הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע HCG בזמן הסייקל ולא בזמן ה PCT - מאמר חדש

• פותח/ת השרשור
מאז ותמיד הטלתי ספק במאמר של עדי, ידעתי שמה שרשום שמה על ה HCG לא נכון בכלל, הנה מאמר שמגובה מחקרית, המחקרים הם בתחום האנדו-קרינולוגיה.

ממש ניגוד למאמר שעדי כתב לא מזמן 😣... קצת מקשה על הבחירה הייתי אומר

כל המקצוענים בתחום הזה בעולם (וגם כמה חברה מהארץ) כולם מזריקים HCG בשבועות האחרונות של הסייקל ולא ב-PCT אחרי הסייקל.ועכשיו זה גם מוסבר מחקרית.

אחלה מאמר... גם נכון מדעית וגם נכון פיזית, כבר מספר סייקלים אני פועל בשיטה הנ"ל והתוצאות בהתאם.
מומלץ.

אני אגיד לך מה הבעיה, השיטה הזאת הבעיה היא שאם תקח HCG לאורך כל הסייקל ולאחר מכן תמשיך לקחת HCG לאחר הסייקל, לא רק שזה לא יעזור לך להתאושש יותר מהר אלה זה יאט את התאוששות. ולמה?
ל HCG יש השפעה לא טובה על בלוטת היותרת אם לוקחים אותו לאורך תקופה ארוכה. כך שאם נניח אתה על סייקל 10 שבועות ולקחת HCG לאורך הסייקל ואז אתה ממשיך לקחת אותו לשובעיים נוספים לאחר הסייקל, הגוף מזהה את הרמות הגבוהות של HCG ומפסיק להגיב. אם מישהו כל כך רוצה לקחת HCG תוך כדי סייקל אני הייתי ממליץ לקחת HCG למשך שבועיים בתחילת הסייקל לעשות הפסקה של 3-4 שבועות ולהמשיך לקחת HCG במהלך ה PCT. למרות שאני לא רואה בכך יתרון. רמות ה LH חוזרות לרמתן הנורמאלית די מהר לאחר הסייקל.
וזאת לא הדאגה העיקרית שלנו, 5000 יחידות (מפוצלות) במהלך ה PCT בשילוב של אנטי אסטרוגנים נותנים כזה שוק למערכת שהגוף מתחיל לעבוד מיידית.

ממש ניגוד למאמר שעדי כתב לא מזמן 😣... קצת מקשה על הבחירה הייתי אומר

אין פה ניגוד אחי אני בחיים לא טענתי שפרוטוקול להבאתי הוא הדרך היחידה להתאושש מסייקל אני הבאתי את הפרוטוקול הזה מפני שלדעתי זאת הדרך המהירה ביותר להביא להתאוששות לאחר הסייקל. זה לא אומר שאם תעשה משהו אחר זה לא טוב

• פותח/ת השרשור
אני אגיד לך מה הבעיה השיטה הזאת הבעיה היא שאם תקח HCG לאורך כל הסייקל ולאחר מכן תמשיך לקחת HCG לאחר הסייקל לא רק שזה לא יעזור לך להתאושש יותר מהר אלה זה יאט את התאוששות ולמה?
ל HCG יש השפעה לא טובה על בלוטת היותרת עם לוקחים אותו לאורך תקופה ארוכה כך שאם נניח אתה על סייקל 10 שבועות ולקחת HCG לאורך הסייקל ואז אתה ממשיך לקחת אותו לשובעיים נוספים לאחר הסייקל הגוף מזהה את הרמות הגבוהות של HCG ומפסיק להגיב. אם מישהו כל כך רוצה לקחת HCG תוך כדי סייקל אני הייתי ממליץ לקחת HCG למשך שבועיים בתחילת הסייקל לעשות הפסקה של 3-4 שבועות ולהמשיך לקחת HCG במהלך ה PCT. למרות שאני לא רואה בכך יתרון רמות ה LH חוזרות לרמתן הנורמאלית די מהר לאחר הסייקל
וזאת לא הדאגה העיקרית שלנו 5000 יחידות (מפוצלות) במהלך ה PCT בשילוב של אנטי אסטרוגנים נותנים כזה שוק למערכת שהגוף מתחיל לעבוד מיידית

איזו בעיה יש כאן? רשום במפורש ש HCG לא לוקחים בזמן ה PCT אלא בזמן הסייקל בלבד.
חוצמזה שהמינונים שאתה אמור לקחת הם בין 100 ל 250 יחב"ל, ככה שעדיין אין שום פגיעה בבלוטת יותרת המוח, מה שאמרת סוקר במאמר הזה ומגובה מחקרית.

יותר מזה, צויין שמה מחקר אשר בדק התאוששות של משתמשים, נתנו להם HCG בזמן ה PCT וראו שהיה קשה מאוד לשחזר את הרגישות של תאי האשכים, לא הצליחו לשחזר למצב הקודם!!. אז איפה יש כאן בעיה?

אחי היקר אין צורך להתלהם. כמו שאתה מביא מחקרים גם אני הבאתי מחקרים. דרך אגב שום מחקר ממה שהבאת לא מתייחס לשימוש לאורך זמן ב HCG הם מסך הכל מתייחסים לעובדה ששימוש ב HCG יכול להקטין את אטרופיה באשיכים. אני לא אומר שאי אפשר לקחת HCG בזמן הסייקל אבל עם עושים זאת צריך לעשות זאת באופן מוסכל
אתה הבאת התייחסות רק לעובדה ששימוש ב HCG בזמן הסייקל מבלי להתחשב בכלל בהשפעות אחרות שיכולות להיות. אני לא בא לנסות לסתור את המחקרים האלה כי למען האמת אין לא את הרצון ולא את הזמן לעשות זאת מה שבטוח אני יכול להגיד לך זה שאני חושב ששילוב ואני מדגיש שוב שילוב של HCG עם אנטי אסטרוגנים מביא להתאוששות בתוך חודש וחצי מסיום הסייקל אתה חושב שיש דרכים להגיע לזה יותר מהר שיבושם לך אני חושב ויודע אחרת

נ.ב
השפעת HCG על היותרת היא פונקציה של זמן שימוש ופחות מכמות השימוש

• פותח/ת השרשור
אני לא מתלהם 😃

תראה זו דעתך, עם כל הכבוד, אתה היחיד שחושב ככה. בעולם פיתוח הגוף בחו"ל, רב האנשים חושבים ההפך ממך.
אנשים שמה עם ניסיון וידע רב, כמובן שיותר ממני וממך.
מי שכתב את המאמר הזה, הוא אחד בעל ידע באנדוקרינולוגיה. יש לו עוד מאמרים מעניינים בנושא.

אז חבל לנסות לחשוב בצורה סגורה רק בגלל מחקר אחד שבוצע על חולי איידס.

סליחה שאני ככה מתערב לכם באמצע, אני פשוט רוצה להבין משהו.
קראתי את הכתבה.
אז ככה, אם אני עושה עכשיו סייקל של טסט הננטייט, של 10 שבועות, אני מתחיל את לקחת HCG 7 יום לאחר תחילת הסייקל, 100IU כל יום, ומספיק ברגע שאני מספיק לקחת את הטסט?(כי לוקח לטסט שבועיים לצאת מהגוף)... הבנתי נכון?

את הנולבדקס אני לוקח רגיל בpct בלי שום שינויי כן?

תגיד מה שיכור אני מביא לך מחקר שמוכיח תוצאות אז אתה מבלבל לי את השכל שרק אני חושב ככה על תהייה
ילד
דרך אגב המחקר לא נעשה על חולי איידס הוא נעשה על אנשים בראים שהם AIV-negative אני מציע לדעת על מה אתה מדבר לפני שאתה מדבר.

Low-Dose Human Chorionic Gonadotropin Maintains Intratesticular Testosterone in Normal Men with Testosterone-Induced Gonadotropin Suppression Andrea D. Coviello, et al
J. Clin. Endocrinol. Metab., May 2005; 90: 2595 – 2602
המחקר בוצע על הקבוצה למשך 3 שבועות בלבד קצת קשה להסיק מזה מה יהיו ההשלחות של HCG על סייקלים שיותר דומים למציאות. המחקר מתייחס בעיקר ל ITT ולא מסיק או מפריך ששימוש ב HCG בתקופת ה PCT הוא פחות יעיל

Successful treatment of anabolic steroid–induced azoospermia with human chorionic gonadotropin and human menopausal gonadotropin Dev Kumar Menon, et al.
FERTILITY AND STERILITY VOL. 79, SUPPL. 3, JUNE 2003

חחחחחח טוען בדיוק מה שאני אומר!!!

http://www.tupincho.net/foro/uso-hcg-clomix-novaldex-segun-algunas-investigaciones-t11479.html
תומך בשיטה של לקיחת HCG במהלך הסייקל אבל לא אומר שאי אפשר לעשות זאת גם עם לוקחים HCG לאחר הסייקל

http://jcem.endojournals.org/cgi/content/abstract/70/1/282
המחקר בסך הכל מציין שאין הבדל בין 100 ל 300מג טסט בהשבתה של LH ו FSH
לא מחדש שום דבר!

. Stimulation of sperm production by human chorionic gonadotropin after prolonged gonadotropin suppression in normal men. Matsumoto AM, et al 1985
J Androl 6:137–143
מתייחס לרמות LH ו FSH והשפעתן על יצור זרע כמו שאנחנו כבר יודעים רמות ה LH ו FSH חוזרות לרמתן הנורמלית די מהר!

בקיצור חברים יש דברים בגו אבל אין פה שום דבר אבסולוטי וכמו שאני תמיד אומר חברים
לא לקחת את הדברים כמובן מאליו גם אם אתם קוראים מאמר שמאשר את מה שחשבתם אני מציע לכם לחקור את הנושא לעומק רק ככה תגיעו למסקנה ברורה ומוסכלת

לעומת זאת המחקר הזה מוכיח שמה שאני טוען הוא נכון התוצאות הם שחור על גבי לבן
HPGA Normalization Protocol After Androgen Treatment
N Vergel, AL Hodge, MC Scally

עוד דבר שניר היקר יש לך בעיה בהבנת הנקרא כנראה.
אני בחיים לא טענתי שיש דרך אחת לבצע PCT בצורה יעילה אני רק חושב שהדרך שאני הבאתי שדרך אגב לא אני המצאתי:) תביא להתאוששות בצורה הכי מהירה זה הכל אני לא בא וטוען שאם יקחו HCG במהלך הסייקל
זה לא יביא להתאוששות. להיפך.....במחקרים שהבאת עוד כתוב שחור על גבי לבן שבמידה ואכן לוקחים HCG במהלך הסייקל אסור לקחת HCG גם במהלך ה PCT בגלל ההשפעה השלילית של HCG לאורך זמן

אז לא צריך להסכל על פן אחד של הנושא HCG תוך כדי או אחרי פחחח שטויות אפשר גם ככה וגם ככה רק לא
להמשיך לקחת בזמן ה PCT כי אז לא רק שזה לא יועיל זה רק יזיק

סליחה שאני ככה מתערב לכם באמצע, אני פשוט רוצה להבין משהו.
קראתי את הכתבה.
אז ככה, אם אני עושה עכשיו סייקל של טסט הננטייט, של 10 שבועות, אני מתחיל את לקחת HCG 7 יום לאחר תחילת הסייקל, 100IU כל יום, ומספיק ברגע שאני מספיק לקחת את הטסט?(כי לוקח לטסט שבועיים לצאת מהגוף)... הבנתי נכון?

את הנולבדקס אני לוקח רגיל בpct בלי שום שינויי כן?

אתה מתחיל לקחת 3-7 ימים לאחר תחילת הסייקל 500 יחידות פעם בשבוע (יותר פשוט מ 100 יחידות 4-5 פעמים בשבוע) מסיים עם ה HCG שבוע לפני סיום הסייקל מסיים את הסייקל ומתחיל נולבה

לא חושב... אני חושב שהכי נמוך זה 1000iu אני אישית הלכתי על 5000iu אבל רק בגלל שבהתחלה הלכתי לפי המאמר הראשון שאמר שצריך לעשות את זה אחרי הpct, אבל בקטנה, אני אשמור בצד לפעם הבאה...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית