הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

יוטיוברים ואנשים שאתם סומכים על הדעה שלהם

manotaur

משתמש מתחיל
93
7
נק' מוניטין:
7
93
7
היי
אני רוצה לחזק את הידע שלי בכל הנוגע לבניית תוכניות אימון כמו שצריך
עשיתי את הקורס של טל בן משה למי שמכיר, עברתי תוכנית ליווי עם מישהו מוכר וראיתי תוצאות אבל עדיין מרגיש שיש עוד נושאים שהייתי רוצה לחדד
אני עושה את זה בשביל עצמי ובשביל הכיף ותמיד רוצה ללמוד עוד

יש לכם המלצות על ספרים או יוטיוברים ואנשים שמעלים תוכן ואפשר לסמוך על הדעה שלהם? כי יש המון שרלטנים בנושא ולא יודע על מי אפשר לסמוך

אגב אחלה דוגמה לבזבוז זמן על ידי מומחי יוטיוב למיניהם זה השיט סטורם בנושא הדוקטורקט של מייק.
מה יעזור לך בחיים לבזבז עוד 4 שעות של סרטונים שדנים על הדוקטורט של אדם מסוים, בזמן שגם ככה רוב הדיבייטים והטיפים מאותו אדם הם לרוב אופטימיזציה מיותרת למתאמן ממוצע. שחררו את זה, תמשיכו בחיים. תשקיעו את השעות שלכם איפה שהן משנות.

אגב אחלה דוגמה לבזבוז זמן על ידי מומחי יוטיוב למיניהם זה השיט סטורם בנושא הדוקטורקט של מייק.
מה יעזור לך בחיים לבזבז עוד 4 שעות של סרטונים שדנים על הדוקטורט של אדם מסוים, בזמן שגם ככה רוב הדיבייטים והטיפים מאותו אדם הם לרוב אופטימיזציה מיותרת למתאמן ממוצע. שחררו את זה, תמשיכו בחיים. תשקיעו את השעות שלכם איפה שהן משנות.
בדיוק..יותר מדי בולשיט עף ביוטיוב בשנים האחרונות מבית היוצר של jeff who..
מתאמנים מתחילים צריכים להרים כבד, לאכול, ולהתקדם.
בסוף זה בסך הכל כושר, עם כמה שזה חשוב ומועיל בחיים וכיף ברמות(אי אפשר להפריז כמה זה חיובי), אין סיבה שזה יגזול יותר משעה אימון מספר פעמים בשבוע.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית