הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

טלפון חדש

תראה את זאת נגיד, למרות שהכל בספורט יותר גדול עדיין לקלאסיק יש יותר נוכחות. מה שעיצוב עושה.
Samsung-Gear-S2-Classic-Test-Vergleich-9-1024x683.jpg

אגב השעונים של LG יותר גדולים בדוק גם אותם

הקלאסיק הרבה יותר יפה והרבה יותר גברי.
חבל שלא מביאים לארץ את הדגם עם הציפוי פלטינה או rose gold.
תראה איזה יופי:

12071875_10153982425028164_324425924_n.jpg

received_10153979313458164.jpeg

gear%2Balt%2Byeni4.jpg

כעיקרון, צודק. בגלל זה אני דוגל גדול של פלאפון סינים, הם עושים את העבודה שלהם מעולה.
אבל בגדול פלאפונים כמו נקסוס שהם בעלי אנדרואיד הכי בסיסי של גוגל ומקבל עדכונים שותפים הוא הדבר הכי טוב. אין לו נטייה לפאקים כמו בLG למיניהם ובסמסונגים. שלא נדבר עד כמה זה נוראי TouchWiz. אנדרואיד הכי בסיסי הוא הכי חזק, הכי נוח, והכי טוב.

אחרי שנה וחצי של שימוש הנקסוס 5 שלי החליט להתאבד לפני כמה שבועות..נכנס ללופ אינסופי של הפעלה וכיבוי (בעיה נפוצה לפי ד"ר גוגל)
הפיתרון - לשלוח למרכז תמיכה שלהם בטיזנאבי ולקבל פלאפון חלופי, ואם אין אחריות? יש לך מעצור דלת מעוצב.

אחרי שנה וחצי של שימוש הנקסוס 5 שלי החליט להתאבד לפני כמה שבועות..נכנס ללופ אינסופי של הפעלה וכיבוי (בעיה נפוצה לפי ד"ר גוגל)
הפיתרון - לשלוח למרכז תמיכה שלהם בטיזנאבי ולקבל פלאפון חלופי, ואם אין אחריות? יש לך מעצור דלת מעוצב.
ניסית להתקין רום אחר ?
כולל קרנל שונה וגירסאת רדיו מתאימה

ניסית להתקין רום אחר ?
כולל קרנל שונה וגירסאת רדיו מתאימה
השארתי אותו עם הגרסא המקורית לא נגעתי בשום דבר.. אפילו רוט לא עשיתי
אני לא יכול להתקין שום דבר, פשוט נכנס ללופ של הדלקה ל5-10 שניות, כיבוי וחוזר חלילה עד שנמאס לו והוא הולך לישון.
לBOOTLOADER אני מצליח להגיע אבל שניה אחרי שהוא מטעין את המסך הראשי הוא עף לעוד ריסטרט.

הזמנתי בטרייה חדשה, נראה מה יהיה.
(בעית חומרה לדעתי עם הכפתור הפעלה, די נפוץ בשנה הראשונה שהוא יצא לשוק)

השארתי אותו עם הגרסא המקורית לא נגעתי בשום דבר.. אפילו רוט לא עשיתי
אני לא יכול להתקין שום דבר, פשוט נכנס ללופ של הדלקה ל5-10 שניות, כיבוי וחוזר חלילה עד שנמאס לו והוא הולך לישון.
לBOOTLOADER אני מצליח להגיע אבל שניה אחרי שהוא מטעין את המסך הראשי הוא עף לעוד ריסטרט.

הזמנתי בטרייה חדשה, נראה מה יהיה.
(בעית חומרה לדעתי עם הכפתור הפעלה, די נפוץ בשנה הראשונה שהוא יצא לשוק)
אם אפשר איכשהו "לאנוס" את המערכת ולהשאיר את הbootloader פתוח זה יכול לעשות לך חיים קלים

אם אפשר איכשהו "לאנוס" את המערכת ולהשאיר את הbootloader פתוח זה יכול לעשות לך חיים קלים

חיים קלים יהיה לי אם הוא ידלק עכשיו מכוח עליון.
אני לא התעסקתי עם הליבה של האנדרואיד כמה שנים טובות, וגם אז זה היה בקטנה.
יום רביעי חופש, נשב קצת עם SDK ומדריכים ונראה אם אני יכול להפעיל אותו (ולהשאיר פועל) דרך הUSB.

חיים קלים יהיה לי אם הוא ידלק עכשיו מכוח עליון.
אני לא התעסקתי עם הליבה של האנדרואיד כמה שנים טובות, וגם אז זה היה בקטנה.
יום רביעי חופש, נשב קצת עם SDK ומדריכים ונראה אם אני יכול להפעיל אותו (ולהשאיר פועל) דרך הUSB.
מאמין שיש דרך תבדוק ב XDA

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית