הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ התלבטות בין תוכניות

deloaded90

משתמש מתחיל
14
0
נק' מוניטין:
0
14
0
אני במסה כבר קרוב ל3 חודשים ועד עכשיו עשיתיab ראיתי תוצאות יפות מאוד וגדילה מהתוכנית. לפני זמן מה המליצו לי לעשות ss למרות שגדלתי מהתוכנית וכו. אני בן 16
שוקל 63 והגובה שלי הוא 167
בנץ - 17.5 כל צד ל5 חזרות
סקוואט - 20 כל צד ל5 חזרות (טכניקה לא בשמיים)
דדליפט - 21.25 כל צד ל5 חזרות (חדש בתרגיל)
המטרה שלי היא נטו היפרטרופיה ולגדול
איזה תוכנית תתאים לי יותר?
@White Walker @stitch @לוטם

איזה תוכנית תתאים לי יותר?
ככל שתתחזק, כך גם תגדל.
המשקלים עדיין נמוכים ואתה יכול להתחזק מהר וטוב ב SS, לאחר מכן לבדוק מה לעשות לגביי הלחיצות..
אבל במשקלי העבודה האלה, יש עדיין פוטנציאל לא מנוצל שחבל לבזבז על התקדמות של פעם בשבוע.
גם לא תקבל גדילה משמעותית יותר במסה בתוכנית "פיצול" על פני תוכנית כוח למתחילים בשלב זה.

• פותח/ת השרשור
ככל שתתחזק, כך גם תגדל.
המשקלים עדיין נמוכים ואתה יכול להתחזק מהר וטוב ב SS, לאחר מכן לבדוק מה לעשות לגביי הלחיצות..
אבל במשקלי העבודה האלה, יש עדיין פוטנציאל לא מנוצל שחבל לבזבז על התקדמות של פעם בשבוע.
גם לא תקבל גדילה משמעותית יותר במסה בתוכנית "פיצול" על פני תוכנית כוח למתחילים בשלב זה.
אוקיי, היום אני אעשה אימון ראשון. אבל השאלה שלי האם תהיה היפרטרופיה וגדילה חוץ מההתפתחות של הכוח? ואיך הימי אימון עובדים יום כן יום לא?

אוקיי, היום אני אעשה אימון ראשון. אבל השאלה שלי האם תהיה היפרטרופיה וגדילה חוץ מההתפתחות של הכוח? ואיך הימי אימון עובדים יום כן יום לא?
אם אתה מוסיף כוח ועולה במ.ג, אתה גם מוסיף מסת שריר, כוח והיפרטרופיה קשורים זה לזה ורואים את זה גם במחקרים, וגם בתוצאות בשטח, אנשים חזקים יותר גם בהכרח צברו לא מעט מסת שריר בדרך.
לכן כרגע המטרה שלך היא להתחזק כמו שאמר ידידי המהלך הלבן.

לגבי פרטים על התכנית SS תמצא כאן

• פותח/ת השרשור
אם אתה מוסיף כוח ועולה במ.ג, אתה גם מוסיף מסת שריר, כוח והיפרטרופיה קשורים זה לזה ורואים את זה גם במחקרים, וגם בתוצאות בשטח, אנשים חזקים יותר גם בהכרח צברו לא מעט מסת שריר בדרך.
לכן כרגע המטרה שלך היא להתחזק כמו שאמר ידידי המהלך הלבן.

לגבי פרטים על התכנית SS תמצא כאן
קראתי את הכל אבל לא רשום שום דבר על ימי אימון בשבוע... והאם התוכנית הזאת טובה? :
סקוואט 3x5
בנץ 3x5
דדליפט 1x5
אימון B :
סקוואט 3x5
פרס 3x5
חתירה 3x5
(מעדיף לא לעשות פאוור קלינים, אם עדיף מתח במקום החתירה תתקן אותי)

קראתי את הכל אבל לא רשום שום דבר על ימי אימון בשבוע... והאם התוכנית הזאת טובה? :
סקוואט 3x5
בנץ 3x5
דדליפט 1x5
אימון B :
סקוואט 3x5
פרס 3x5
חתירה 3x5
(מעדיף לא לעשות פאוור קלינים, אם עדיף מתח במקום החתירה תתקן אותי)
האמת שהחתירה (פנדליי) היא אופציה לא רעה בכלל, כי היא נותנת חלק מהאלמנט המתפרץ של הפאוורקלין ונותנת קרי אובר טוב לדדליפט, אם זאת במתח יש טווח תנועה גדול יותר, וגם פחות מעמיס על הזוקפים שגם ככה עובדים המון בתכנית.

שתי הבחירות טובות בכל אופן, תראה מה מתאים לך יותר, מבחינת ההתאוששות וההתקדמות בכוח.

• פותח/ת השרשור
האמת שהחתירה (פנדליי) היא אופציה לא רעה בכלל, כי היא נותנת חלק מהאלמנט המתפרץ של הפאוורקלין ונותנת קרי אובר טוב לדדליפט, אם זאת במתח יש טווח תנועה גדול יותר, וגם פחות מעמיס על הזוקפים שגם ככה עובדים המון בתכנית.

שתי הבחירות טובות בכל אופן, תראה מה מתאים לך יותר, מבחינת ההתאוששות וההתקדמות בכוח.
אוקיי אין בעיה אני יבדוק את שני האופציות. ואיך האימונים אמורים להתבצע?
יום כן יום לא? 3 אימונים או 4 ?

אני גם בן 16 עוד מעט והייתי בתוכנית AB חודשיים ונקעתי למשל בלחיצת חזה על 15-17.5 כל צד ולפני חודשיים התחלתי SS ואני כבר ב30 כל צד וגדלתי והתחזקתי משמעותית יחסית לAB

• פותח/ת השרשור
אני גם בן 16 עוד מעט והייתי בתוכנית AB חודשיים ונקעתי למשל בלחיצת חזה על 15-17.5 כל צד ולפני חודשיים התחלתי SS ואני כבר ב30 כל צד וגדלתי והתחזקתי משמעותית יחסית לAB
אתה רואה היפרטרופיה? יעני גדילה במסת שריר, חזה גב ידים גדולות יותר?
ומה עשית בתוכנית פאורקלין מתח או חתירה?

אתה רואה היפרטרופיה? יעני גדילה במסת שריר, חזה גב ידים גדולות יותר?
ומה עשית בתוכנית פאורקלין מתח או חתירה?
אני רואה גדילה בהכל שינוי של ממש.
ואני עושה גם מתח וגם חתירה

אוקיי אין בעיה אני יבדוק את שני האופציות. ואיך האימונים אמורים להתבצע?
יום כן יום לא? 3 אימונים או 4 ?
יום כן-יום לא, אם X הוא יום מנוחה שבועיים יראו ככה.
AXBXAXX
BXAXBXX

ואם אני יעבוד בצורה כזאת? (חשוב לי להתאמן בשבת, ולא יכול להתאמן בחמישי)
XAXBXXA?
אין בעיה, העיקר שיש לפחות יום מנוחה אחד בין אימון לאימון, ואין יותר מ-3 אימונים בשבוע

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית