הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ עזרה בתוכנית SS

• פותח/ת השרשור טור
  • פורסם בתאריך

טור

משתמש מתחיל
4
0
נק' מוניטין:
0
4
0
היי.
התחלתי לפני 3 שבועות בערך את התוכנית SS.
התחלתי את הסקוואט ממשקל יחסית נמוך אבל יכלתי להרים יותר, אז קיצר אפשר לומר שהתחלתי מ-50 קילו סקוואט. עברו 3 שבועות ואני עדיין ב-50 לא מצליח יותר מזה... ולפי מה שאני יודע בתוכנית SS אני אמור להתקדם מאימון לאימון במשקלים... למה אני לא מצליח להרים יותר? מה אפשר לעשות?
תודה!!

אתה אוכל מספיק? יישן טוב?
תעלה סרטון כדי שנראה את הטכניקה.

ניסית להעלות משקל ואתה נכשל?

אתה אוכל מספיק? יישן טוב?
תעלה סרטון כדי שנראה את הטכניקה.

ניסית להעלות משקל ואתה נכשל?
משום מה אני לא יכול להגיב מהמשתמש הקודם, ואני צריך לאשר את הכותבת או משהו ואני לא זוכר את הסיסמה של האימייל.
קיצר זה אני.
אני אוכל לפי דעתי מספיק. עליתי במשקל יפה מאוד בזמן האחרון. ישן סבבה 7 שעות בערך.
לא ניסיתי עדיין להעלות את המשקל, אבל אני מרגיש שממש קשה לי ב-50, אז אני מאמין שאם יהיה יותר אני לא אצליח לעלות.

אני אוכל לפי דעתי מספיק. עליתי במשקל יפה מאוד בזמן האחרון. ישן סבבה 7 שעות בערך.
לא ניסיתי עדיין להעלות את המשקל, אבל אני מרגיש שממש קשה לי ב-50, אז אני מאמין שאם יהיה יותר אני לא אצליח לעלות.
כמה הפלוס הקלורי?
תעלה סרטון של הטכניקה לכאן

כמה הפלוס הקלורי?
תעלה סרטון של הטכניקה לכאן
אני כבר הפסקתי לאחרונה לחשב כמה קלוריות אני מכניס. אבל אני כן מאמין שאני מכניס הרבה, גם בנוסף יש לי גיינר.
ה-BMR שלי הוא 1644 ואז אני כופל ב-1.2 על פעולות יומיומיות ומוסיף 500. מוסיף עוד 300 ביום אימון. האם זה נכון?
לא יוצא אם יצא לי לצלם אותי עושה. אבל בכל מקרה המדריך אמר שאני עושה טוב. בהזדמנות אני אעלה.
מה לדעתך אפשר לעשות במצב כזה נגיד וזה לא טכניקה?

נראה לי שאתה מוסיף יותר מידי קלוריות במיוחד בימי אימון אין צורך מה המשקל שלך?
גובה 1.75
משקל 58.5 בערך.
התחלתי 48 ועליתי תוך חודשיים וחצי 10 קילו (עליתי בשבועיים הראשונים 6 קילו) ולא רואים בכלל שזה 10 קילו עליי. כאילו אמרו לי שרואים שהשמנתי טיפה בפנים וגם הגוף ממש טיפה גדל וזה שינוי שלא נראה 10 קילו, אלא פחות בהרבה.

הבנתי תשמע הרבה פעמים אנשים במיוחד שמתחילים במשקל נמוך ורוצים לקפוץ מהר מפריזים בעודף הקלורי הייתי שם גם כן התחלתי על גובה 1.83 במשקל 70 קילו והגעתי ל105 קילו אבל ההתחלה הייתה מלוכלכת היום אני משתדל לאזן ומתקן את העבר .. יש גבול לכמה הגוף יכול לגדול בצורה נקייה נקרא לזה אמנם בתחילת הדרך במיוחד בגילאים הצעירים יותר הגוף צמא לזה אבל עדיין.. אין מה להוסיף 800 קלוריות לערך הניטרלי שלך ליום זה מוגזם העלייה תגיע גם בחצי מזה.. לגביי האימונים יכול להיות באמת בעיה טכנית וגם צריך לעלות עוד במסה חוץ מסקוואט בשאר הדברים אתה רואה שיפור?

אני גם התחלתי מהגובה שלך ומהמשקל שלך ואחרי 4 שבועות בSS העלתי משהו כמו 30 קילו לסקוואט שלי וגם אני לא האמנתי שאני אעלה כל כך מהר, אולי אתה לא אוכל \ נח מספיק? תעלה לכאן סרטון אולי הבעיה היא בטכניקה, בכ"מ תעלה סרטונים של כל התרגילים המורכבים מאוד יעזור לך כמו שעזר לי, תנוח ותאכל הרבה. בהצלחה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית