הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ צלחות משקל והמשקל שלהם

Sharp578

משתמש פעיל
435
11
נק' מוניטין:
11
435
11
שלום לכולם, יש לי שאלה לגבי צלחות משקל.
אני מתאמן בבית ויש לי צלחות משקל ביתיות, וקניתי עכשיו שני צלחות משקל של 15 קילו(צירפתי תמונה).
בגלל שזה צלחת משקל שאף פעם לא הכרתי את החברה שלה, שקלתי את הצלחת משקל והיא שקלה 15.8, והשניה שקלה 15.4..
זה הגיוני? כאילו בסדר נגיד גרם אחד יותר גרם אחד פחות אני יכול להבין אבל 15.8 כבר עושק ל16 ק"ג.. עכשיו אני לא יודע יכול להיות זה בעיה במשקל והוא לא הכי מדוייק, אבל זה דבר מוכר שמשקל צלחת משקל לא מדוייק על הגרם?
ובכללי זה קריטי מבחינת האימונים שאחד שוקל 15.8 ו15.4 או שאני לא ירגיש איזשהו הבדל ? (זה בקושי חצי קילו הפרש).

תודה ..

קבצים מצורפים

• IMG_7095.JPG
    IMG_7095.JPG
    KB 75.3 · צפיות: 86
איזה צלחות זה מיתברגות?,כי לי יש מיתברגות וזה קרה לי כמה פעמים,בגלל זה למדתי ל שקול בחנות ליפניי שאני קונה

היה בפורום לפני כמה זמן דיון לגבי שקילת המשקולות בחד"כ והרבה אמרו שלא כל המשקולות של ה20 שוקלות 20 אלה עם סטיות בערך כמו שכתבת (לפה או לשם)

• פותח/ת השרשור
איזה צלחות זה מיתברגות?,כי לי יש מיתברגות וזה קרה לי כמה פעמים,בגלל זה למדתי ל שקול בחנות ליפניי שאני קונה
כן מתברגות, לא יודע אף פעם לא חשבתי לשקול את המשקולת בחנות
היה בפורום לפני כמה זמן דיון לגבי שקילת המשקולות בחד"כ והרבה אמרו שלא כל המשקולות של ה20 שוקלות 20 אלה עם סטיות בערך כמו שכתבת (לפה או לשם)
השאלה אם אפשר לזרום עם זה או שזה בעייתי? כי אם אחד שוקל יותר מהשני אולי טיפה יהיה בעיה מבחינת איזון? למרות שזה הבדלים של חצי קילו פחות או יותר אז לא יודע.. 😕

כן מתברגות, לא יודע אף פעם לא חשבתי לשקול את המשקולת בחנות

השאלה אם אפשר לזרום עם זה או שזה בעייתי? כי אם אחד שוקל יותר מהשני אולי טיפה יהיה בעיה מבחינת איזון? למרות שזה הבדלים של חצי קילו פחות או יותר אז לא יודע.. 😕
לדעתי 400 גרם זה לא הבדל גשול מספיק ועם הזמן כשתוסיף עוד צלחות הפערים לא יהיו כאלה גדולים

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית