הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

חיטוב שיבלות שועל

Slavasit

משתמש מתחיל
78
3
נק' מוניטין:
2
78
3
קניתי שיבולת שועל של קואקר עכשיו זה מגעייייייל
אשמח בבקשה לקבל מתכונים איכשהוא לעדן את הטעם

תודה אבל אני צריך לחיטוב
תכנס ותראה מה מתאים לך שם ותוריד איזה רכיבים שאתה רוצה כדי שיתאים לך בערכים, זה אמור להביא לך רעיונות אתה לא חייב לעשות אחד לאחד כמו שרשום שם.

שיבולת שועל
מים/ חלב
כפית אבקת קקאו
וכממתיק סטיביה - יש באבקה ויש בנוזל.

אני אישית אוהבת את השיבולת שועל עם מים מלח ופלפל שחור ושמה בפנים כפית זרעי צ'יה.

יש מתכון טעים גם למי שבחיטוב:
שיבולת שועל
מים/ חלב/ חצי חצי
וכממתיק סוכזרית.
לאחר ההכנס לקצוץ חמוציות ואגוזי מלך ולהוסיך חצי סקופ חלבון יוצא טעים משביע ומתאים לחיטוב.

שיבולת שועל עם כמות חלב שיכסה בקצת את את השיבולת (או עם אתה לא שותה חלב בחיטוב אז עם מים אבל זה פחות טעים)
מכניסים למיקרוגל לדקה-דקה וחצי תלוי כמות
מערבבים ומוספים סקופ חלבון הולך עם כל הטעמים , מערבבים.
אפשר להוסיף בננות או צימוקים ודברים כאלה אבל אתה בחיטוב אז לא משנה
לאחרונה אני גם ממיס קפה נמס עם ממש טיפה מים רק שימס בכוס ואז שופך לתערובת של השיבולת שועל ואז יוצא טעם של קפה וגם להתעורר יותר טוב בבוקר עם זה משפיע עליך

בתור אחד שאוכל שיבולת שועל לארוחת בוקר כבר שנים אני יכול להגיד לך שבהתחלה גם לי היה מגעיל, זה כאילו שצריך להתרגל אליה (וצריך לדעת לבחור חברה כי שמתי לב שלא לכל חברה יש אותו טעם למרות שזה הטעם הרגיל, תנסה כמה חברות עד שתמצא את זאת שהכי נראית לך).
פעם נהגתי לאכול עם דבש והיה סבבה לגמרי ועכשיו אני פשוט מוסיף לה פירות מיובשים (צימוקים, חמוציות, משמש) ואגוזי מלך והטעם ממש נחמד.
לגבי הממתיקים והקקאו.. עדיף להימנע מלצרוך את הזבלים האלה בכללי..

בתור אחד שאוכל שיבולת שועל לארוחת בוקר כבר שנים אני יכול להגיד לך שבהתחלה גם לי היה מגעיל, זה כאילו שצריך להתרגל אליה (וצריך לדעת לבחור חברה כי שמתי לב שלא לכל חברה יש אותו טעם למרות שזה הטעם הרגיל, תנסה כמה חברות עד שתמצא את זאת שהכי נראית לך).
פעם נהגתי לאכול עם דבש והיה סבבה לגמרי ועכשיו אני פשוט מוסיף לה פירות מיובשים (צימוקים, חמוציות, משמש) ואגוזי מלך והטעם ממש נחמד.
לגבי הממתיקים והקקאו.. עדיף להימנע מלצרוך את הזבלים האלה בכללי..
מה זבל הסטיביה?

יש מצב שאני השרוט היחידי כאן שאוכל שיבולת שועל עם מים לא כי זה טעים לי אלא כדי להשלים את הערכים חחח ?

יש מצב שאני השרוט היחידי כאן שאוכל שיבולת שועל עם מים לא כי זה טעים לי אלא כדי להשלים את הערכים חחח ?
🤢
שאני משלים ערכים אני אוכל את השיבולת שועל כמו קורנפלקס עם חלב
אני לא מסוגל עם מים

מה זבל הסטיביה?

אני מתכוון לממתיקים.
אגב קראתי כרגע על סטיביה נשמע כמו פיתרון אבל עדיין אם הדייסה תהיה סתם מתוקה לדעתי זה עדיין יבש כזה.. עדיף להוסיף לה משהו שיהפוך אותה למהנה יותר.. אבל פה זה כבר כל אחד ומה שהוא מעדיף.

אני מתכוון לממתיקים.
אגב קראתי כרגע על סטיביה נשמע כמו פיתרון אבל עדיין אם הדייסה תהיה סתם מתוקה לדעתי זה עדיין יבש כזה.. עדיף להוסיף לה משהו שיהפוך אותה למהנה יותר.. אבל פה זה כבר כל אחד ומה שהוא מעדיף.
סקופ חלבון עושה את הדייסה תעימה
גם סילאן וקינמון אבל אני אישית מעדיף להמנע מסילאן לא טבעי

אני מתכוון לממתיקים.
סקופ חלבון עושה את הדייסה תעימה
גם סילאן וקינמון אבל אני אישית מעדיף להמנע מסילאן לא טבעי

לגבי החלבון אני אישית מנסה להימנע מלשים אותו בכל מיני מאכלים כי זה פשוט יקר בשבילי חח.. אני שותה אותו רק אחרי האימון או לפני השינה לפעמים (גם ממה שהבנתי לא מומלץ לשתות יותר מפעמיים ביום) אבל אני ינסה קינמון וסילאן נראה איך זה יהיה.

לגבי החלבון אני אישית מנסה להימנע מלשים אותו בכל מיני מאכלים כי זה פשוט יקר בשבילי חח.. אני שותה אותו רק אחרי האימון או לפני השינה לפעמים (גם ממה שהבנתי לא מומלץ לשתות יותר מפעמיים ביום) אבל אני ינסה קינמון וסילאן נראה איך זה יהיה.
פשוט במקום אחרי אימון תשים אותו בבוקר עם השיבולת שועל

תעשה עם זה דיסה אחלה של דבר עם קינמון וסוכר

Back
למעלה תחתית