הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ עזרה בדחיפות לסייקל ראשון

ThePowerLifter

משתמש מתחיל
135
7
נק' מוניטין:
7
135
7
Tzion Gym
שלום ! כרגע סיימתי חיטוב על 11% שומן . אני רוצה להתחיל סייקל מסה ראשון . אולי שאלות קצת מוזרות אבל תבינו אותי בבקשה ..
לאחר יעוץ עם אנשים שמתעסקים בתחום , החלטתי ללכת על Test prop 100 EOD למשך 8 שבועות , שבנוסף במהלך 5 השבועות הראשונים של הסייקל אשתמש גם בדיאנבול 30 מ"ג ביום .
כמה שאלות :
1. פרגניל 500IU בשבוע , האם זה מספיק ? מתי מתחילים ? ומתי להפסיק ?
2. נובלדקס (TAMOXIMED) כדורים של 20 מ"ג יש לי .. מה המינון היומי ? מתי מתחילים ? ומתי להפסיק ?
3. כלומיד 50 מ"ג לכדור יש לי .. מה המינון היומי ? מתי מתחילים ? ומתי להפסיק ?
4. איזה מזרקים ממליצים לקנות ?
5. מה חושבים על הסייקל ? חושבים שחסר עוד משו בסייקל ?

למה טסט קצר ? בהתחלה הייתי מתחיל עם טסט אנתת כדי לא לסבול מ3-4 זריקות בשבוע.
דבר שני לפי השאלות לא עשית בכלל שיעורי בית..תקרא לפני שאתה מתחיל להתעסק בזה....
1.פרדגניל 500 שבועי משבוע שני עם טסט פרופ,עם טסט אנתת משבוע 3.את הזריקה מחלק ל2.כל פעם 250 פעמיים בשבוע וממשיך עם זה עד סוף הסייקל.
2.מתחילים כלומיד וטמוקסיפן בסיום הסייקל:
טסט פרופ ארבע ימים אחרי זריקה אחרונה..
שבועיים 2 כד מכל אחד לפני שינה ואחרי זה שבועיים כד 1.
3.בשתיים
4.מזרקים סטנדרטים.....מחט 21g ו23g.
5.חסר הידע....תקרא עוד הרבה לפני שתתחיל את הסייקל על תסתמך על אנשים שמבינים ומהתחום תקרא ותבין אתה !
דבר נוסף וותר על הדיבול במקרה שאתה משתמש בטסט פרופ,הפרופ נכנס מהר לפעולה ודיבול לוקחים בשביל קיק לתחילת הסייקל כשמשתמשים בטסט אנתת(טסט אנתת מרגישים אחרי 3-4 שבועות ).
בהצלחה

• פותח/ת השרשור
למה טסט קצר ? בהתחלה הייתי מתחיל עם טסט אנתת כדי לא לסבול מ3-4 זריקות בשבוע.
דבר שני לפי השאלות לא עשית בכלל שיעורי בית..תקרא לפני שאתה מתחיל להתעסק בזה....
1.פרדגניל 500 שבועי משבוע שני עם טסט פרופ,עם טסט אנתת משבוע 3.את הזריקה מחלק ל2.כל פעם 250 פעמיים בשבוע וממשיך עם זה עד סוף הסייקל.
2.מתחילים כלומיד וטמוקסיפן בסיום הסייקל:
טסט פרופ ארבע ימים אחרי זריקה אחרונה..
שבועיים 2 כד מכל אחד לפני שינה ואחרי זה שבועיים כד 1.
3.בשתיים
4.מזרקים סטנדרטים.....מחט 21g ו23g.
5.חסר הידע....תקרא עוד הרבה לפני שתתחיל את הסייקל על תסתמך על אנשים שמבינים ומהתחום תקרא ותבין אתה !
דבר נוסף וותר על הדיבול במקרה שאתה משתמש בטסט פרופ,הפרופ נכנס מהר לפעולה ודיבול לוקחים בשביל קיק לתחילת הסייקל כשמשתמשים בטסט אנתת(טסט אנתת מרגישים אחרי 3-4 שבועות ).
בהצלחה

תודה רבה לך יוסי !
הבנתי שבסייקל הראשון התוצאות שוות כמעט , לא משנה באיזה סטרואידים אשתמש העלייה במשקל תהיה זהה ..
בכל מקרה - אני אקנה סייקל של טסט אנתת לבד לסייקל ראשון .. אני יודע כבר יותר לגבי כל הסייקל למעט הPCT , אשמח שתעזור לי לגבי זה .. מתי מתחילים לקחת , מינון , וכו ' ... (כלומיד , פרגניל , טמוקסיפד )
אשמח שתסכם לי . תודה לך !!
@Daniel Barack @Tom
אשמח שתענו לי על השאלה למעלה , ותמליצו לי על איזה אחד מהסייקלים ללכת כי אני בהתלבטות קשה ...(סייקל ראשון - אנתת בלבד / פרופ 100 EOD + דיבול 30 מ"ג ל5 שבועות הראשונים) תודה!

אשמח שתענו לי על השאלה למעלה , ותמליצו לי על איזה אחד מהסייקלים ללכת כי אני בהתלבטות קשה ...(סייקל ראשון - אנתת בלבד / פרופ 100 EOD + דיבול 30 מ"ג ל5 שבועות הראשונים) תודה!
דניאל בשירותים,אני מחליף אותו

**התשובה בוורוד

• פותח/ת השרשור
קראת את הנעוץ הזה?
מידע - Q&A חומרים אנבוליים

סייקל ראשון הוא הכי קל ובסיסי לביצוע.
אין צורך לשנות את החוקים, ומה שנכתב שם רלוונטי לכל משתמש ראשוני
הבנתי שזה סתם חרטה של דילרים שעדיף אנתת , פרופ הרבה פחות כואב זה בטוח ..
חוץ מזה , דיבול יתן קיק ויוסיף 2-3 קילו של עליה . תקן אותי אם לא

הבנתי שזה סתם חרטה של דילרים שעדיף אנתת , פרופ הרבה פחות כואב זה בטוח ..
חוץ מזה , דיבול יתן קיק ויוסיף 2-3 קילו של עליה . תקן אותי אם לא
חרטא של דילרים שעדיף אנתת? אם כבר ההיפך - למה פרופ לסייקל ראשון? להזריק בפעם הראשונה בחיים כל יומיים? לא מוצא הצדקה לכך.

שנית, לגבי אוראלי בכלל ודיבול בפרט - נכון, אוראלי בתחילת הסייקל זה אחלה קיק - כוח/מאסה ובוסט נהדר. השאלה היא, האם כדאי בסייקל ראשון לשלב? יש שיגידו שכן, יש שלא. לדעתי, אם כבר אוראלי לסייקל ראשון אז בטח שלא דיבול. למה? כי דיבול אוראלי די חזק, ארומאטי מאוד ולא כל אדם יהנה מהתוצאות שהוא נותן (ספיחת נוזלים תת0עורית היא אחרת התכונות החזקות שלו, לצד העלאה מהירה באסטרוגן).

בשביל עוד 2-3 קילו, פשוט תתאמן חזק ותאכל בהתאם. השאר יעשה מעצמו.

בהנחה ובעתיד תחזור להשתמש בחומרים וזהו לא הסייקל הראשון - יש עוד הרבה חומרים שתוכל לשקול לשלב. בינתיים, ממליץ לך לשמור את זה פשוט וקל. כך או כך, סייקל ראשון נכון מכל הכיוונים הוא שדרוג מעולה בכל מובן שהוא.

• פותח/ת השרשור
חרטא של דילרים שעדיף אנתת? אם כבר ההיפך - למה פרופ לסייקל ראשון? להזריק בפעם הראשונה בחיים כל יומיים? לא מוצא הצדקה לכך.

שנית, לגבי אוראלי בכלל ודיבול בפרט - נכון, אוראלי בתחילת הסייקל זה אחלה קיק - כוח/מאסה ובוסט נהדר. השאלה היא, האם כדאי בסייקל ראשון לשלב? יש שיגידו שכן, יש שלא. לדעתי, אם כבר אוראלי לסייקל ראשון אז בטח שלא דיבול. למה? כי דיבול אוראלי די חזק, ארומאטי מאוד ולא כל אדם יהנה מהתוצאות שהוא נותן (ספיחת נוזלים תת0עורית היא אחרת התכונות החזקות שלו, לצד העלאה מהירה באסטרוגן).

בשביל עוד 2-3 קילו, פשוט תתאמן חזק ותאכל בהתאם. השאר יעשה מעצמו.

בהנחה ובעתיד תחזור להשתמש בחומרים וזהו לא הסייקל הראשון - יש עוד הרבה חומרים שתוכל לשקול לשלב. בינתיים, ממליץ לך לשמור את זה פשוט וקל. כך או כך, סייקל ראשון נכון מכל הכיוונים הוא שדרוג מעולה בכל מובן שהוא.
תודה לך על המענה .. בוא נגיד את זה ככה , עליה של 12 קילו אפשרית ללא דיבול? מה ההמלצה שלך לסייקל הראשון שאשלב עם פרופ ?

תודה לך על המענה .. בוא נגיד את זה ככה , עליה של 12 קילו אפשרית ללא דיבול? מה ההמלצה שלך לסייקל הראשון שאשלב עם פרופ ?
אתה יכול לעלות 30 קילו. הכל תלוי בתזונה. אתה צריך לכוון לעלייה נקייה ונשלטת. כמה תעלה בדיוק? לא ניתן לנבא מראש. כל עוד אתה עולה בצורה טובה, מתקדם במשקלי העבודה, מתאושש היטב - אתה במקום הנכון. לכוון מראש מ-X משקל זה די נאיבי. תן לחומרים, תזונה אימון והזמן לעשות את שלהם. מה שכן, כמבן ושאתה צריך לדעת כיצד לאכול ולאכול מספיק. זה לא סותר את העובדה שעדיין לא יהיה ניתן לדעת מראש כמה תעלה. קח בחשבון גם שהעלייה כוללת נוזלים (ספיחה תוך שרירית ואף אולי תת-עורית), שריר ושומן במידת מה...

• פותח/ת השרשור
אז ל
אתה יכול לעלות 30 קילו. הכל תלוי בתזונה. אתה צריך לכוון לעלייה נקייה ונשלטת. כמה תעלה בדיוק? לא ניתן לנבא מראש. כל עוד אתה עולה בצורה טובה, מתקדם במשקלי העבודה, מתאושש היטב - אתה במקום הנכון. לכוון מראש מ-X משקל זה די נאיבי. תן לחומרים, תזונה אימון והזמן לעשות את שלהם. מה שכן, כמבן ושאתה צריך לדעת כיצד לאכול ולאכול מספיק. זה לא סותר את העובדה שעדיין לא יהיה ניתן לדעת מראש כמה תעלה. קח בחשבון גם שהעלייה כוללת נוזלים (ספיחה תוך שרירית ואף אולי תת-עורית), שריר ושומן במידת מה...
אז לגבי דיבול אומר שלא בכלל? רק פרופ?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית