הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מסת שריר בבטן

אנונימי14

משתמש מתחיל
197
5
נק' מוניטין:
13
197
5
הבנתי כדי להבליט קוביות צריך מסת שריר בבטן

L-sit יעזור?
אם כן , כמה זמן לעשות וכמה פעמים , זמני מנוחות.?

כנל לגבי האלכסונים מה מומלץ ?

(אוהב להתאמן בגן ציבורי בעיקר עם מתח..

אתה יכול לפתח מסת שריר בבטן גם רק בעזרת כפיפות בטן. הבטן היא שריר שעובד גם ככה ברוב התרגילים והריצות כשריר מייצב.
אבל זה לא משנה מה שיעזור לך "להבליט את הקוביות" זה אחוז שומן נמוך כי גם אם יהיה לך מסת שריר גדולה בבטן והרבה אחוז שומן אז פשוט הקוביות "יתחבאו" מאחורי השומן

• פותח/ת השרשור
אתה יכול לפתח מסת שריר בבטן גם רק בעזרת כפיפות בטן. הבטן היא שריר שעובד גם ככה ברוב התרגילים והריצות כשריר מייצב.
אבל זה לא משנה מה שיעזור לך "להבליט את הקוביות" זה אחוז שומן נמוך כי גם אם יהיה לך מסת שריר גדולה בבטן והרבה אחוז שומן אז פשוט הקוביות "יתחבאו" מאחורי השומן
יש לי משהוא כמו 11 אחוזי שומן

יש לי פשוט מסת שריר קטנה כנראה בבטן..

יש לי משהוא כמו 11 אחוזי שומן

יש לי פשוט מסת שריר קטנה כנראה בבטן..
תראה אני לא יכול להתווכח איתך בלי לראות את הבטן שלך אבל ממה שאני יודע הקוביות שלך יבלטו הרבה יותר אם יהיה לך 7-10% שומן מה שכן דעתי האישית שאם אין לך מסת שריר גדולה בכל הגוף עדיף שתעזוב את הבטן בינתיים לא חוכמה גדולה להיות שחיף עם ריבועים (שוב לא אומר שזה מה שאתה אבל אם כן אז תתמקד בהעלאת מסת שריר קודם)

• פותח/ת השרשור
תראה אני לא יכול להתווכח איתך בלי לראות את הבטן שלך אבל ממה שאני יודע הקוביות שלך יבלטו הרבה יותר אם יהיה לך 7-10% שומן מה שכן דעתי האישית שאם אין לך מסת שריר גדולה בכל הגוף עדיף שתעזוב את הבטן בינתיים לא חוכמה גדולה להיות שחיף עם ריבועים (שוב לא אומר שזה מה שאתה אבל אם כן אז תתמקד בהעלאת מסת שריר קודם)

הבנתי
מה אתה ממליץ , LSIT יעזור לעשות מסת שריר בבטן? (זה גם עובד על הכתף לא?)
כנל מתח וזה?

הבנתי
מה אתה ממליץ , LSIT יעזור לעשות מסת שריר בבטן? (זה גם עובד על הכתף לא?)
כנל מתח וזה?
Lsit יכול מאוד לעזור לך ממה שראיתי הכתף עובדת כשריר עזר, מתח זה תרגיל מצוין שיכול לעזור לך לפתח גם עוד שרירים בגוף אבל לא להחשיב אותו כתרגיל בטן והכי חשוב זה שתקפיד על תזונה נכונה אל תשכח שהיא 70% מהתוצאות שתראה

• פותח/ת השרשור
Lsit יכול מאוד לעזור לך ממה שראיתי הכתף עובדת כשריר עזר, מתח זה תרגיל מצוין שיכול לעזור לך לפתח גם עוד שרירים בגוף אבל לא להחשיב אותו כתרגיל בטן והכי חשוב זה שתקפיד על תזונה נכונה אל תשכח שהיא 70% מהתוצאות שתראה
מעולה, כי אני אוהב אלסיט פלאנץ וכל השטויות האלה
איפה אני יכול לשאול אנשים שיחשבו לי את ה BMR RMR שאכין לי תפריט אם מספר הקלוריות שאני יהיה בחיובי (נ.ב כדי לעלות מסת שריר וכמה שפחות אחוזי שומן מהי ההמלצה ל+ הקלורי 300-500 ביום?)

מעולה, כי אני אוהב אלסיט פלאנץ וכל השטויות האלה
איפה אני יכול לשאול אנשים שיחשבו לי את ה BMR RMR שאכין לי תפריט אם מספר הקלוריות שאני יהיה בחיובי (נ.ב כדי לעלות מסת שריר וכמה שפחות אחוזי שומן מהי ההמלצה ל+ הקלורי 300-500 ביום?)
יש מחשבונים באינטרנט תחפש "מחשבון BMR" או "מחשבון RMR" רק תדע שהם מחשבים פחות או יותר את הצריכת/הוצאת קלוריות ולא בדיוק.
תפריטי תזונה אתה יכול לחפש באתר קילוגרם עצמו יש שם לפי משקל או מטרה.
+300-500 קלוריות יכול להיות טוב במסה נקייה

• פותח/ת השרשור
יש מחשבונים באינטרנט תחפש "מחשבון BMR" או "מחשבון RMR" רק תדע שהם מחשבים פחות או יותר את הצריכת/הוצאת קלוריות ולא בדיוק.
תפריטי תזונה אתה יכול לחפש באתר קילוגרם עצמו יש שם לפי משקל או מטרה.
+300-500 קלוריות יכול להיות טוב במסה נקייה
מעולה תודה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית