הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

מידע HCG בזמן הסייקל ולא בזמן ה PCT - מאמר חדש

• פותח/ת השרשור
טוב עדי באמת שאין לי כוח לצורת דיבור שלך, אם אני מבלבל לך את השכל, יש לי בעיה בהבנת הנקרא ואני ילד קטן, אז זה אני ותתמודד עם זה.
אם אתה רוצה ממני תשובה רצינית, תדבר כמו שצריך ותהיה רציני.

במקרה של 5000 יח' האם ל תהייה בעיה בחלוקת החומר למנות?
הרי אין אפשרות לחלק אותו לפני שמערבבים אותו.
לפי מה שידוע לי ניתן להחזיק HCG לאחר שמערבבים רק למשך 30 יום בקרור .

http://www.clalit.org.il/HE-IL/Guides/ כתוב שם שהטיפול נמשך עד שנה אז אך אתם רבים על 3 חודש סייקל? ומזה פוליטרופין שכתוב שם?וכתוב שלהשתמש מיד אחרי המהילה לא כתוב על אופציה של לשמור בקירור..

Pregnyl - פרגניל שמות מסחריים כוריגון / פרגניל שם גנרי CHORIONIC GONADOTROPHIN, HUMAN פעילות רפואית ההורמון HCG-Human Chorionic Gonadotrophin, משמש למטרות שונות: א. טיפול באי פריון אצל נשים, לשם השראת ביוץ והריון. הביוץ מתרחש 34-36 שעות לאחר ההזרקה. ב. בהפריה חוץ גופית: שאיבת הביציות מתבצעת 36 שעות לאחר מתן HCG. ג. טיפול באשכים טמירים בילדים קטנים. ד. בגברים: HCG ניתן על מנת לשפר את ייצור הזרע. הטיפול עשוי להימשך 6-9 חודשים. מינון שכיח השריית ביוץ: מנה חד פעמית של 5000-10000 יחידות בינ``ל שניתנת יום אחד לאחר המנה האחרונה של מנוטרופין. הגברת ייצור זרע בגברים: 1500 יחידות בינ``ל פעמיים בשבוע לשם נירמול רמות הטסטוסטרון. אם אין תוצאות אחרי 8 שבועות, ניתן להעלות ל 3000 יחידות בינ``ל פעמיים בשבוע.לאחר שרמות הטסטוסטרון מגיעות לנורמה, משלבים טיפול עם פוליטרופין בטא. הטיפול נמשך עד 12 חדשים. אחסון ניתן לאחסן בטמפרטורת החדר. יש להשתמש מייד אחר המהילה.

נערך לאחרונה:
אני מבקש להפסיק את השימוש במילה "אחי". אם כולכם אחים, דברו בבית.
לכל אותם החברה שהמקש הנקודה שלהם "מלוכלך", נקו אותו אחרת הודעתכם תמחק.

בוא נבהיר את הדברים אחת ולתמיד.
יש הרבה דרכים לבצע .PCT אפשר לקחת HCG בזמן הסייקל כמו שנאמר במחקר אחד או שניים מהרפרנסים שהבאת. (דרך אגב ההתמקדות ב HCG כאילו זה המרכיב היחידי בהתאוששות הוא טעות) ואפשר לרחת HCG בזמן ה PCT בצורה דומה לפרוטוקול שציינתי. אף שיטה לא באה להפריך את השניה לעניות דעתי הפרוטוקול שהבאתי מביא להתאוששות מהירה יותר 45 יום זה לא הרבה להתאושש מסייקל אם אתה חושב שאתה יכול להתאושש מהר יותר סבבה אישית לא נראה לי
מה שכן שיהיה ברור אני לא טוען שיש רק דרך אחת להתאושש מסייקל בחיים לא טענתי את זה.

הדרך הכי טובה לדעת איזה pct עובד טוב יותר היא לעשות סייקל אם אותם החומרים ובאותם המינונים ולנסות פעם אחת hcg במהלך הסייקל ופעם שנייה hcp בpct מי שלא עשה זאת שלא יבוא ויתלהם ויגיד שדרך אחת טובה יותר מהדרך השנייה, זה פשוט מטומטם לגמרי, איך אפשר לבסס תיאוריה בלי לבצע ניסוי על עצמך..

אז מאחר ואני מאמין שאין פה אף אחד שניסה את שתי הדרכים, לא קשה בכלל למצוא אנשים בפורומים בחו"ל אשר עברו כבר כמה וכמה סייקלים בחייהם וניסו את שתי השיטות, ממה שלי יצא לראות, הרוב המוחץ מעדיף HCG בזמן הסייקל, פשוט מאוד אנשים הרגישו שזה עובד להם טוב יותר מאשר לקחת בPCT.

מספיק להריץ חיפוש בגוגל באנגלית כמובן ולמצוא דיבורים על כך בלא מעט פורומים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית