הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מתלבט בין לינארית לss

שלומי שבתאי

משתמש מתחיל
120
13
נק' מוניטין:
29
120
13
החלטתי לוותר על חיטוב הקיץ הזה כנראה שיש עוד קצת עבודה על מסה הריבועים יחכו לשנה הבאה.
שוקל 79 ק"ג גובה 1.79
משקלי עבודה
בנץ 85*5
סקוואט hb 110*5
לחיצת כתפים בדאמבלים 30 ק"ג כל יד
דדליפט לא עושה יתחיל לעשות עם התוכנית החדשה שאני אבחר.
המטרה היא לגדול ולהתחזק.
על מה אתם ממליצים SS או לינארית?
דבר נוסף אני מתקשה בהרכבה של הלינארית עם כל תרגילי העזר
יש תרגילים שאני לא רוצה לוותר עליהם לדוגמה מקבילים מתח ועבודה מבודדת על הביסיפס ויד אחורית.

אשמח לעזרה!
שכחתי לציין כי חשוב לי להכניס קצת אירובי לתוכנית ולא תמיד יש לי את האופציה לישון כמו שצריך (אני עובד לילות)

בהתחשב במשקלים ובבעית השינה - ליניארית.
במה אתה מסתבך? מקבילים ומתח תוסיף שני סטים מכל אחד בסיום שני אימונים (אני מעדיף A ו-C כדי לשמור את B להתאוששות). בייספס וטרייספס תוסיף 2 סטים מכל אחד בסיום אחד האימונים, נניח B.

• פותח/ת השרשור
בהתחשב במשקלים ובבעית השינה - ליניארית.
במה אתה מסתבך? מקבילים ומתח תוסיף שני סטים מכל אחד בסיום שני אימונים (אני מעדיף A ו-C כדי לשמור את B להתאוששות). בייספס וטרייספס תוסיף 2 סטים מכל אחד בסיום אחד האימונים, נניח B.

יש עוד תרגילים שאתה ממליץ להוסיף?

מתח (chin ups) ומקבילים הם תרגילי המשיכה והלחיצה הכי טובים שיש, הם מטפלים בכל אספקט של חלק הגוף העליון ובכל שריר בו. אין שום צורך להוסיף עליהם כלום. 2-3x8 בתוספת משקל מתאים פעמיים בשבוע ואתה תהיה גורילה.

• פותח/ת השרשור
מתח (chin ups) ומקבילים הם תרגילי המשיכה והלחיצה הכי טובים שיש, הם מטפלים בכל אספקט של חלק הגוף העליון ובכל שריר בו. אין שום צורך להוסיף עליהם כלום. 2-3x8 בתוספת משקל מתאים פעמיים בשבוע ואתה תהיה גורילה.

במידה ואני בוחר בלחיצה בשיפוע חיובי בתור לחיצה משנית כדאי להוסיף לחיצת כתפיים? זה רשום במאמר בפורטל... מה אתה ממליץ? ואם כן באיזה אימון להכניס את זה?

במידה ואני בוחר בלחיצה בשיפוע חיובי בתור לחיצה משנית כדאי להוסיף לחיצת כתפיים? זה רשום במאמר בפורטל... מה אתה ממליץ? ואם כן באיזה אימון להכניס את זה?
בוודאי. אפשר במקום המקבילים בשני האימונים, אפשר במקומם באימון אחד. אם אימון B ממש לא מעייף אותך בכלל, אפשר לשים בו את המקבילים ובשניים האחרים את הפרס. תשחק עם זה לפי ההרגשה וההתאוששות.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית