נק' מוניטין:
8,178
- 2,059
- 24
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
ממש ניגוד למאמר שעדי כתב לא מזמן 😣... קצת מקשה על הבחירה הייתי אומר
ממש ניגוד למאמר שעדי כתב לא מזמן 😣... קצת מקשה על הבחירה הייתי אומר
אני אגיד לך מה הבעיה השיטה הזאת הבעיה היא שאם תקח HCG לאורך כל הסייקל ולאחר מכן תמשיך לקחת HCG לאחר הסייקל לא רק שזה לא יעזור לך להתאושש יותר מהר אלה זה יאט את התאוששות ולמה?
ל HCG יש השפעה לא טובה על בלוטת היותרת עם לוקחים אותו לאורך תקופה ארוכה כך שאם נניח אתה על סייקל 10 שבועות ולקחת HCG לאורך הסייקל ואז אתה ממשיך לקחת אותו לשובעיים נוספים לאחר הסייקל הגוף מזהה את הרמות הגבוהות של HCG ומפסיק להגיב. אם מישהו כל כך רוצה לקחת HCG תוך כדי סייקל אני הייתי ממליץ לקחת HCG למשך שבועיים בתחילת הסייקל לעשות הפסקה של 3-4 שבועות ולהמשיך לקחת HCG במהלך ה PCT. למרות שאני לא רואה בכך יתרון רמות ה LH חוזרות לרמתן הנורמאלית די מהר לאחר הסייקל
וזאת לא הדאגה העיקרית שלנו 5000 יחידות (מפוצלות) במהלך ה PCT בשילוב של אנטי אסטרוגנים נותנים כזה שוק למערכת שהגוף מתחיל לעבוד מיידית
סליחה שאני ככה מתערב לכם באמצע, אני פשוט רוצה להבין משהו.
קראתי את הכתבה.
אז ככה, אם אני עושה עכשיו סייקל של טסט הננטייט, של 10 שבועות, אני מתחיל את לקחת HCG 7 יום לאחר תחילת הסייקל, 100IU כל יום, ומספיק ברגע שאני מספיק לקחת את הטסט?(כי לוקח לטסט שבועיים לצאת מהגוף)... הבנתי נכון?
את הנולבדקס אני לוקח רגיל בpct בלי שום שינויי כן?
חחח כן נכון, אני פשוט כותב בליינד על המקלדת ומהר, לפעמים אני כותב דברים בלי לחשוב...ל YAMIR:
הבנת נכון.
ומספיק=מפסיק.
סבבה תודה רבה:)אתה מתחיל לקחת 3-7 ימים לאחר תחילת הסייקל 500 יחידות פעם בשבוע (יותר פשוט מ 100 יחידות 4-5 פעמים בשבוע) מסיים עם ה HCG שבוע לפני סיום הסייקל מסיים את הסייקל ומתחיל נולבה