הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

חדר כושר בחיפה

• פותח/ת השרשור Eitan_H
  • פורסם בתאריך

Eitan_H

משתמש מתחיל
66
18
נק' מוניטין:
205
66
18
Target
אהלן חברים

בקרוב נגמר המנוי שלי ואני שוקל לעבור מכון.

יש לי כלוב בבית, אבל מעדיף לא לעשות דדליפט כבד.

שתי שאלות:
א. מישהו מתאמן במכון של אונ' חיפה ויודע אם יש שם כרגע כלוב/סטנד? מישהו מתאמן שם כרגע ויודע מה מצב המכונות/דאמבלים/בנצ'ים חופשיים?
ב. למישהו יש המלצה על מכון במשולש נו"ש-חורב-דניה שהמנוי שלו לא יקר בטירוף (הולמס פלייס...) והוא כולל את המינימום הסביר מבחינת מכונות ודאמבלים? רצוי עם הנחה מסוימת לסטודנטים.

תודה מראש

א. מישהו מתאמן במכון של אונ' חיפה ויודע אם יש שם כרגע כלוב/סטנד? מישהו מתאמן שם כרגע ויודע מה מצב המכונות/דאמבלים/בנצ'ים חופשיים?
יש לי חבר שמתאמן שם, אם אני לא טועה אין שם כלוב\ראק.
אבל אבדוק איתו.

אוניברסיטת חיפה מכון פח.
יש את הטכניון/סקופ.

באוניברסיטת חיפה (לפחות נכון לקיץ האחרון) איך כלוב, אתה לא יכול לעשות back squat, יש להם 2 בנצ'ים אבל ממש ממש רכים, נוראי לעשות בנץ' שם
חוץ מזה יש מבחר סביר של דאמבלים, אפשר לעשות דדליפט או פרונט סקוואט אם אתה יודע להעלות את המוט.

אהלן חברים

בקרוב נגמר המנוי שלי ואני שוקל לעבור מכון.

יש לי כלוב בבית, אבל מעדיף לא לעשות דדליפט כבד.

שתי שאלות:
ב. למישהו יש המלצה על מכון במשולש נו"ש-חורב-דניה שהמנוי שלו לא יקר בטירוף (הולמס פלייס...) והוא כולל את המינימום הסביר מבחינת מכונות ודאמבלים? רצוי עם הנחה מסוימת לסטודנטים.

תודה מראש
ACTIVE

המכון של הטכניון מומלץ, שני כלובים, מוטות אלייקו, מקום לדדליפט, יש מה שצריך מבחינת מכונות, דאמבלים עד 40 קילו. יש 3 ספות אבל לרוב האנשים רק אחת מהן תהיה טובה. יש גם אנשים מהפורום שמתאמנים שם, שזה יכול להיות חיסרון כי יש 20 אנשים שעושים סקוואט ביחד.
החיסרון העיקרי זה @Matty מתאמן שם.

המכון של הטכניון מומלץ, שני כלובים, מוטות אלייקו, מקום לדדליפט, יש מה שצריך מבחינת מכונות, דאמבלים עד 40 קילו. יש 3 ספות אבל לרוב האנשים רק אחת מהן תהיה טובה. יש גם אנשים מהפורום שמתאמנים שם, שזה יכול להיות חיסרון כי יש 20 אנשים שעושים סקוואט ביחד.
זה היתרון העיקרי!

ביום חמישי מישהי התלוננה עלינו בפני אחד המדריכים שאנחנו תופסים את הכלוב לשעתיים ועושים חמישה אנשים ביחד, שאלתי אותו אם היא ביקשה להיכנס והוא אמר שלא, אז על מה היא מתלוננת בדיוק? אמרתי לו שאם היתה מבקשת בשמחה היינו מכניסים אותה לסבב.

ביום חמישי מישהי התלוננה עלינו בפני אחד המדריכים שאנחנו תופסים את הכלוב לשעתיים ועושים חמישה אנשים ביחד, שאלתי אותו אם היא ביקשה להיכנס והוא אמר שלא, אז על מה היא מתלוננת בדיוק? אמרתי לו שאם היתה מבקשת בשמחה היינו מכניסים אותה לסבב.
🤦‍♂️🤦‍♂️
היא פשוט עמדה מהצד והתלוננה. אין יותר פיגור מזה.

באמת נהיה מסיבולבול בחדכ של הטכניון משעות הערב, הכלוב נראה כמו חלום רחוק... אני מתחיל לבוא ב8 בבוקר.. פעם אחרונה שהייתי ב8 זה אני והמדריכה האמריקאית

באמת נהיה מסיבולבול בחדכ של הטכניון משעות הערב, הכלוב נראה כמו חלום רחוק... אני מתחיל לבוא ב8 בבוקר.. פעם אחרונה שהייתי ב8 זה אני והמדריכה האמריקאית
בגלל תחילת הסמסטר, עוד שבועיים המכון יהיה ריק. נו באמת. הכלוב ממש לא חלום רחוק, פשוט מבקשים להיכנס, זו זכותך.
כל האלו עם ה"יש לי סופר סט אני חייב לנוח 2.34593 שניות בין הסטים "אתה נכנס ובכוונה עושה את זה הכי ארוך שאפשר.

זה ממש לא 15 דקות.
אפילו כשאנחנו 5 אנשים בכלוב מידי פעם יש כמה דקות שאף אחד לא עושה כלום.
התאמנתי איתכם (אתה עדיין זוכר כן?), אולי אף פעם לא יצא 15 (למרות שאפשרי אם יש 7 אנשים וכל אחד עושה משקל שונה) אבל 10 דקות מנוחה בכיף היה יוצא לא מעט פעמים, ולא כל אחד יכול להרשות לעצמו שהאימון יתארך בהמון זמן בגלל זה, יש כאלה שיעדיפו לעשות משהו אחר/לבוא בשעה אחרת.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית