עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מחזק ומוסיף - בת דודה שלי יצאה על 21, כרגע בסוף לימודי רפואה, נסעה לארצות הברית יותר מפעם אחת מאז השחרור. אלא אם הולכים לעבוד בסקטור הביטחוני - רפאל, אלביט, שב"כ, עוד דברים שקשורים לביטחון, אין בעיה.לימודי רפואה
קיבלת מענק ופיקדון?בתור אחד שיצא, אין השכלות כבדות כמו שאתה חושב
ההשכלות היחידות שעבודות שדורשות שירות צבאי מלא לא יקבלו אותך
חוץ מזה כל השקרים של רישיון נהיגה, ויזה לחול, לימודי רפואה וכו' הם שקר ואתה כמו כל אדם שהשתחרר מהצבא
אני יצאתי על 21 אחרי 8 חודש ואני מוגדר על פי החוק חייל משוחרר לכל דבר ומקבל את כל הזכויות של חייל משוחרר (חוץ מהקטע של שירות צבאי מלא), אני היום מחדש את הדרכון שלי, הרישיון שלי בתוקף, נרשמתי ללימודים אקדמאים וכל בראיון עבודה שהיה לי (8 בערך היו לי מאז השחרור בנובמבר) לאפאחד לא היה אכפת שאני בן 19 ולא עשיתי צבא, כן שאלו על זה אבל זה סתם למטרות ידע כללי
תאמת לגבי רישיון נהיגה זה תלוי כי אם יצאת על סעיף שהסעיף (המחלה) גומרת לזה שאתה סכנה לציבור יזמנו אותך למבחן שיבדוק אם אתה באמת יכול להחזיק רישיון ואתה אדם שפוי, מין מבחן 300 כזה עם שאלות שחוזרות על עצמם ושיחה קצרה עם פסיכולוג
אם אתה רוצה לקרוא עוד על ההשכלות (שאין) אתה יכול לקרוא פה:
פרופיל חדש- תנועה לאזרוח החברה בישראל • צפה בנושא - מי מפחד מפרופיל 21?
קיבלת מענק ופיקדון?
קשה לחיות במחשבה שלא כולם רוצים לעשות במשך 3 שנים מהחיים שלהם את מה שאתה היית בטוח שאתה חייב, לא?יש השלכה אחת. הזין לאט לאט הופך לכוס.
אתה רוצה שכולם יהיו עבדים כמו שאתה היית כדי שתרגיש טוב עם העובדה ששרפת לעצמך 3 שנים מהחיים?דור של מפונקים
אתה רוצה שכולם יהיו עבדים כמו שאתה היית כדי שתרגיש טוב עם העובדה ששרפת לעצמך 3 שנים מהחיים?
לכל היפי נפש פה שמשחקים אותה ציונים
אני לא מבין.... קשה לכם להבין שלא כל אחד מתאים למסגרת צבאית?
זו לא מסגרת שמתאימה לכל בן אדם, תפסיקו לשחק אותה גברים כי עברתם 3 שנים מסכנות מהחיים שלכם בצהל ותפתחו את העיניים
אני לא מעודד יציאה על פרופיל נפשי מצהל אבל מי שלא יכול אי אפשר להכריח אותו לסבול ולסכן את הבריאות של הבן אדם
ומי שלא רוצה זו בעיה שלו
אבל גם להם יש שמירות, מטווחים, אחיזה בנשק, אבט"שים וכו'.גם להיות במטבח ולחתוך ירקות, להיות בנשקייה או אפילו עובד רסר זו תרומה לצבא.
לבוא ולהגיד "אני לא מסוגל" זו הדרך הכי קלה וסוציומטית שיש.
ואני לא מדבר על אלה שבאמת נאלצים לצאת מהצבא.
ומה אם אני לא רוצה לתרום?גם להיות במטבח ולחתוך ירקות, להיות בנשקייה או אפילו עובד רסר זו תרומה לצבא.
לבוא ולהגיד "אני לא מסוגל" זו הדרך הכי קלה וסוציומטית שיש.
ואני לא מדבר על אלה שבאמת נאלצים לצאת מהצבא.
אז עוף לברלין!!!111ומה אם אני לא רוצה לתרום?