עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
יחסית ועדיין שילמת 600-700 ש"ח יותר מחו"ל.לא יודע מה דעתך אבל דאז המחיר של הLG היה מאודד זול יחסית לשאר האופציות (גלאקסי ואייפון)
תכלס.ומשה הכי חכם פה
חושב שעדיין אחכה לHTC M10@MikeRozner בינתיים רק יום איתו לא יכול להגיד הרבה.. אבל טלפון מעולה! שיפור מטורף מהנקסוס. מאוד מרוצה מהקנייה! איכות מדהימה(מסך ומצלמה), במצלמה יש אופציות מגניבות לשנות גודל של המסך, לצלם תמונה רחבה יותר, לייב ברודקאסט וכו'. קל להסתדר איתו מהר, הבטרייה מחזיקה מעמד להרבה הרבה זמן עם בהירות גבוהה אפילו. המסך edge טיפה מציק כי לפעמים שמחזיקים את הטלפון בשני ידיים אז נלחצים אותיות אבל בגדול, טלפון פשוט מעולה. חושב שכיסיתי הכל.
אף אחד לא יתעלה על סמסונג.חושב שעדיין אחכה לHTC M10
ברשימת האמירות ללא פואנטה זו מקבלת מקום ראשון.אף אחד לא יתעלה על סמסונג.
תגיד מה שתגיד. אין טעם לריב על זה כי זה חסר פואנטה וכרגע סמסונג מובילים.ברשימת האמירות ללא פואנטה זו מקבלת מקום ראשון.
זה נשמע כמו "אין על אייפון עחי!"
אין ריב, עד שהמכשיר יצא אין למה להשוות. רק שמועות...תגיד מה שתגיד. אין טעם לריב על זה כי זה חסר פואנטה וכרגע סמסונג מובילים.
זה מצויין, זה יגרום לחברות אחרות להרים הילוך 😃
החתיכה החסרה בפאזל: כל מה שידוע לנו על סמארטפון ה-HTC 10אין ריב, עד שהמכשיר יצא אין למה להשוות. רק שמועות...
החתיכה החסרה בפאזל: כל מה שידוע לנו על סמארטפון ה-HTC 10
Snapdragon 820
בגודל 5.1 אינץ' או 5.15 אינץ' וברזולוציית QHD
זכרון RAM בנפח 4GB
סוללת 3,000mAh מובנית
ללא העמידות במים ואבק
אם השמועות נכונות, הוא לא מהווה איום על גלקסי S7 אדג' וכנראה גם לא על הS7 הרגיל. (למרות שהמחיר משחק תפקיד אצל חלק מהאנשים).
המפרטים לא זניחים. ההחלטה לא נופלת על פי איכות הלאנצ'ר.ההבדלים במפרט הטכני במכשירים האלה זניחים לרוב. לא מעט פעמים ההחלטה נופלת על פי איכות הממשק. מבחינתי הSENSE של HTC הוא רמה אחרת.
המפרטים לא זניחים. ההחלטה לא נופלת על פי איכות הלאנצ'ר.
המסך בגלקסי, המצלמה, העמידות בפני מים ואבק, הסוללה הגדולה (שמחזיקה המון זמן), המעבד אקסינוס (שיותר טוב מהSD 820) וכו'.
ניסית את הTW החדש? בכל מקרה תמיד אפשר לקסטם הכל, זה אנדרואיד
דרך אגב אם הגלקסי 7 לא היה עמיד במים ואבק רוב הסיכויים שלא הייתי משדרג. (כנ"ל גם לגבי כרטיס מיקרוSD).
לגבי המצלמה אולי אין דרך לדעת כרגע אבל לגבי המסך? אף אחת לא מתקרבת לסמסונג.אין דרך לדעת כרגע אם המצלמה והמסך עדיפים. אלה דברים שאפשר לדעת רק כשהמכשיר יושק. המפרטים הטכניים לא מספיקים פה.
לא ניסיתי את הTW החדש, אבל ניסיתי מספיק גרסאות שלו בעבר בשביל לדעת שהוא לא בשבילי.
בכל מקרה, אני לפחות כן מבסס את ההחלטה שלי על חווית משתמש שנובעת מהממשק. מאמין שאני לא היחיד.
טענות מגוכחות של כל אפל פאן בוימה אתה צריך פלאפון עמיד במים? תתלקח איתו? תכנס איתו לים ולבריכה? סה׳כ פלאפון
שיוצאים לטרק עדיף להתנתק ולא לקחת פלאפון , גם שאתה בים ובריכה.
אייפון 6s הכי טוב לא יעזור לכם
אז תקנה נוקיה 3310סה׳כ פלאפון
תשמע.. יש לי בן דוד שעובד באפל בסיליקון וואלי. הוא וכל העובדים שם אומרים שאייפון זה טלפון מעולה לאנשים נכים טכנולוגיים וזאת הסיבה שהוא מצליח מאד במיוחד בארה"ב. לכל בן אדם שטיפה מוכן להתעסק ולא לקבל את המכשיר שלו כמשהו מושלם שלא משנים בו כלום עדיף טלפונים אחרים. כשהוא עבד בארץ והחברה לא נתנה להם מכשירים לכל העובדים בחברה היה מכשירי אנדרואיד.
ובגלל זה קונים stock android.תשמע.. יש לי בן דוד שעובד באפל בסיליקון וואלי. הוא וכל העובדים שם אומרים שאייפון זה טלפון מעולה לאנשים נכים טכנולוגיים וזאת הסיבה שהוא מצליח מאד במיוחד בארה"ב. לכל בן אדם שטיפה מוכן להתעסק ולא לקבל את המכשיר שלו כמשהו מושלם שלא משנים בו כלום עדיף טלפונים אחרים. כשהוא עבד בארץ והחברה לא נתנה להם מכשירים לכל העובדים בחברה היה מכשירי אנדרואיד.
אני לא מבין פה את כל האנשים שרצים לקנות את כל הטלפונים החדשים שעולים כל כך הרבה. היום בסופו של דבר בין מכשירים אין הבדלים דרסטיים לחלוטין שמשנים לגמרי את חוקי המשחק ומקלים משמעותית על השימוש היומיומי. זה לגבי הפיצ'רים. לגבי כמה מכשיר עם מפרט כזה או אחר, בסופו של דבר אחרי תקופה של שימוש מכשיר יהפוך לאיטי יותר ויגיב פחות טוב ויהיו בו באגים, כך שבסופו של דבר לא באמת קריטי המפרט כי בהתחלה כל הטלפונים מאד מהירים ועם הזמן נהים יותר איטיים. אז מה שווה לקנות? טלפון שיש לו רקורד של שנתיים בערך בשוק. הוא מספיק חדש מבחינת פיצ'רים (ושוב אין שינויים גדולים מדי שמשנים יותר מדי), הוא קיים מספיק זמן כדי שתוכל לבדוק את האמינות שלו לאורך זמן שזה לדעתי הדבר הכי חשוב במכשיר. למשל אם תראה חברה שיש להם אייפון 4. זה מכשיר שהיה מדהים מהבחינה הזאת כי כל מי שאני מכיר שהיה לו את המכשיר החזיק בו 3 שנים או יותר, יש מישהי בעבודה שלי שכבר 5 שנים עם המכשיר הזה. הוא אבל באמת כבר אנטיקה אז אין מה לקנות כזה אבל זאת דוגמא. המכשירים מלפני שנתיים משמעותית יותר זולים ואתה יכול לדעת עליהם הרבה יותר. ככה למשל לפני שנה וחצי קניתי G2 בקצת יותר מ1000 שקל שזה מחיר סביר לחלוטין והוא מחזיק לי היום מעולה כמעט ללא בעיות ואני מבסוט ממנו מאד. למה? כי יכולתי לדעת עליו מספיק ואצל כולם ראו שהוא היה מאד אמין. ככה השגתי טלפון מעולה ב1000 שקל שכבר אצלי קרוב לשנתיים ולא נראה שהוא עומד להתחלף לי בקרוב. אז במקום לקנות מכשיר שעלול למות אחרי שנה או שנתיים, או שיקרה מה שקרה ל @MikeRozner פה ולאכול אותה על 2500-3000 שקל עדיף לקנות דור אחד או שניים אחורה ואתה באמת תהנה ככה ממכשיר כמו שצריך ולא תשלם עליו הון.