עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
יש לי משהוא כמו 11 אחוזי שומןאתה יכול לפתח מסת שריר בבטן גם רק בעזרת כפיפות בטן. הבטן היא שריר שעובד גם ככה ברוב התרגילים והריצות כשריר מייצב.
אבל זה לא משנה מה שיעזור לך "להבליט את הקוביות" זה אחוז שומן נמוך כי גם אם יהיה לך מסת שריר גדולה בבטן והרבה אחוז שומן אז פשוט הקוביות "יתחבאו" מאחורי השומן
תראה אני לא יכול להתווכח איתך בלי לראות את הבטן שלך אבל ממה שאני יודע הקוביות שלך יבלטו הרבה יותר אם יהיה לך 7-10% שומן מה שכן דעתי האישית שאם אין לך מסת שריר גדולה בכל הגוף עדיף שתעזוב את הבטן בינתיים לא חוכמה גדולה להיות שחיף עם ריבועים (שוב לא אומר שזה מה שאתה אבל אם כן אז תתמקד בהעלאת מסת שריר קודם)יש לי משהוא כמו 11 אחוזי שומן
יש לי פשוט מסת שריר קטנה כנראה בבטן..
תראה אני לא יכול להתווכח איתך בלי לראות את הבטן שלך אבל ממה שאני יודע הקוביות שלך יבלטו הרבה יותר אם יהיה לך 7-10% שומן מה שכן דעתי האישית שאם אין לך מסת שריר גדולה בכל הגוף עדיף שתעזוב את הבטן בינתיים לא חוכמה גדולה להיות שחיף עם ריבועים (שוב לא אומר שזה מה שאתה אבל אם כן אז תתמקד בהעלאת מסת שריר קודם)
Lsit יכול מאוד לעזור לך ממה שראיתי הכתף עובדת כשריר עזר, מתח זה תרגיל מצוין שיכול לעזור לך לפתח גם עוד שרירים בגוף אבל לא להחשיב אותו כתרגיל בטן והכי חשוב זה שתקפיד על תזונה נכונה אל תשכח שהיא 70% מהתוצאות שתראההבנתי
מה אתה ממליץ , LSIT יעזור לעשות מסת שריר בבטן? (זה גם עובד על הכתף לא?)
כנל מתח וזה?
מעולה, כי אני אוהב אלסיט פלאנץ וכל השטויות האלהLsit יכול מאוד לעזור לך ממה שראיתי הכתף עובדת כשריר עזר, מתח זה תרגיל מצוין שיכול לעזור לך לפתח גם עוד שרירים בגוף אבל לא להחשיב אותו כתרגיל בטן והכי חשוב זה שתקפיד על תזונה נכונה אל תשכח שהיא 70% מהתוצאות שתראה
יש מחשבונים באינטרנט תחפש "מחשבון BMR" או "מחשבון RMR" רק תדע שהם מחשבים פחות או יותר את הצריכת/הוצאת קלוריות ולא בדיוק.מעולה, כי אני אוהב אלסיט פלאנץ וכל השטויות האלה
איפה אני יכול לשאול אנשים שיחשבו לי את ה BMR RMR שאכין לי תפריט אם מספר הקלוריות שאני יהיה בחיובי (נ.ב כדי לעלות מסת שריר וכמה שפחות אחוזי שומן מהי ההמלצה ל+ הקלורי 300-500 ביום?)
מעולה תודהיש מחשבונים באינטרנט תחפש "מחשבון BMR" או "מחשבון RMR" רק תדע שהם מחשבים פחות או יותר את הצריכת/הוצאת קלוריות ולא בדיוק.
תפריטי תזונה אתה יכול לחפש באתר קילוגרם עצמו יש שם לפי משקל או מטרה.
+300-500 קלוריות יכול להיות טוב במסה נקייה