הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ כמה שאלות על התוכנית SS

HardCore_Squatter

משתמש מתחיל
61
0
נק' מוניטין:
104
61
0
אוקיי הגעתי כבר למשקלים מכובדים, עכשיו החלפתי את הסקוואט באמצע השבוע לפרונט סקוואט כי יש לי התאוששות ממש נמוכה, זה בסדר?

ואני צריך כדי להשלים את הסטים אקרוס איזה 15 דקות מנוחה בין השני לשילי בסקוואט, אין עם זה בעיה? הגוף לא מתקרר או משהו? וגם האימון יוצא לי שעתיים.
תודה לעונים, היו לי עוד כמה שאלות אבל ברחו לי מהראש, בהמשך אני ישאל.

לא אמורה להיות בעיה עם ההחלפה, אני הורדתי בכלל את הסקוואט מהאימון השני של השבוע.
קח כמה זמן שאתה צריך למנוחה בין הסטים. אכן, אין מה לעשות; ככל שהמשקלים עולים, האימון אורך זמן רב יותר.

• פותח/ת השרשור
לא יודע מה זה הADVENCED הזה, אם זה החרטא עם תרגילי העזר אז לא.
אני ישן בלילה 6 שעות בערך ובצהריים עוד 3 ככה, בדרך כלל אני מתאמן שעה וחצי אחרי שאני קם בצהריים.
ואני אוכל מלא כן, כמעט חודשיים בתוכנית ועליתי 6 קילו בינתיים.

תראה אם אתה ממשיך לעלות במשקל. זאת התוכנית לadvanced novice:

Week A
Day 1
Squat 3x5
Bench press 3x5
Chin-ups: 3 sets, weight added so failure occurs at 5 to 7 reps
Day 2
Front Squat 3x5 OR Light Squat 2x5 (80% 5RM)
Press 3x5
Deadlift 1x5
Day 3
Squat 3x5
Bench press 3x5
Pull-ups: 3 sets to failure, unweighted
Week B
Day 1
Squat 3x5
Press 3x5
Chin-ups: 3 sets to failure, unweighted
Day 2
Front Squat 3x5 OR Light Squat 2x5 (80% 5RM)
Bench press 3x5
Power clean 5x3
Day 3
Squat 3x5
Press 3x5
Pull-ups: 3 sets, weight added so failure occurs at 5 to 7 reps

• פותח/ת השרשור
אני עושה את התוכנית איך שהיא, שישי-ראשון-שלישי.
ביום ראשון הסקוואט הופך לפרונט סקוואט בגלל התאוששות נמוכה ובגלל שיש לי שיעורי ספורט בראשון ושני.
אה ואני עושה מתח במקום פאוורקלין.
ואני אוכל מלא, שותה חלב ושוקו ובקיצור אני עולה, תאמין לי אני בפלום של איזה 800-1000 קלוריות ביום. אני לא אוכל לפי תפריט.
בכ"מ, הבעיה העיקרית שלי היא בין סט לסט בסקוואט שאני צריך לנוח 15 כדי להשלים, כי אני אמור לקחת משקל מקס לא?

אני עושה את התוכנית איך שהיא, שישי-ראשון-שלישי.
ביום ראשון הסקוואט הופך לפרונט סקוואט בגלל התאוששות נמוכה ובגלל שיש לי שיעורי ספורט בראשון ושני.
אה ואני עושה מתח במקום פאוורקלין.
ואני אוכל מלא, שותה חלב ושוקו ובקיצור אני עולה, תאמין לי אני בפלום של איזה 800-1000 קלוריות ביום. אני לא אוכל לפי תפריט.
בכ"מ, הבעיה העיקרית שלי היא בין סט לסט בסקוואט שאני צריך לנוח 15 כדי להשלים, כי אני אמור לקחת משקל מקס לא?

אממ, 15 דקות נשמע לי מוגזם, מה יקרה אם תנוח 10 דקות?
קשה לי לדמיין שאתה עושה 5 חזרות עם טכניקה טובה ולא יכול לסגור עוד 5 בסט השלישי עם מנוחה של 10 דקות. תעשה את הadvanced-novice, היא דומה למה שאתה עושה רק שיש מתח פעמיים בשבוע באחיזות שונות ומכיוון שPC אתה לא עושה אז תעשה דדליפט בשני השבועות, אבל הייתי ממליץ לך ללמוד את הפאוור קלין, זה אחלה תרגיל וגם כיף לעשות אותו ברגע שלומדים, התוכנית הזאת מתאימה לחבר'ה טיפה יותר מתקדמים אבל עדיין מתחילים.

אוקיי הגעתי כבר למשקלים מכובדים, עכשיו החלפתי את הסקוואט באמצע השבוע לפרונט סקוואט כי יש לי התאוששות ממש נמוכה, זה בסדר?

בסדר גמור. תהנה.

ואני צריך כדי להשלים את הסטים אקרוס איזה 15 דקות מנוחה בין השני לשילי בסקוואט, אין עם זה בעיה? הגוף לא מתקרר או משהו? וגם האימון יוצא לי שעתיים.

מה שעובד בשבילך. רק אל תגלה למדריך בחד"כ שאתה נח למעלה מ 45-60 שניות.

• פותח/ת השרשור
למה לא? אני מגלה את זה למאמנים אישיים של ילדים בגילי שלא מבינים איך אני מתפתח פי 5 יותר מהר מהם, והם לא מבינים איך ושוברים תראש. הנאה רצופה.
ובקשר לשאלתו של VADJIO אם אני אנוח 10 דקות אני לא אסיים את האקרוס, יצא לי 5,5,3. בקשר לטכניקה אני בטוח ב100%, גם קראתי את SS, אם בא לכם אני יכול לצלם מחר באימון.
אה ואפשר בבקשה הפנייה למאמר או מידע על חגורת גב? חיפשתי פה ולא מצאתי כלום.
תודה.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
הנה מאמר טוב
חגורה יוצרת לחץ תוך בטני שעוזר להעלות עוד קצת במשקל, והיא לא שומרת על הגב .
מומלץ להוסיף חגורה במשקלים הגבוהים 1.5 * משקל הגוף בסקוואט למשל.

זה אחלה סיכום של כל מאמר על חגורה שתמצא.

• פותח/ת השרשור
אני אתחיל להשתמש, מומלץ בעוד תרגילים חוץ מסקוואט?
ושמעתי פעם שאם מתרגלים לחגורה ואז אי אפשר בלעדיה, מה ההשלכות?

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
שקשה לחזור לעבוד בלי, זאת ההשלכה העקרית.
מצד שני, אני מכיר אנשים שהתרגלו לעבוד עם חגורה, מתישהו נפטרו מההרגל והמשיכו לסקוואט של מעל 200, אז זה לא בלתי הפיך.

• פותח/ת השרשור
אחי איך לי כל כך ידע על חגורה אני לא יודע בדיוק מה לעשות... לעבוד כל סקוואט עם חגורה? ויש עוד תרגילים שצריך בהם חגורה בSS?

אני עושה סקוואט עם חגורה. יש לי חברים עם סקוואט גדול משמעותית משלי, חלקם עובדים עם חגורה וחלק בלי. בשורה התחתונה, זה תלוי בך - אם אתה מרגיש שהיא תעזור לך, תשתמש.

• פותח/ת השרשור
אוקיי, אני אתחיל לעבוד עם חגורה, למרות שאין לי מושג במה זה יעזור לי חוץ מלהשתיק מאמני כאפות טמבלים שחושבים שהגב שלי בסכנה כל עוד אין לי חגורה.
ויש עוד תרגילים שצריך בהם חגורה בSS?

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
את האמת מענייני נוחות זה יותר נחמד לרדת לסקוואט עם גב מהודק בלי קשר מה המטרה של החגורה.
ובקשר לשאלה שלך גם בדדליפט נהוג להשתמש בחגורה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית