הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון סקווט 160*20 לתל"ה 😃

• פותח/ת השרשור
אני די טיפש אז הייתי מת לנסות את זה גם,
אבל זה לא נכנס לי בתוכנית כרגע 😩
זו לגמרי חוויה שונה, ממליץ לך לקחת משקל שפוי יותר כאתגר ראשוני ל 20. הדרישות הן שונות מבד"כ...

אנשים מחרבנים בשביל לעשות חמישייה עם 160 ועוד שוברים מקביל בסנטימטר ואתה בלי בושה נותן 20 חזרות ובכל חזרה כמעט נוגע עם התחת ברצפה, קצת חוצפה לדעתי ...

ביצוע נדיר , כל הכבוד...

• פותח/ת השרשור
אנשים מחרבנים בשביל לעשות חמישייה עם 160 ועוד שוברים מקביל בסנטימטר ואתה בלי בושה נותן 20 חזרות ובכל חזרה כמעט נוגע עם התחת ברצפה, קצת חוצפה לדעתי ...

ביצוע נדיר , כל הכבוד...
חחחחח תודה 😃

הכינוי של סקוואט כזה הוא יוצר האלמנות widowmaker. זו היתה שיטת אימונים ידועה של החברה של הHIT שהמקור שלה הוא עוד משנות ה30.

אני אישית מעדיף את ה30 חזרות כי זה יותר מקל לי על המפרקים אבל גם זה נחמד.

• פותח/ת השרשור
הכינוי של סקוואט כזה הוא יוצר האלמנות widowmaker. זו היתה שיטת אימונים ידועה של החברה של הHIT שהמקור שלה הוא עוד משנות ה30.

אני אישית מעדיף את ה30 חזרות כי זה יותר מקל לי על המפרקים אבל גם זה נחמד.
עד כמה שאני יודע widow maker זה rest/pause ל20 חזרות עם הRM10 שלך

זו הגרסא החדשה של מאמן מפורסם משנות ה90 שהיה לו חדר כושר מצליח בניו יורק (שכחתי איך קראו לו Ken E. Leistner או משהו כזה, הוא היה אחד מהמעטים שהתאמנו ואימנו עם HIT באותה התקופה)

אחר כך דנטה ומאמנים אחרים לקחו את הגרסא שלו לגרסאות החדשות של הHIT

לפני כן היתה קיימת שיטת אימונים שכמעט נשכחה משנות ה30 שהיתה מבוססת על סקוואט של 20 חזרות שנקרא ככה...

די נו. תודה שאתה אנושי 😆

בדיקה קצרה האם אתה אנושי :

1. עשית פעם 10x210 דדליפט ?
2. עשית פעם 20x160 סקוואט ?
3. עשית פעם חזרה אחת של 170 סקוואט בלי לגעת במוט ?

אם ענית ״כן״ על 3 התשובות אנחנו מצטערים , אתה לא אנושי ! (גם פעמיים ״כן״ סתם לפרוטוקול)

• פותח/ת השרשור
זה מה שאתה עושה בחו"ל? צופה בשיאים שלי? 😃
בדיקה קצרה האם אתה אנושי :

1. עשית פעם 10x210 דדליפט ?
2. עשית פעם 20x160 סקוואט ?
3. עשית פעם חזרה אחת של 170 סקוואט בלי לגעת במוט ?

אם ענית ״כן״ על 3 התשובות אנחנו מצטערים , אתה לא אנושי ! (גם פעמיים ״כן״ סתם לפרוטוקול)
לא עשיתי 210*10, היה לי 210*4

אין לי מילים לתאר לכם מה הרגשתי בחזרות 18-20, הסחרחורת, המאבק לנשום, הפאמפ ההיסטרי בזוקפים וברגליים שאחרי...
שמח שסיימתי את זה 😃

ידעתי שאתה פסיכופת 🤯
בכל אופן מרשים מאוד מייק!

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית