עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אם תקשיב, ולא רק תשמע, תמצא את הסדר באקראיות לכאורה שאתה מצאת.
כמה תגובות:
1) כן, הוא עשה זאת
2) לא בדיוק חכמה, אבל גם נכון
3) הנה הנקודה: לא התכוונתי לענות לשאלתו. זה אולי יפתיע את ההגיון החד לכאורה שלכם, אך לא כל כל אשכול חייב להכיל שאלה, ולא כל תגובה חייכת להכיל תשובה. אני נתתי לו המלצה, לא יותר, לא פחות.
4) התגובה לדבריו היא חלק מהתגובה, ולא עיקרה. ראה תגובה מספר 4.
5) תרצה או לא, the sun אכן סיפק דוגמא רווחת לתגובות שרצות כאן בעניינים שאינם קשורים בהרמת משקולות.
6) צר לי לאכזב אותך, אך למרות שהפיתוי גבוה, איני עושה זאת בכל הזדמנות, ואתם מספקים הרבה מזה.
7) תקרא ספר, או תרים איזה מוט.
8) מה ההיגיון להביא מידע כאלטרנטיבה לעובדה שלא ערערתי הן על קיומה והן על חשיבותה?
9) שום דבר לא אקראי, אבל לא אכנס לזה. אגב, אם אתה לא יכול לסבול את החום, צא מהמטבח.
מה עוסק Mark Rippetoe - Strong Enough ?
כי את SS PP אני מכיר
מה מוזר בזה?
לא כל הספרים נכתבו למתאמנים מתחיליםלמה מתאמן מתחיל צריך לעבוד לרבע סקאווט?
בנוגע לסקאווט מלמטה - זה מוזר כי לא קראתי בשום לוג אימונים (גם של מתחילים וגם של מתקדמים) שעושים דבר כזה.
לא כל הספרים נכתבו למתאמנים מתחילים
אם אתה לא מערער על המידע, אז מה בכלל הפאונטה בכל הפוסטים הכועסים האלה על זה שהתגובות כאן לא מספיק מגוונות לטעמך? אתה סתם נהנה לציין דברים מיותרים?
עד כמה שזכור לי הוא נתן את הרבע סקאווט בתוכניות שהוא כתב למתאמנים המתחילים.
ימליצו לך לעשות חצאי סקוואטים כי מזלזלים באינטילגנציה שלך.לפי SS הבנתי שחצאי סקוואט זאת הסיבה שלסקוואט יש שם כל כך רע בגלל שאפשר לסחוב על הגב פי 2 משקל ממה שבאמת אתה יכול אם היית יורד לדיפ וזה עושה בעיות, אז למה שמישהו ימליץ לעשות את זה? חוץ מאמנים במכון כושר שלי.
אם זה עובד מצוין למה לתקן? למה לציין שיטות כושלות, או פחות יעילות? למה לתת המלצות גרועות? אני לא מבינה את הנקודה שלך? שאני אתחיל להמליץ על פילאטיס רק כי אין מספיק גיוון בפורום?רק בגלל שאני לא מערער על חשיבות המידע לא אומר שאני צריך לקבל את הדרך שבה אתם מנסים להאביס אותו אצל הקוראים. אני מקווה שלא קשה להבין את הרעיון.
🙄 🤡כל האנשים שקוראים וכותבים כאן יודעים שיש עוד שיטות. אבל גם יודעים שיש בפורום לא מעט אנשים בעלי ניסיון וידע (שחלקם פימפמו יד קדמית כמה שנים עד שנפל האסימון)
למה מתאמן מתחיל צריך לעבוד לרבע סקאווט?
בנוגע לסקאווט מלמטה - זה מוזר כי לא קראתי בשום לוג אימונים (גם של מתחילים וגם של מתקדמים) שעושים דבר כזה.
אם זה עובד מצוין למה לתקן? למה לציין שיטות כושלות, או פחות יעילות? למה לתת המלצות גרועות? אני לא מבינה את הנקודה שלך? שאני אתחיל להמליץ על פילאטיס רק כי אין מספיק גיוון בפורום?
כל האנשים שקוראים וכותבים כאן יודעים שיש עוד שיטות. אבל גם יודעים שיש בפורום לא מעט אנשים בעלי ניסיון וידע (שחלקם פימפמו יד קדמית כמה שנים עד שנפל האסימון) שיכולים להמליץ קצת יותר טוב (בטח ממה שמציעים מרבית חדרי הכושר). ההוכחה הכי טובה היא הלוגים של כל האנשים בפורום, והתוצאות שהם רואים.
אף אחד לא נעול על Rip, אבל האיש כתב את הספר המעניין והפשוט ביותר בתחום, שהוא גם הרציני ביותר. אני אשמח לקבל ממך דוגמאות לתוכניות טובות שלא זוכות מספיק לבמה בפורום, במקום סתם להוציא את התסכול.
מה ההגיון העומד אחרי דברייך? אני מתייחס אל אספקט אחד של הנושא, אתם (במקרה הזה, את) מצטטים אותי, ומתייחסים אל אספקט אחר.
לא אגיב לדברייך כאן, מפני שמדובר במערכת דיעות ששאר הפורום (כולל הילדים והמרגלים למיניהם) לא אמור להבין. לשם כך קיים הפורום המתאים, שם הבעתי את דבריי לא פעם בנושא.
כן אוכל לומר שלדעתי כן קיימת נעילה מחשבתית על דברי ריפטו (שהוא הנציג הבולט מכל אותם מומחים שצוטטו כאן באתר), שלמרות הסכמתי איתך לגבי פשטותם ורצינותם של הדברים, אותה נעילה היא מטרד.
חבל שאתה לא פותח את הראש לשיטות אימון אחרות. אני שמעתי על שיטת פיתוח הגוף. נותנים שם דגש לכל חלקי הגוף בצורה מאוזנת ושווה בשביל שאחד לא ירגיש מוזנח ועצוב. השיטה כוללת דרופסטים עצימים בסמית בשביל לרצוח את השריר, שבועיים מנוחה בשביל להקים אותו לתחייה, וליטופים ודגדוגים בשביל לבדר אותו שלא ירגיש בודד. איך אתה יכול לומר שזה לא רציני?סבבה
תן דוגמאות לדעות אחרות
רק בגלל שאני לא מערער על חשיבות המידע לא אומר שאני צריך לקבל את הדרך שבה אתם מנסים להאביס אותו אצל הקוראים. אני מקווה שלא קשה להבין את הרעיון.
מה ההגיון העומד אחרי דברייך? אני מתייחס אל אספקט אחד של הנושא, אתם (במקרה הזה, את) מצטטים אותי, ומתייחסים אל אספקט אחר.
לא אגיב לדברייך כאן, מפני שמדובר במערכת דיעות ששאר הפורום (כולל הילדים והמרגלים למיניהם) לא אמור להבין. לשם כך קיים הפורום המתאים, שם הבעתי את דבריי לא פעם בנושא.
כן אוכל לומר שלדעתי כן קיימת נעילה מחשבתית על דברי ריפטו (שהוא הנציג הבולט מכל אותם מומחים שצוטטו כאן באתר), שלמרות הסכמתי איתך לגבי פשטותם ורצינותם של הדברים, אותה נעילה היא מטרד.