דירוג 5 ספרים למשקולות

• פותח/ת השרשור moo
  • פורסם בתאריך
איזה דירוג מטופש, אלא אם הם התכוונו ש#5 הוא הכי טוב והתחילו מהסוף להתחלה.

טוב, תתגבר על הדחפים שלך 5 הכי טוב

מה אתה אומר על 1-2-3 ?
לפי הציטוטים של מקס70אייקיו מהספר BRAWN אני בספק שהוא טוב.
הספר השלישי נשמע מטומטם עוד מהכותרת. (להוסיף 30 פאונד לסקוואט שלך בX זמן, זה בערך מה שעושים בSS בפחות זמן... וזה תלוי ברמת המתאמן)

את הראשון אני לא מכיר

איזה דירוג מטופש, אלא אם הם התכוונו ש#5 הוא הכי טוב והתחילו מהסוף להתחלה.

😃
תגובה בלתי-נמנעת.

ולפותח האשכול, גם אם אתה מצפה להמלצות על ספרים טובים בתחום, אל תצפה יותר מדי להמלצות מעבר לספרי ריפטו/ סטאר.

😃
תגובה בלתי-נמנעת.

ולפותח האשכול, גם אם אתה מצפה להמלצות על ספרים טובים בתחום, אל תצפה יותר מדי להמלצות מעבר לספרי ריפטו/ סטאר.
יש עוד ספרים, אל תכנס למקומות שאתה לא מכיר ותצא בהצהרות בלי להכיר את הסביבה.

יש עוד ספרים, אל תכנס למקומות שאתה לא מכיר ותצא בהצהרות בלי להכיר את הסביבה.

ההיכרות שלי עם האתר וחבריו (בעיקר בהנהלה) מצביעה בפירוש על דחייה רצינית של כמעט כל חומר שאינו קשור לשיטת הקרוספיט, ריפטו, סטאר ועמיתיהם. אם מישהו כן ירצה לגעת בחומרים כתובים אחרים, בטוח שלא יצהיר על כך כאן.

רוצה להתכחש למצב? בבקשה. אל תצפה מאחרים לאותה גישה.

ההיכרות שלי עם האתר וחבריו (בעיקר בהנהלה) מצביעה בפירוש על דחייה רצינית של כמעט כל חומר שאינו קשור לשיטת הקרוספיט, ריפטו, סטאר ועמיתיהם. אם מישהו כן ירצה לגעת בחומרים כתובים אחרים, בטוח שלא יצהיר על כך כאן.

מה, מה מה, מה?

גם מרימי משקולות עובדים לפי אותם העקרונות (לפחות אלו שלא עובדים כמו כוסיות) מהסיבה הפשוטה שיש דרך מאוד פשוטה לאיך דברים עובדים.

איזה שיטה בדיוק סטאר, ריפטו ו"עמיתיהם" (שאני אשמח אם תדאג לתת לי דוגמא לאחד מהם) המציאו? הם עובדים לפי תבנית ברורה שאפילו מופיעה באתר קילוגרם, אבל בטח לא טרחת.
אגב, גם אדון ריפטו קרא ספר או שניים לפני שכתב את שלו בצורה שמפשיטה את העניינים גם לחזי שלא סיים תיכון כדי שיוכל להתאמן ביעילות, אז אולי כדאי שתעיף מבט לפני שתקבע שזוהי "שיטת ריפטו" שהפורום הולך אחריה באופן עיוור, כי זה מה שמשתקף מההודעות שלך.

אז ההיכרות שלך היא שטחית, ואתה לא מכיר אפילו חלק קטן מהדברים שאנשים פה בפורום קראו. ובמקום לזיין את השכל בכל הזדמנות שכולם כאן רק מדברים על ריפטו, היית יכול לתרום מעט מהידע הנרחב שלך.

לפותח האשכול:

את הספרים של ריפ ושל סטאר אתה כבר מכיר, ואין צורך לדבר עליהם.
super squats זה ספר שטחי, שאומר תעשו סקוואטים של 20 חזרות ותשתו חלב. עובד טוב, אבל שטחי.
הספר של McRobert יותר טוב מרוב ספרי הבודיבילדינג ומחזיר אותך למציאות שבא צריך להתאמן קשה בתרגילים החשובים, ואין צורך לפמפם את הידיים כל הזמן. גם בספר הזה חסר תוכן והוא חוזר על עצמו הרבה פעמים.
את הספר הראשון אני לא מכיר.

אז ההיכרות שלך היא שטחית, ואתה לא מכיר אפילו חלק קטן מהדברים שאנשים פה בפורום קראו. ובמקום לזיין את השכל בכל הזדמנות שכולם כאן רק מדברים על ריפטו, היית יכול לתרום מעט מהידע הנרחב שלך.

לפותח האשכול:

את הספרים של ריפ ושל סטאר אתה כבר מכיר, ואין צורך לדבר עליהם.
super squats זה ספר שטחי, שאומר תעשו סקוואטים של 20 חזרות ותשתו חלב. עובד טוב, אבל שטחי.
הספר של McRobert יותר טוב מרוב ספרי הבודיבילדינג ומחזיר אותך למציאות שבא צריך להתאמן קשה בתרגילים החשובים, ואין צורך לפמפם את הידיים כל הזמן. גם בספר הזה חסר תוכן והוא חוזר על עצמו הרבה פעמים.
את הספר הראשון אני לא מכיר.

על איזה ספרים נוספים שעוסקים באימונים (חוץ מPP, SS והספר של ביל סטאר) אתה ממליץ?

על איזה ספרים נוספים שעוסקים באימונים (חוץ מPP, SS והספר של ביל סטאר) אתה ממליץ?

[FONT=tahoma,sans-serif]Science and Practice of Strength Training by Zatsiorsky & Kraemer[/FONT]
[FONT=tahoma,sans-serif]Facts and Fallacies of Fitness by Mel C Siff[/FONT]
[FONT=tahoma,sans-serif]Neuromechanics of Human Movement by Roger Enoka[/FONT]
[FONT=tahoma,sans-serif]The Verticle Jump Bible by Kelly Baggett[/FONT]
[FONT=tahoma,sans-serif]Dinosaur Training by Brooks Kubik[/FONT]
[FONT=tahoma,sans-serif]Dan John - From the Ground up[/FONT]
[FONT=tahoma,sans-serif]Power to the People by Pavel Tsatsouline[/FONT]
[FONT=tahoma,sans-serif]Beyond Bodybuilding by[/FONT][FONT=tahoma,sans-serif] Pavel Tsatsouline[/FONT]
[FONT=tahoma,sans-serif]The Naked Warrior by Pavel Tsatsouline[/FONT]
[FONT=tahoma,sans-serif]Relax into Stretching by Pavel Tsatsouline[/FONT]
[FONT=tahoma,sans-serif]
וכמובן Mark Rippetoe - Strong Enough?

יש עוד, אבל אני לא אמליץ על משהו שלא קראתי.
[/FONT]

מה, מה מה, מה?

גם מרימי משקולות עובדים לפי אותם העקרונות (לפחות אלו שלא עובדים כמו כוסיות) מהסיבה הפשוטה שיש דרך מאוד פשוטה לאיך דברים עובדים.

איזה שיטה בדיוק סטאר, ריפטו ו"עמיתיהם" (שאני אשמח אם תדאג לתת לי דוגמא לאחד מהם) המציאו? הם עובדים לפי תבנית ברורה שאפילו מופיעה באתר קילוגרם, אבל בטח לא טרחת.
אגב, גם אדון ריפטו קרא ספר או שניים לפני שכתב את שלו בצורה שמפשיטה את העניינים גם לחזי שלא סיים תיכון כדי שיוכל להתאמן ביעילות, אז אולי כדאי שתעיף מבט לפני שתקבע שזוהי "שיטת ריפטו" שהפורום הולך אחריה באופן עיוור, כי זה מה שמשתקף מההודעות שלך.

לא צריך לכתוב ארבע פעמים את המלה "מה", פעם אחת תספיק. אבל אם בא לך להתלהב, סבבה. 😉

אני אפשט את העובדות בשבילך: אתה הגבת בהתלהמות על כך שספרו של ריפטו הופיע במקום הסידורי החמישי ברשימה שלפי דעתי לא דירגה את הספרים לפי חשיבותם. פותח האשכול קרא לך להשתלט על הדחפי. אני ראיתי בתגובתך תגובה אופיינית באתר, והצעתי לו שלא יבנה יותר מדי על המלצות ספרים שאינם עוסקים בנושאים המקובלים בפורום. שנינו ידעים , ויש לכך סימוכין בתגובה האחרונה שלך כאן, שחומרים מסויימים בלבד מתקבלים בזרועות פתוחות כאן באתר.

מה שלא מובן הוא: 1) אני לא פסלתי אף חומר כתוב של אלילייכם, לרמות שאתם מקפידים לומר שכן, 2) עקרונות עבודה הם נושא חשוב, ומעולם לא פסלתי אותם, אבל הם לא קשורים לדיון, 3) אני בטוח שריפטו יודע קרוא וכתוב, אחרת הוא לא היה מגיע למעמדו (אלא אם מחלקים הסמכות לאימון כמו שמחלקים מחלות מין), וסביר להניח שלא הייתי טורח לקרוא את SS , 4 ) התייחסותי אל שיטותיהם של ריפטו ושות' משתמש בשם כולל "שיטות" כדי לחסוך זמן בכתיבה. לא תמיד אפשר לכתוב הכל בכל רגע נתון, 5) אתה מספק דוגמא מובהקת ומצערת לאדם שבקנאותו לעקרונות אחדים פשוט מבטל את מה שאתה לא מכיר.

חוסר סובלנות הוא דבר מרגיז ומרתיע, והוא מצביע על עיוורון. אז אם אתה לא רואה משהו, או לא רוצה לראות, אל תגיב סתם.

חשוב על כך או לפחות, תנסה.

טוב, אתה באמת עושה מאמצים כבירים כדי לא להבין, אז אני ירדתי מהפרק.
וכמו שאני תמיד חותם מקרים קשים כאלה:
you cannot make people smarter. you can expose them to information, but your responsibility stops there.

נחש מי?

לא צריך לכתוב ארבע פעמים את המלה "מה", פעם אחת תספיק. אבל אם בא לך להתלהב, סבבה. 😉

אני אפשט את העובדות בשבילך: אתה הגבת בהתלהמות על כך שספרו של ריפטו הופיע במקום הסידורי החמישי ברשימה שלפי דעתי לא דירגה את הספרים לפי חשיבותם. פותח האשכול קרא לך להשתלט על הדחפי. אני ראיתי בתגובתך תגובה אופיינית באתר, והצעתי לו שלא יבנה יותר מדי על המלצות ספרים שאינם עוסקים בנושאים המקובלים בפורום. שנינו ידעים , ויש לכך סימוכין בתגובה האחרונה שלך כאן, שחומרים מסויימים בלבד מתקבלים בזרועות פתוחות כאן באתר.

מה שלא מובן הוא: 1) אני לא פסלתי אף חומר כתוב של אלילייכם, לרמות שאתם מקפידים לומר שכן, 2) עקרונות עבודה הם נושא חשוב, ומעולם לא פסלתי אותם, אבל הם לא קשורים לדיון, 3) אני בטוח שריפטו יודע קרוא וכתוב, אחרת הוא לא היה מגיע למעמדו (אלא אם מחלקים הסמכות לאימון כמו שמחלקים מחלות מין), וסביר להניח שלא הייתי טורח לקרוא את SS , 4 ) התייחסותי אל שיטותיהם של ריפטו ושות' משתמש בשם כולל "שיטות" כדי לחסוך זמן בכתיבה. לא תמיד אפשר לכתוב הכל בכל רגע נתון, 5) אתה מספק דוגמא מובהקת ומצערת לאדם שבקנאותו לעקרונות אחדים פשוט מבטל את מה שאתה לא מכיר.

חוסר סובלנות הוא דבר מרגיז ומרתיע, והוא מצביע על עיוורון. אז אם אתה לא רואה משהו, או לא רוצה לראות, אל תגיב סתם.

וואו, יש כאן כל כך הרבה רעש אקראי שקשה למצוא את המשמעות של הפוסט שלך.

כמה נקודות:

1. פותח האשכול שאל שאלה.
2. the sun ענה לו מהשיקולים שלו.
3. אתה לא ענית לפותח האשכול.
4. בחרת להתייחס לתשובה של the sun שלא מוצאת חן בעיניך.
5. מתוך זיוני השכל האלה הגעת איכשהו למסקנה שכל הפורום כאן מעריץ של ריפטו ולא מקבל/לא מוכן/לא מרשה דיעות אחרות/ספרים אחרים/שיטות אחרות.
6. אתה עושה את 5 בכל הזדמנות שיש לך.
7. זה מתחיל לשעמם ולעצבן.
8. בזמן שאתה עושה את 5, מעולם לא הבאת מידע אלטרנטיבי.
9. אתה מחולל הרבה רעש אקראי.
10. חלאס.

[FONT=tahoma,sans-serif]Science and Practice of Strength Training by Zatsiorsky & Kraemer[/FONT]
[FONT=tahoma,sans-serif]Facts and Fallacies of Fitness by Mel C Siff[/FONT]
[FONT=tahoma,sans-serif]Neuromechanics of Human Movement by Roger Enoka[/FONT]
[FONT=tahoma,sans-serif]The Verticle Jump Bible by Kelly Baggett[/FONT]
[FONT=tahoma,sans-serif]Dinosaur Training by Brooks Kubik[/FONT]
[FONT=tahoma,sans-serif]Dan John - From the Ground up[/FONT]
[FONT=tahoma,sans-serif]Power to the People by Pavel Tsatsouline[/FONT]
[FONT=tahoma,sans-serif]Beyond Bodybuilding by[/FONT][FONT=tahoma,sans-serif] Pavel Tsatsouline[/FONT]
[FONT=tahoma,sans-serif]The Naked Warrior by Pavel Tsatsouline[/FONT]
[FONT=tahoma,sans-serif]Relax into Stretching by Pavel Tsatsouline[/FONT]
[FONT=tahoma,sans-serif]
וכמובן Mark Rippetoe - Strong Enough?

יש עוד, אבל אני לא אמליץ על משהו שלא קראתי.
[/FONT]
האמת שבdinosaur training הוא נותן כל מיני עצות מוזרות כמו לעבוד לרבע סקאווטים, או להתחיל את הסקאווט מלמטה. אבל בכללי ספר נחמד לקריאה.

האמת שבdinosaur training הוא נותן כל מיני עצות מוזרות כמו לעבוד לרבע סקאווטים, או להתחיל את הסקאווט מלמטה. אבל בכללי ספר נחמד לקריאה.
תהרוג אותי, אבל חבר'ה מהדר יוסף עשו חרא כזה :S

טוב, אתה באמת עושה מאמצים כבירים כדי לא להבין, אז אני ירדתי מהפרק.
וכמו שאני תמיד חותם מקרים קשים כאלה:
you cannot make people smarter. you can expose them to information, but your responsibility stops there.

נחש מי?

אתה צודק, כך אני חש לגביך ...

איך אני מת על התגובות שלך.

וואו, יש כאן כל כך הרבה רעש אקראי שקשה למצוא את המשמעות של הפוסט שלך.

כמה נקודות:

1. פותח האשכול שאל שאלה.
2. the sun ענה לו מהשיקולים שלו.
3. אתה לא ענית לפותח האשכול.
4. בחרת להתייחס לתשובה של the sun שלא מוצאת חן בעיניך.
5. מתוך זיוני השכל האלה הגעת איכשהו למסקנה שכל הפורום כאן מעריץ של ריפטו ולא מקבל/לא מוכן/לא מרשה דיעות אחרות/ספרים אחרים/שיטות אחרות.
6. אתה עושה את 5 בכל הזדמנות שיש לך.
7. זה מתחיל לשעמם ולעצבן.
8. בזמן שאתה עושה את 5, מעולם לא הבאת מידע אלטרנטיבי.
9. אתה מחולל הרבה רעש אקראי.
10. חלאס.

אם תקשיב, ולא רק תשמע, תמצא את הסדר באקראיות לכאורה שאתה מצאת.

כמה תגובות:

1) כן, הוא עשה זאת
2) לא בדיוק חכמה, אבל גם נכון
3) הנה הנקודה: לא התכוונתי לענות לשאלתו. זה אולי יפתיע את ההגיון החד לכאורה שלכם, אך לא כל כל אשכול חייב להכיל שאלה, ולא כל תגובה חייכת להכיל תשובה. אני נתתי לו המלצה, לא יותר, לא פחות.
4) התגובה לדבריו היא חלק מהתגובה, ולא עיקרה. ראה תגובה מספר 4.
5) תרצה או לא, the sun אכן סיפק דוגמא רווחת לתגובות שרצות כאן בעניינים שאינם קשורים בהרמת משקולות.
6) צר לי לאכזב אותך, אך למרות שהפיתוי גבוה, איני עושה זאת בכל הזדמנות, ואתם מספקים הרבה מזה.
7) תקרא ספר, או תרים איזה מוט.
8) מה ההיגיון להביא מידע כאלטרנטיבה לעובדה שלא ערערתי הן על קיומה והן על חשיבותה?
9) שום דבר לא אקראי, אבל לא אכנס לזה. אגב, אם אתה לא יכול לסבול את החום, צא מהמטבח.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית