עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
תכנס ותראה מה מתאים לך שם ותוריד איזה רכיבים שאתה רוצה כדי שיתאים לך בערכים, זה אמור להביא לך רעיונות אתה לא חייב לעשות אחד לאחד כמו שרשום שם.תודה אבל אני צריך לחיטוב
מה זבל הסטיביה?בתור אחד שאוכל שיבולת שועל לארוחת בוקר כבר שנים אני יכול להגיד לך שבהתחלה גם לי היה מגעיל, זה כאילו שצריך להתרגל אליה (וצריך לדעת לבחור חברה כי שמתי לב שלא לכל חברה יש אותו טעם למרות שזה הטעם הרגיל, תנסה כמה חברות עד שתמצא את זאת שהכי נראית לך).
פעם נהגתי לאכול עם דבש והיה סבבה לגמרי ועכשיו אני פשוט מוסיף לה פירות מיובשים (צימוקים, חמוציות, משמש) ואגוזי מלך והטעם ממש נחמד.
לגבי הממתיקים והקקאו.. עדיף להימנע מלצרוך את הזבלים האלה בכללי..
🤢יש מצב שאני השרוט היחידי כאן שאוכל שיבולת שועל עם מים לא כי זה טעים לי אלא כדי להשלים את הערכים חחח ?
מה זבל הסטיביה?
סקופ חלבון עושה את הדייסה תעימהאני מתכוון לממתיקים.
אגב קראתי כרגע על סטיביה נשמע כמו פיתרון אבל עדיין אם הדייסה תהיה סתם מתוקה לדעתי זה עדיין יבש כזה.. עדיף להוסיף לה משהו שיהפוך אותה למהנה יותר.. אבל פה זה כבר כל אחד ומה שהוא מעדיף.
אני מתכוון לממתיקים.
סקופ חלבון עושה את הדייסה תעימה
גם סילאן וקינמון אבל אני אישית מעדיף להמנע מסילאן לא טבעי
פשוט במקום אחרי אימון תשים אותו בבוקר עם השיבולת שועללגבי החלבון אני אישית מנסה להימנע מלשים אותו בכל מיני מאכלים כי זה פשוט יקר בשבילי חח.. אני שותה אותו רק אחרי האימון או לפני השינה לפעמים (גם ממה שהבנתי לא מומלץ לשתות יותר מפעמיים ביום) אבל אני ינסה קינמון וסילאן נראה איך זה יהיה.
פשוט במקום אחרי אימון תשים אותו בבוקר עם השיבולת שועל