הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ Sabo deadlift shoes

Reflector

משתמש מתחיל
10
1
נק' מוניטין:
1
10
1
למישהו יש ניסיון אישי עם הנעל הזאת?
או יכול להמליץ על נעל אחרת לדדליפט בלבד (לא אולסטאר ולא סליפרס)

העניין שהנעל שמדברים עליה כאן עולה פחות מ 150 ש"ח כולל משלוח, אם קונים נעל שטוחה במיוחד לאימונים אז היא יותר זולה מאולסטאר.
תזכיר לי שוב מאיפה אני קונה אותה ב 150 ?
ואיך אני מסתדר עם כל הרוסית שם? 😃

let the gainz begin
let the gainz return 😃
תזכיר לי שוב מאיפה אני קונה אותה ב 150 ?
ואיך אני מסתדר עם כל הרוסית שם? 😃
powermens.ru
בפינה ימנית עליונה יש אפשרות לשנות שפה. זה דרך גוגל טרנסלייט, אבל מובן למדי.
זה יהיה קצת מעל 150 כי יש גם משלוח.

מדווחת: קיבלתי את הסאבו Winner שלי מ-Powermens
הגיע תוך 3 שבועות בדיוק
מידה 37 (מידת נעליים רגילות שלי היא 38) יושבות מצוין, לא לוחצות. יש לציין שזו גירסת הנעל עבור Powermens. נעל Winner מדגם ישן יותר (או סתם אחר - שלא עבור Powermens) היה עליי צפוף מאד עם גרב דקה, דגם זה קצת יותר מרווח.
בכל אופן, מצטרפת להמלצה להזמין מידה אחת מתחת למידת נעליים רגילה שלכם למי שלא יכול למדוד.

בנוסף, השירות שלהם טוב ונחמד, שלחו סרט מדידה מתנה וכרטיס ברכה עם מכתב תודה כתוב ביד בשם מנהל החברה.

יש לציין שזו גירסת הנעל עבור Powermens
הם אמרו לי שזה בדיוק אותם דגמים פשוט עם כיתוב של powermens (אולי פרסום או משהו).
בנוסף, השירות שלהם טוב ונחמד, שלחו סרט מדידה מתנה וכרטיס ברכה עם מכתב תודה כתוב ביד בשם מנהל החברה.
כן זה נחמד, עכשיו אני יודע את ההיקף יד שלי 😆

יש לי סליפרס, לא נוח ולא אוהב.. כולה 2 זוגות בתיק.
עולה 120 + 50 משלוח בערך

הלוואי עליי ה"כולה" הזה...

יש לי תיק קיטבג ענק עם מגבת, חגורה, נעלי ריצה, נעלי ליפטינג, מפתחות, בגדי אימון, בקבוק מגנזיום נוזלי.

ועוד אני מגיע למכון מהלימודים ככה שנכנס לתיק הזה כפכפים(לרוב כי זה הכי נוח ישר להחליף) ובגדים שהלכתי איתם ללימודים.

לא מדמיין את עצמי מכניס לתיק עוד זוג נעליים אלא אם הן ממש קטנות כמו סליפרס או הכי הרבה אולסטאר.

לא מדמיין את עצמי מכניס לתיק עוד זוג נעליים אלא אם הן ממש קטנות כמו סליפרס או הכי הרבה אולסטאר
הסאבו דדליפט לא תופסות יותר מקום מאולסטאר.
בכל מקרה אם נוח לך סליפרס אז אין באמת סיבה לקנות.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית