הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון Bench Press 150kg 5X5

• פותח/ת השרשור
מדהים כל פעם מחדש!!!!!
ואלברו,לא שאני חס וחלילה מבקר את הטכניקה חחח אני לא במעמד אבל רציתי לשאול אם התחת צריך להיות צמוד כל הזמן לספה או שאפשרי שהוא יעלה באוויר?(כי ראיתי שהיו חזרות שהתחת קצת עלה באוויר)

24 חזרות לא 25, אחרונה כשל.
סט אחרון פחדתי קצת, וגם באתי בראש של לפחות 4 וזאת הטעות שלי, מרגיש שעם קצת מלחמה היה עולה.

מחפש את האופציה "הוסף קללות", מצאתי רק "הוסף מוניטין", לא יאה שמנהל ידבר בשפה לא יפה - אמרתי לך כבר מה אני חושב עליך בוואצאפ 😃

• פותח/ת השרשור
מדהים כל פעם מחדש!!!!!
ואלברו,לא שאני חס וחלילה מבקר את הטכניקה חחח אני לא במעמד אבל רציתי לשאול אם התחת צריך להיות צמוד כל הזמן לספה או שאפשרי שהוא יעלה באוויר?(כי ראיתי שהיו חזרות שהתחת קצת עלה באוויר)
תודה 😃
אני לא חושב שצריך מעמד מסויים לבקר את הטכניקה שלי, העלתי את הסרטון לפורום וכל אחד יכול להגיב מה שהוא חושב.
הישבן לא צריך להתנתק מהספה, אני משתדל שלא יעלה, אבל מדי פעם בורח..
כמעט פי 2 משקל גוף לנפח?
לעע, עוד רחוק מאוד...
מחפש את האופציה "הוסף קללות", מצאתי רק "הוסף מוניטין", לא יאה שמנהל ידבר בשפה לא יפה - אמרתי לך כבר מה אני חושב עליך בוואצאפ 😃
😘
מפחיד, אתה לא מאט, בקצב הזה תוך משהו כמו שנה אתה תלחץ 200 כמשקלי עבודה.
תודה, לאחרונה הייתי בתקופה טובה בבנץ', אבל לאחרונה מרגיש שמתחיל להיגמר הסוס..
לא מצליח לתת את ה180 הזה, נכשלתי כבר כמה פעמים.
אני לא חושב שאצליח לתת 200 מתישהו, אבל כייף לקרוא את התגובה 😃
מרשים.
ברכות על המצלמה החדשה, הגיע הזמן באמת 😃
תודה, וכן השתדרגתי 😃

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית