל גאוני ההייטק שכאן

• פותח/ת השרשור oz25
  • פורסם בתאריך
כמה קורסים של cbt buggets + מעבדה ביתית והסמכה עצמאית ל LPI יעשו את העבודה.

חנן, הכי לא הי טק ומשכורות טובות זה לעבוד בנמל.לדעתי גם לא צריך השכלה כלל:P:
אם אתה מצליח להתקבל בוודאי.
מה שרציתי להראות זה שיש עוד חלופות מקצועיות וללכת להייטק כי זה נשמע יוקרתי זה לא בהכרח הדבר המשתלם.

• פותח/ת השרשור
מישהו שמע על מקום בשם Madeira ?

מישהו שמע על מקום בשם Madeira ?

כן , מקום יפה.
כריסטיאנו רונלדו נולד שם.
madeira.jpg

• פותח/ת השרשור
כן , מקום יפה.
כריסטיאנו רונלדו נולד שם.
madeira.jpg

עשיתי חיפוש וזה באמת המקום היחיד שמצאתי בתוצאות של גוגל אבל הבנתי שבארץ יש מקום בשם הזה שמלמד הייטק.

אם לא שמעת עליו כנראה שלא כדאי ללכת אליו.
אם אתה שם כסף,שים על חברה שמבטיחה לך עבודה,אפילו בשכר רעב,העיקר לקבל ניסיון.

• פותח/ת השרשור
מישו יכול להמליץ על מכללת הייטק ? במחירים נורמליים וכאלו שבאמת דואגים לעבודה לאחר הקורס ?

ג'ון ברייס יכול להיות שהם טובים, אבל המחירים של הקורסים שלהם עולים כמו שנה במכללה.

בדקתי דרך לשכת עבודה והאופציה היחידה שלי לקבל מימון מלא של המדינה לקורס אצלם זה רק ניהול רשתות.

ג'ון ברייס יכול להיות שהם טובים, אבל המחירים של הקורסים שלהם עולים כמו שנה במכללה.
אף מכללה לא באמת דואגת לעבודה, סתם קשקושים. יש להם לוח מודעות כזה שהם מפרסמים עם כמה משרות של טכנאי מחשבים לפי מה שאני זוכר ועל כל משרה מתקשרים איזה 30 תלמידים.

לימודים מקצועיים ב IT הם יקרים, ידוע.
אתה צריך להחליט אם חשוב לך גם להבין משהו מהשיעורים או שללמוד כמו תוכי כדי לעבור הסמכות של מיקרוסופט..

• פותח/ת השרשור
אז בעיקרון אתה אומר ללכת על המכללה הכי זולה ?

כרגע יש כ"כ הרבה נושאים בגלל שזה תחום כ"כ רחב שאני לא יודע אפילו מה מתאים לי ומה יעניין אותי.

לא רוצה להגיע למצב שאני אשים כסף על קורס שלא יעניין אותי בכלל כי זה כבר קרה לי.

אז בעיקרון אתה אומר ללכת על המכללה הכי זולה ?
יש לך קריאה סלקטיבית 😃

אחי, היו איתי אנשים שנשרו באמצע הקורס וכאלה שסיימו איתי ואח"כ בכלל לא הלכו להתעסק במחשבים..
תבדוק אם יש אפשרות לקבל החזר כספי בחודש הראשון במידה ואתה לא מסתדר עם זה או לא אוהב.

אני בזמנו רציתי ללמוד אצל אחד האנשים הכי חזקים בתחום הארץ (זאב שניידר) אז הלכתי למדיאטק (ג'ון ברייס) , אני לא יודע איך זה במכללות זולות יותר..
העיקר שיהיו לך הסמכות של מיקרוסופט בתכלס ושכשתגיע לראיון עבודה שתדע על מה אתה מדבר.

• פותח/ת השרשור
קיבינימאט אני לא יודע מה אני בכלל רוצה ללמוד מרוב שיש כ"כ הרבה קורסים ונושאים.

קיבינימאט אני לא יודע מה אני בכלל רוצה ללמוד מרוב שיש כ"כ הרבה קורסים ונושאים.
הייתי מתחיל בבסיס שזה MCSE. (הבסיס בתכלס זה ניהול רשתות אבל זה בזבוז כסף לדעתי.. תקנה כמה ספרים לבד בסטימצקי ותלמד לבד את היסודות)

@oz25 לפני שאתה מחליט איפה ללמוד. תעשה עבודת מחקר מה אתה רוצה ללמוד, לדעתי את מרבית הקורסים תוכל למצוא באינטרנט, תתחיל לקרוא או לראות את ההרצאות הראשונות ותראה מה מדבר אליך יותר.
לדוגמא עבור ניהול רשתות
https://www.google.co.il/url?sa=t&source=web&rct=j&url=http://www.see-security.com/images/Guide-Guide-Windows%20&%20Network%20Administrator%20010314.pdf&ved=0ahUKEwjSoZnOkNrLAhVGuhoKHcHXBQ4QFgguMAA&usg=AFQjCNHuQ9ojT6zyY37PoI7P2CoBXuo48g&sig2=UX3AL1y1T3HFfmosY6Sp_A

או האתר הזה
קורס MCSE - אונליין חינם !!!

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית