הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר דדליפט

• פותח/ת השרשור ZzZeus
  • פורסם בתאריך
  • פותח/ת השרשור
המורה לחשבון לימדה אותי להגיד היי לכעס ואז להגיד לו נקסט,קדימה אז אני לא מתעצבן.
יום לפני דדליפט אני נכנס לשקט הפנימי כמו שהיא עושה לנו בשיעור ואני אומר לעצמי מה שבא לי, כמו אני אצליח את הדדליפט ואני מדמיין את עצמי עושה את זה בקלות,ודברים אחרים כמו להשיג ביטחון עצמי וזה עובד.
הכל בראש

עדיף שלא תפתח תלות ברייג'. תמצא את הדרכים של להתמקד בטכניקה ולהרים את המשקל, ולא במה שמסביב. רייג' זה סקסי ומגניב, אבל לדעתי כל עוד אתה לא פאוורליפטר זה כלי שלא כדאי להשתמש בו לעתים קרובות.

• פותח/ת השרשור
עדיף שלא תפתח תלות ברייג'. תמצא את הדרכים של להתמקד בטכניקה ולהרים את המשקל, ולא במה שמסביב. רייג' זה סקסי ומגניב, אבל לדעתי כל עוד אתה לא פאוורליפטר זה כלי שלא כדאי להשתמש בו לעתים קרובות.
למה לא? כי אז הוא לא יהיה אפקטיבי?
ומתי כן להשתמש בו( בהנחה שאני לא רוצה להתחרות לדוגמה)

למה לא? כי אז הוא לא יהיה אפקטיבי?
ומתי כן להשתמש בו( בהנחה שאני לא רוצה להתחרות לדוגמה)
למה לא? כי זה לא כלי מוחשי שתמיד יכול לעזור לך. כמו חגורה, למשל.
כשזה לא מוחשי, לא מדיד, ושלא ניתן לשלוט על זה ב100%, זו טעות לפתח בזה תלות.
תחשוב על זה כך - קמת בבוקר, השמש זרחה, הציפורים צייצו, התבטלו לך כמה שיעורים, הבחורה שנדלקת עליה הציעה לך לצאת, וכו' וכו'.. וב5 יש לך אימון. אתה בטוח שתוכל להיכנס לרייג' ביום כזה באותה יכולת של יום בו אתה באמת עצבני?

למה לא? כי זה לא כלי מוחשי שתמיד יכול לעזור לך. כמו חגורה, למשל.
כשזה לא מוחשי, לא מדיד, ושלא ניתן לשלוט על זה ב100%, זו טעות לפתח בזה תלות.
תחשוב על זה כך - קמת בבוקר, השמש זרחה, הציפורים צייצו, התבטלו לך כמה שיעורים, הבחורה שנדלקת עליה הציעה לך לצאת, וכו' וכו'.. וב5 יש לך אימון. אתה בטוח שתוכל להיכנס לרייג' ביום כזה באותה יכולת של יום בו אתה באמת עצבני?
בימים האלו יש לי את האימונים הכי טובים

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית