לצאת מצבא על נפשי 21 מה השלכות?

בחיי שחייל בודד צריך לקבל רכב מהחברה בסוף השירות שלו.
אתה ציני ? כי נחשפתי ללא מעט חיילים בודדים שעושים יומיות מקוצרות ועושים 4500 שקל בחודש שלפי דעתי זה ביזיון שלא הוציאו אותם מהצבא (הם גם עם סעיפים נפשיים על הדרך) והם רק חותרים עוד ועוד

אנשים ביזיון שלא יגיעו לכלום בחיים שלהם ... לפי דעתי עדיף להוציא מהצבא יותר בקלות ולשנות את המדיניות הנוכחית

אתה ציני ? כי נחשפתי ללא מעט חיילים בודדים שעושים יומיות מקוצרות ועושים 4500 שקל בחודש שלפי דעתי זה ביזיון שלא הוציאו אותם מהצבא (הם גם עם סעיפים נפשיים על הדרך) והם רק חותרים עוד ועוד

אנשים ביזיון שלא יגיעו לכלום בחיים שלהם ... לפי דעתי עדיף להוציא מהצבא יותר בקלות ולשנות את המדיניות הנוכחית

ואני נתקלתי בלא מעט חיילים קרבים שחוזרים לבית החייל כשהם יוצאים לחופשה

חחחחחח בברהן בתל השומר הפקידות שמה כוולן יש להן חייל בודד והן בכלל גרות עם ההורים

סביר להניח שחלק מהיום יגיעו לפי 20 יותר ממה שתגיע בכל החיים שלך אדון הכי שרירי

הנקודה של הפשע ללא קורבן לא הייתה מכוונת אליך אלא באופן כללי וכן, כשאתה לא מתגייס זה פשע עם קורבנות.
אז נכון שגם כשאתה רוצח יש קורבנות וגם כשאתה אונס, ואפילו כשאתה זורק זבל על הרצפה לפעמים יש קורבן.
השאלה היא מה הוא הגבול.
לא. שוב פעם, אתה מעוות את ההגדרה כדי שתתאים לטיעון שלך.

אתה כנראה לא מבין מה היא ההגדרה של מפונק.
מאחל לך שתבין יום אחד שיש דברים שאתה צריך לעשות גם אם לא ממש מתלבש לך באותו רגע, קוראים לזה להיות בנאדם מבוגר, אתה עוד לא שם.
שיהיה לך יום טוב לא באתי להיתווכח איתך על שום דבר מבוגר או לא אני לא רציתי לעשות צבא מההתחלה ובגלל זה הלכתי איתם ראש בראש בהתחלה...

ממש סיפור קורע לב..
שיהיה לך אחלה יום ושבוע כי זה לא מעניין אותי....

שיהיה לך יום טוב לא באתי להיתווכח איתך על שום דבר מבוגר או לא אני לא רציתי לעשות צבא מההתחלה ובגלל זה הלכתי איתם ראש בראש בהתחלה...

שיהיה לך אחלה יום ושבוע כי זה לא מעניין אותי....
במקום לחתוך ורידים הנה אחלה טיפ לפעם הבעה:

סתם,ברצינות מבין אותך.. הצבא לא מתאים לכל אחד.

Haters gona hate
אם הם היו כאלה מוצלחים הם היו יוצאים מהצבא מזמן מר צעירוס
אנחנו מדברים על חברה שעשו כסף טוב, לא קיבלו shit מהחברה על זה שהם לא עושים צבא והיום חופשיים בחלק גדול מהיום שלהם.
בוא תנסה לא להכחיש שהם אכלו פחות חרא ממך, והיה להם יותר זמן פנוי לעשות משהו עם החיים שלהם, ברור שחלק מהם הגיעו ליותר מ"לא להגיע לכלום בחיים שלהם" ואפילו הגיעו ליותר ממך.

סתם שאלה לכל אלה שמרגישים שהם "מבזבזים" אתה החיים שלהם בצבא,
מה בדיוק אתם הולכים לעשות בגיל 18 שאתם לא יכולים לעשות בגיל 21?

אנחנו מדברים על חברה שעשו כסף טוב, לא קיבלו shit מהחברה על זה שהם לא עושים צבא והיום חופשיים בחלק גדול מהיום שלהם.
בוא תנסה לא להכחיש שהם אכלו פחות חרא ממך, והיה להם יותר זמן פנוי לעשות משהו עם החיים שלהם, ברור שחלק מהם הגיעו ליותר מ"לא להגיע לכלום בחיים שלהם" ואפילו הגיעו ליותר ממך.
מי אמר שמי שלא עשה צבא חופשי בחלק גדול מהיום שלו? יש לא מעט אנשים מוצלחים שהבינו שעדיף להם לצאת מהצבא ולטרוף את העולם

סתם שאלה לכל אלה שמרגישים שהם "מבזבזים" אתה החיים שלהם בצבא,
מה בדיוק אתם הולכים לעשות בגיל 18 שאתם לא יכולים לעשות בגיל 21?
לימודים כסף לטייל לעבור לחול אימונים תחביבים אחרים קריירה וכו

לימודים כסף לטייל לעבור לחול אימונים תחביבים אחרים קריירה וכו
אתה או לא יודע לקרוא או לא מבין את השאלה.
את כל הדברים האלה אתה יכול לעשות בגיל 21,מה אתה לא יכול לעשות בגיל 21 שדחוף לך לעשות ב18?

אתה או לא יודע לקרוא או לא מבין את השאלה.
את כל הדברים האלה אתה יכול לעשות בגיל 21,מה אתה לא יכול לעשות בגיל 21 שדחוף לך לעשות ב18?
לא יודע איך זה בשבילך אבל בשבילי השנים שנשארו לי לחיות הן רק מספר סופי ויש כל כך הרבה דברים לעשות ובמיוחד המון דברים שפי 2 יותר טובים לעשות כשאתה צעיר.
3 שנים להתפתח כבן אדם במיוחד בגילאים כל כך צעירים יכול לתת המון בניגוד ללהיות במוסד כמו בצבא. (שאולי לחלק זה יותר טוב אבל אני מאמין שלרוב האנשים זה לא אופטימלי)

לא יודע איך זה בשבילך אבל בשבילי השנים שנשארו לי לחיות הן רק מספר סופי ויש כל כך הרבה דברים לעשות ובמיוחד המון דברים שפי 2 יותר טובים לעשות כשאתה צעיר.
כל כך הרבה דברים כמו לשבת בפורום כושר ולקשקש?מה אתה יכול לעשות כשאתה "צעיר" בן 18 שאתה לא יכול לעשות כשאתה צעיר בן 21?
3 שנים להתפתח כבן אדם במיוחד בגילאים כל כך צעירים יכול לתת המון בניגוד ללהיות במוסד כמו בצבא. (שאולי לחלק זה יותר טוב אבל אני מאמין שלרוב האנשים זה לא אופטימלי)
צודק גבר,לא מתפתחים בצבא,נשארים 3 שנים אותו הדבר,הגיוני לחלוטין.
בוא נגיד שאם היית הולך לצבא 3 שנים היית מתפתח הרבה יותר משאם היית נוסע לדיסנילנד ל3 שנים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית