הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

טלפון חדש

Snorlax jr

משתמש משקיע
6,100
4,617
נק' מוניטין:
4,629
6,100
4,617
בבית
יש לי נקסוס 5 כמה כמה שנים טובות ואני מאוד מרוצה מהמכשיר אבל לצערי הוא נדפק (כפתור ההפעלה נתקע) ואני רוצה תחליף .. מישהו יכול להמליץ על מכשיר טוב ?
חשבתי על LG G4 או Samsung galaxy S7
או בכלל ללכת על נקסוס 5X/6

בשום פנים ואופן לא.
קניתי כזה מאמזון ארצות הברית - המכשיר אחרי 6 חודשים ותחת אחריות יצרן ביצע "התאבדות" ספונטנית.
LG ישראל לא מוכנים לתקן תחת אחריות יצרן ובהצלחה עם לדבר עם LG בכל מקום אחר.
הIMEI מסתבר שייך בכלל לLG סינגפור ואתה לא יכול לפנות אליהם אם אין לך מספר או כתובת בסינגפור.
מצחיק? גם אותי. גם מי שקנה בארץ לא מרוצה מהשירות - גם אם המכשירים מוצלחים? לא שווה את השירות המחורבן.

• פותח/ת השרשור
בשום פנים ואופן לא.
קניתי כזה מאמזון ארצות הברית - המכשיר אחרי 6 חודשים ותחת אחריות יצרן ביצע "התאבדות" ספונטנית.
הIMEI מסתבר שייך בכלל לLG סינגפור ואתה לא יכול לפנות אליהם אם אין לך מספר או כתובת בסינגפור.
מצחיק? גם אותי. גם מי שקנה בארץ לא מרוצה מהשירות - גם אם המכשירים מוצלחים? לא שווה את השירות המחורבן.
אוקיי אז האופציה הזאתי ירדה. תודה רבה !

לי יש התלבטות אחרת - מאוד רוצה לצאת מהמקובעות שבה אני חייב לרכוש מותגים מוכרים כמו LG סמסונג וכו' אלא אני חושב על סינים שלא עולים יקר.

הבעיה עם חברות כאלו זה שתמיד יש את החשש שמשהו יקרה לטלפון ואז סתם נדפקתי, מה גם אני לא יודע שום דבר בכל הנוגע להחלפה של רומים במכשיר.

שירות טוב אין בארץ לשום חברה..זה לא משנה אם אתה קונה LG או סמסונג אפילו ביבואן רשמי.
במידה ונדפק לך המכשיר אתה נדפקת... בכל מקרה במעבדה אצל יבואן רשמי טלפון יכול לשכב לך שבועיים עד חודש לתיקון לפעמים.
ולהביא טלפון מחול זה הימור.. במידה וחלילה הולך לך הלוח אם במכשיר יהיה לך הרבה יותר קשה לממש אחריות במכשיר.

אני אישית הייתי בכל זאת קונה מכשיר בארץ אצל יבואן רשמי כי עדיף לפעמים שירות גרוע מחוסר שירות בכלל.

שירות טוב אין בארץ לשום חברה..זה לא משנה אם אתה קונה LG או סמסונג אפילו ביבואן רשמי.
במידה ונדפק לך המכשיר אתה נדפקת... בכל מקרה במעבדה אצל יבואן רשמי טלפון יכול לשכב לך שבועיים עד חודש לתיקון לפעמים.
ולהביא טלפון מחול זה הימור.. במידה וחלילה הולך לך הלוח אם במכשיר יהיה לך הרבה יותר קשה לממש אחריות במכשיר.

אני אישית הייתי בכל זאת קונה מכשיר בארץ אצל יבואן רשמי כי עדיף לפעמים שירות גרוע מחוסר שירות בכלל.
לכבד אחריות יצרן זה המינימום של המינימום. ביזיון שצריך להתחנן שמשהו יזוז עם זה.

• פותח/ת השרשור
לי יש התלבטות אחרת - מאוד רוצה לצאת מהמקובעות שבה אני חייב לרכוש מותגים מוכרים כמו LG סמסונג וכו' אלא אני חושב על סינים שלא עולים יקר.

הבעיה עם חברות כאלו זה שתמיד יש את החשש שמשהו יקרה לטלפון ואז סתם נדפקתי, מה גם אני לא יודע שום דבר בכל הנוגע להחלפה של רומים במכשיר.
לי דווקא אין בעיה עם כל המותגים המוכרים .. קנו לי נקסוס 5 וזה טלפון מדהים אז אני מחפש או משהו טוב יותר או משהו שממש דומה לו כי באמת נהנתי איתו.

קניתי גלקסי S7 אדג' לפני ההשקה וזה ללא ספק הסמארטפון הכי טוב שעשו אי פעם.
המכשיר זוכה לאינסוף תשבוחות בכל אתרי הREVIEW הכי גדולים שיש וכולם אומרים בלי ספק שזה המכשיר הטוב ביותר שיצא עד היום.

אין טעם להתלבט אלא אם כן הוא מחוץ לתקציב שלך.

איפה LG ואיפה סמסונג, הם בכלל לא באותה ליגה.

ישלי נקסוס 6 שקניתי לפני כמעט שנה
כל עוד לדעתי לא תעשה לו רום או רוט
המכשיר לא יעשה לך בעיות, אינלי איתו שום בעיות בכלל, פועל מצוין, חלק ונקי ממש כיף איתו
הסוללה מחזיקה גם הרבה זמן

• פותח/ת השרשור
המכשיר זוכה לאינסוף תשבוחות בכל אתרי הREVIEW הכי גדולים שיש וכולם אומרים בלי ספק שזה המכשיר הטוב ביותר שיצא עד היום.

תודה רבה על ההצעה! אסתכל כמה עולה.
המכשיר לא יעשה לך בעיות, אינלי איתו שום בעיות בכלל, פועל מצוין, חלק ונקי ממש כיף איתו
השאלה אם הטלפון בדיוק כמו נקסוס 5 כי זה אחד הטלפונים המוצלחים שהיו לי יהיה לי הרבה.

תודה רבה על ההצעה! אסתכל כמה עולה.

השאלה אם הטלפון בדיוק כמו נקסוס 5 כי זה אחד הטלפונים המוצלחים שהיו לי יהיה לי הרבה.

לדעתי הוא מוצלח ממש אפילו טיפה יותר מהנקסוס 5
יש לאשתו של אח שלי את הנקסוס 5 ולי ואח שלי את ה6 והוא אומר שיש הבדל בין הפלאפונים
בנוסף יש לך הרבה יתרונות בנקסוס 6 כמו ה quick charge שאתה יכול להטעין את הטלפון מ0% ל100% בפחות משעה שזה מעולה רצח
לדעתי ה6 מעולה ואפילו יותר טוב מה5

קניתי באילת את הגלקסי S7, מכשיר מעולה רק שאני לא מסתדר איתו בגלל שהוא קטן לי.
עברתי מNOTE 4 אליו והכל קטן בו:🤦‍♂️:

בשום פנים ואופן לא.
גם שלי עשה את זה בדיוק. אחרי פחות משנה פשוט התאבד ומת.
אבל האחריות כן כיסתה את זה וקיבלתי טלפון חדש מהאריזה.
חוץ מהסיכוי לדבר כזה הפלאפון מצויין. אבל מסכים לא הייתי קונה בגלל הסיכון.
ממליץ על נקסוסים (חוות דעת של חברים לי אין)

צריך להשוות אותו ל G5 אם אתה רוצה שווה הוגנת

לכל מי שאני מכיר שיש לו G4 זה קרה

• פותח/ת השרשור
לדעתי הוא מוצלח ממש אפילו טיפה יותר מהנקסוס 5
יש לאשתו של אח שלי את הנקסוס 5 ולי ואח שלי את ה6 והוא אומר שיש הבדל בין הפלאפונים
בנוסף יש לך הרבה יתרונות בנקסוס 6 כמו ה quick charge שאתה יכול להטעין את הטלפון מ0% ל100% בפחות משעה שזה מעולה רצח
לדעתי ה6 מעולה ואפילו יותר טוב מה5
דווקא אמרו לי שהוא יקר מדיי למפרט. שהמפרט לא מדהים וזה יקר מדיי.
כן, יש לי נקסוס ..חושב ללכת על S7 EDGE בגלל כל הreviews הככ טובים שנותנים לו אבל מפחד שהוא יהיה שונה לחלוטין.

דווקא אמרו לי שהוא יקר מדיי למפרט. שהמפרט לא מדהים וזה יקר מדיי.

כן, יש לי נקסוס ..חושב ללכת על S7 EDGE בגלל כל הreviews הככ טובים שנותנים לו אבל מפחד שהוא יהיה שונה לחלוטין.

מפרט זה לא הכל בטלפון צריך לדעת לעשות גם התאמה בין החומרה לתוכנה וגוגל עושים את זה מעולה בפלאפונים של הנקסוס שלהם
המערכת רצה חלק ובלי בעיות גם שהמפרט לא בשיא שלו ואל תשווה מפרט בין גלאקסי 7 שיצא לפני חודש לנקסוס שיצא לפני שנה וחצי ויותר
כי ברור שיהיה יתרון במפרט לטלפון החדש יותר אבל זה לא אומר שהטלפון עובד טוב יותר
זה למה לדוגמא פלאפונים של אפל אולי עם מפרט חלש יחסית אבל רציל מאוד חלק כי יש התאמה בין החומרה לתוכנה

לי דווקא אין בעיה עם כל המותגים המוכרים .. קנו לי נקסוס 5 וזה טלפון מדהים אז אני מחפש או משהו טוב יותר או משהו שממש דומה לו כי באמת נהנתי איתו.

יש לי נקסוס 4, אפילו דגם יותר ישן משלך ואני בדיוק באותה דעה שלך - טלפון מדהים ואמין שהסיבה היחידה שאני רוצה להחליף אותו זה כדי להתחדש כבר. הבעיה שיש לי ידיים קטנות ואני לא יכול לתפעל טלפון ביד אחת שהוא יותר מ-5 אינץ' וזה משו שמציק לי. לצערי הסטנדרט היום הוא 5.5 - סטנדרט שקשה לי להיכנס אליו. אם אקנה מיני של כל טלפון - אקבל גרוטאות עם חומרה פחות טובה וביצועים פחות טובים ממכשירי הדגל של החברות הגדולות.
עוד דבר שפשוט נמאס לי ממנו ואני פשוט לא רוצה להשלים איתו זה לקנות מכשירים בסכומים של 2500 ומעלה, זה פשוט מגוחך לטעמי ואף אחד לא צריך לשלם סכומים כאלה על טלפון.

יש לך את ה-5X או ה-P6 ?

גם חבר שלי קנה את ה-S7 - עשה החלפה(בבאג נדמה לי) על הנוט 2 או 3 ושילם 2400 ש"ח על ה-S7

יש לי נקסוס 4, אפילו דגם יותר ישן משלך ואני בדיוק באותה דעה שלך - טלפון מדהים ואמין שהסיבה היחידה שאני רוצה להחליף אותו זה כדי להתחדש כבר. הבעיה שיש לי ידיים קטנות ואני לא יכול לתפעל טלפון ביד אחת שהוא יותר מ-5 אינץ' וזה משו שמציק לי. לצערי הסטנדרט היום הוא 5.5 - סטנדרט שקשה לי להיכנס אליו. אם אקנה מיני של כל טלפון - אקבל גרוטאות עם חומרה פחות טובה וביצועים פחות טובים ממכשירי הדגל של החברות הגדולות.
עוד דבר שפשוט נמאס לי ממנו ואני פשוט לא רוצה להשלים איתו זה לקנות מכשירים בסכומים של 2500 ומעלה, זה פשוט מגוחך לטעמי ואף אחד לא צריך לשלם סכומים כאלה על טלפון.

יש לך את ה-5X או ה-P6 ?

גם חבר שלי קנה את ה-S7 - עשה החלפה(בבאג נדמה לי) על הנוט 2 או 3 ושילם 2400 ש"ח על ה-S7

6 הרגיל

• פותח/ת השרשור

יש לך את ה-5X או ה-P6 ?

מסכים. לגבי הגודל צריכים להתרגל..לי אין בעיה בידיים אבל בכל זאת קשה לעזוב משהו מדהים 😄
קנו לי בסוף את הS7 edge, לא מת על שינויים אבל מקווה שעשיתי בחירה טובה.
לי אין בעיה לשלם הרבה על באמת טלפון שהוא מצויין אפילו אם הוא מעל אלפיים שקל.
שבוע הבא משיקים בארץ את האייפון החדש, חכה תראה איך הוא
אייפון אני לא מתקרב יותר בחיים. היה לי בעבר ולא רוצה שוב.🤣🤣😵

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית