עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
תזכיר לי שוב מאיפה אני קונה אותה ב 150 ?העניין שהנעל שמדברים עליה כאן עולה פחות מ 150 ש"ח כולל משלוח, אם קונים נעל שטוחה במיוחד לאימונים אז היא יותר זולה מאולסטאר.
let the gainz return 😃let the gainz begin
powermens.ruתזכיר לי שוב מאיפה אני קונה אותה ב 150 ?
ואיך אני מסתדר עם כל הרוסית שם? 😃
כל כך הרבה שנים בארץ ולא למדת רוסית?ואיך אני מסתדר עם כל הרוסית שם? 😃
תגיד את זה לכל המבוגרים הרוסים במעלות שלא מדברים מילה וחצי בעבריתכל כך הרבה שנים בארץ ולא למדת רוסית?
תקרא שובתגיד את זה לכל המבוגרים הרוסים במעלות שלא מדברים מילה וחצי בעברית
למבוגרים האלה אין בעיה לתקשר 😆כל כך הרבה שנים בארץ ולא למדת רוסית?
לפחות לא עם אתרים רוסים שמוכרים ציוד משקולנות 😃למבוגרים האלה אין בעיה לתקשר 😆
תודה! 😃בפינה ימנית עליונה יש אפשרות לשנות שפה. זה דרך גוגל טרנסלייט, אבל מובן למדי.
נולדתי בארץכל כך הרבה שנים בארץ ולא למדת רוסית?
אני יודענולדתי בארץ
אל תתנשא מעלייאני יודע
התכוונתי שתגיד להם את זה הפוך. 30 שנה כמעט בארץ והם צועקים עליך ברוסיתתקרא שוב
למבוגרים האלה אין בעיה לתקשר 😆
שלי עדיין במוסקבה.. מקווה לקבל בעוד שבוע שבועיים גם 🤩בנוסף, השירות שלהם טוב ונחמד, שלחו סרט מדידה מתנה וכרטיס ברכה עם מכתב תודה כתוב ביד בשם מנהל החברה.
הם אמרו לי שזה בדיוק אותם דגמים פשוט עם כיתוב של powermens (אולי פרסום או משהו).יש לציין שזו גירסת הנעל עבור Powermens
כן זה נחמד, עכשיו אני יודע את ההיקף יד שלי 😆בנוסף, השירות שלהם טוב ונחמד, שלחו סרט מדידה מתנה וכרטיס ברכה עם מכתב תודה כתוב ביד בשם מנהל החברה.
שלי עדיין במוסקבה.. מקווה לקבל בעוד שבוע שבועיים גם 🤩
יש לי.אין לך את הפאוורליפט ?
יש לי.
הסאבו זה לדדליפט
יש לי סליפרס, לא נוח ולא אוהב.. כולה 2 זוגות בתיק.כמה עולה ? ולא עדיף סליפרס ? לקחת כ"כ הרבה נעליים, אין לי כבר מקום בתיק.
יש לי סליפרס, לא נוח ולא אוהב.. כולה 2 זוגות בתיק.
עולה 120 + 50 משלוח בערך
הסאבו דדליפט לא תופסות יותר מקום מאולסטאר.לא מדמיין את עצמי מכניס לתיק עוד זוג נעליים אלא אם הן ממש קטנות כמו סליפרס או הכי הרבה אולסטאר