הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ חוות דעת על purple wrath/xtend

• פותח/ת השרשור Thor
  • פורסם בתאריך

Thor

משתמש קבוע
1,332
1
נק' מוניטין:
4,265
1,332
1
מה אתם אומרים עליהם? אני יודע שהם blend של כל מני חומצות אמינו וכל זה.
אני יודע שרוב התוספים הם חרטא אחת גדולה, אבל בפורומים שם(לא יודע אם מותר להגיד את האתר), די מהללים אותם ועדיין לא שמעתי עליהם משהו רע.
האם לדעתכם הם שווים את המחיר? ברור לי שזה לא מוצר פלא או משהו כזה,אבל בכל זאת משהו פה ניסה ויכול לתת חוות דעת?

• פותח/ת השרשור
מה הכוונה בדי ביסיסים?
אני אנסח את עצמי פעם נוספת... האם מוצרים בסגנון הזה(גם אינטראבוליק לצורך העניין), יעילים ושווים תמחיר שלהם או שזה כסף זרוק?

נגיד XTEND זה סה"כ BCAA וגלוטמין,לPW יש גם בטא אלנין וEAA שזה פרופיל יותר טוב כבר,האינטראבוליק בעל פרופיל יותר משופר אפילו עם כמות גדולה של לאוצין ,כך שאני גם שמתי עין על אינטראבוליק,למרות שאני מתלבט אם לקחת במקום תוסף כמו טסטבוסטר טוב או את הX-FACTOR שזה חומצה ארכידונית..

• פותח/ת השרשור
יש לי דעה חד משמעית בקשר לtest booster, אם אתה מוציא על זה כסף, תלך על הדבר האמיתי(טסט), זה יוצא כמעט אותו מחיר, רק שעם אחד תראה תוצאות הררררבה יותר טובות, הבנתי גם שמבחינת נזק שנגרם לגוף(אם נגרם בכלל), זה אותו הדבר, אפילו הבוסטר עשוה יותר כי הוא אוראלי.

בקשר לאינטראבוליק, תודה על התשובה, בעקרון זה יעזור לי להחליק את האימון טוב יותר אם אני אקח אותו intraworkout כן?

זה אמור לעזור לך להתאוששות טובה יותר ולמשוך יותר זמן באימון מבלי להתעייף...
אני דווקא התחלתי לקחת טריבולוס והוא לא רע בכלל...יש עליה בכוח ,למרות שאני מרגיש שחלה לי צמיחה מרובה פתאום של שיער על הגוף..

• פותח/ת השרשור
טריבולוס זה משהו אחר, לא יודע עד כמה זה עוזר באמת כי אין לי ניסיון, אבל זה מוצר די זול, יכול להיות שלבד אותו זה כן משתלם לקחת, אני מדבר יותר על הבוסטרים למינהם שנמכרים ב50$, שזה המחיר+- של הדבר האמיתי...

הזמנתי גם את ה-purple wrath שמעתי גם עליו ביקורות ממש טובות בפורמים השונים, אחרי שאני אסיים להשתמש בו אני ארשום ביקורות על המוצר.

• פותח/ת השרשור
תודה רבה גבר, מחכה בקוצר רוח לשמוע אם זה השפיע עליך בכל צורה שהיא.
אגב תקח את זה intra ולא pre(הרוב אומרים שעדיף intra...)

קראתי היום באתר של הFDA שהרחיקו מהאתר BB 65 תוספים שנמצאו מכילים סטרואידים בפנים,אני מתחיל להאמין שכל התוספים שבאמת עובדים טוב מכילים שרידי סטרואידים ומזהמים אותם בסטרואידים כדי שהם באמת יעבדו,איך אפשר לדעת שאתה לא מקבל תוסף מזוהם?

• פותח/ת השרשור
אתה לא יכול לדעת, אבל בדרך כלל בתוספים גם אם מחילים חלק מהמרכיבים שיש בחומרים האמיתים הם נמצאים שם בכמויות כלכך קטנות שזה בקושי עושה משהו(ובגלל זה רוב התוספים למינהם הם חרטא).
אני די בטוח שpurple warth או intrabolic או xtend הם בטוחים לחלוטין... ממש כמו קריאטין וחלבון.

jack3d and purple wraath -כך ,עפילו אל תחשוב!
יש איתם בעיה עם אתה עם GH -אי אפשר להתאמן מרוב פאמפ,חברי "טבעיים"- תהנו!

• פותח/ת השרשור
כן נפלתי בטרוף הjack3d כבר מזמן... לא יכול בלי זה וpurple warth נראה לי או שאני אקח באמת את זה או את הintrabolic שהערכים שלו אומרים שהם יותר טובים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית