הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

טלפון חדש

מה תעשה עם 8 ליבות ?
מדבר איתך פרקטית
פרקטית יש לי M8, מאז השדרוג לאנדרואיד 5 ואז 6 יש לו לאגים, המצלמה מזמן לא עומדת עם הפלאפונים האחרים בסטנדרט והמסך רגיש בצורה מרגיזה לכל טיפת לחות.
lg G4 בלי הרבה דיבורים
פספסת את החלק שבו הסברתי ואישרו אחרים שלG4 יש נטיה להתאבד ספונטנית והחבר'ה לא מכבדת אחריות יצרן אלא אם כן קנית בארץ.

פרקטית יש לי M8, מאז השדרוג לאנדרואיד 5 ואז 6 יש לו לאגים, המצלמה מזמן לא עומדת עם הפלאפונים האחרים בסטנדרט והמסך רגיש בצורה מרגיזה לכל טיפת לחות.
רוט ורום מקוסטם פותרים את רוב הבעיות
מצלמה זה עוד היה ידוע מה M7 שהיא לא מה שהם אמרו, מצד שני זה מספק אותי.
האיכות חומרים של HTC וסגנון שלו עולים קצת על הפאקים הקטנים האלה.
לי אישית זה לא כל כך מפריע שיש פלאפונים שהם יותר מהירים ועם מצלמה יותר טובה ועם מסך יותר גדול - זה תמיד יהיה וזה ימשיך לקרות שכל חודש יצא פלאפון יותר טוב .

פספסת את החלק שבו הסברתי ואישרו אחרים שלG4 יש נטיה להתאבד ספונטנית והחבר'ה לא מכבדת אחריות יצרן אלא אם כן קנית בארץ.
הזמנת מאמאזון ישירות לארץ? למה לא ניסית לפנות אליהם קודם?

אז החלטתי סופית למכור את הS7 שקניתי ביום שישי ולחזור לNote 4 שלי.
מי שמעוניין אני מוכר:wallbash:

זה שנדפק לך המכשיר לא אומר שכל G4 הוא לימון, אם זה היה המקרה היינו שומעים על כך. והעצה עם הגיבוי נכונה לכל אחד ולכל מכשיר

נערך לאחרונה:
צריך להשוות אותו ל G5 אם אתה רוצה שווה הוגנת
כבר השוו.
הם לא באותה ליגה.
מפרט זה לא הכל בטלפון צריך לדעת לעשות גם התאמה בין החומרה לתוכנה וגוגל עושים את זה מעולה בפלאפונים של הנקסוס שלהם
המערכת רצה חלק ובלי בעיות גם שהמפרט לא בשיא שלו ואל תשווה מפרט בין גלאקסי 7 שיצא לפני חודש לנקסוס שיצא לפני שנה וחצי ויותר
כי ברור שיהיה יתרון במפרט לטלפון החדש יותר אבל זה לא אומר שהטלפון עובד טוב יותר
זה למה לדוגמא פלאפונים של אפל אולי עם מפרט חלש יחסית אבל רציל מאוד חלק כי יש התאמה בין החומרה לתוכנה
שטויות.
מי שחושב לקנות נקסוס בגלל שהוא מקבל "אנדרואיד נקי" ועדכונים זה שטויות במיץ ולא סיבה לקנות נקסוס.
שבוע הבא משיקים בארץ את האייפון החדש, חכה תראה איך הוא
🤣 LOL
הS6 באמת טלפון מעולה בניגוד לקודמים של סמסונג והS7 לא נראה שינוי דרמטי.
על עוד לא יהיו בעיות חומרה, הוא אמור להיות טלפון מעולה.

תתחדש!
לא שינוי דרמטי? טוב עחי.
מה תעשה עם 8 ליבות ?
מדבר איתך פרקטית
הנה עוד שטויות.
אז החלטתי סופית למכור את הS7 שקניתי ביום שישי ולחזור לNote 4 שלי.
מי שמעוניין אני מוכר:wallbash:
היית קונה את האדג' עם מסך 5.5 😕

בשום פנים ואופן לא.
קניתי כזה מאמזון ארצות הברית - המכשיר אחרי 6 חודשים ותחת אחריות יצרן ביצע "התאבדות" ספונטנית.
LG ישראל לא מוכנים לתקן תחת אחריות יצרן ובהצלחה עם לדבר עם LG בכל מקום אחר.
הIMEI מסתבר שייך בכלל לLG סינגפור ואתה לא יכול לפנות אליהם אם אין לך מספר או כתובת בסינגפור.
מצחיק? גם אותי. גם מי שקנה בארץ לא מרוצה מהשירות - גם אם המכשירים מוצלחים? לא שווה את השירות המחורבן.
את האמת שיש לי LG4, קניתי אותו בדיוטיפרי, עד עכשיו לא היו לי בעיות, עכשיו המכשיר שלי גם ביצע התאבדות, הלח הלוח אם, זו סדרה דפוקה שיצאה לLG. הלכתי לחנות היבואן הרשמי, ושלחו לי אותו למעבדה והתיקון בחינם בעקבות האחריות...
לא יודע מה איתך אני יצאתי שבע רצון

את האמת שיש לי LG4, קניתי אותו בדיוטיפרי, עד עכשיו לא היו לי בעיות, עכשיו המכשיר שלי גם ביצע התאבדות, הלח הלוח אם, זו סדרה דפוקה שיצאה לLG. הלכתי לחנות היבואן הרשמי, ושלחו לי אותו למעבדה והתיקון בחינם בעקבות האחריות...
לא יודע מה איתך אני יצאתי שבע רצון
כי קנית במחיר מופקע בארץ

הייתי הולך (ואני הולך לקנות את זה גם בחצי שנה הקרובה) על huawei nexus 6p או על הlg g5 (חכה לביקורות וכו') כי הוא נראה ממש חזק עם הפיצ'ר שאפשר להוציא את החלק התחתון של הטלפון ולהחליף בטרייה במהירות ו/או להכניס אחד אחר של מצלמה

הייתי הולך (ואני הולך לקנות את זה גם בחצי שנה הקרובה) על huawei nexus 6p או על הlg g5 (חכה לביקורות וכו') כי הוא נראה ממש חזק עם הפיצ'ר שאפשר להוציא את החלק התחתון של הטלפון ולהחליף בטרייה במהירות ו/או להכניס אחד אחר של מצלמה
מי צריך להחליף סוללה כשזה בא על חשבון עמידות במים?
כל הפיצ'רים האלה של LG לא ימכרו יותר מידי. סתם גימיק.
הסוללה שלי ב7 אדג' מחזיקה יומיים בכייף.
אייפון 6s הכי טוב ומהיר ואמין בעולם כרגע
LOL
טוב עחי
(או שהגבת בציניות)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית