הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

איסור דדליפט במכון?

HallucinogeN

משתמש קבוע
1,912
396
נק' מוניטין:
2,836
1,912
396
אחרי תקופה (לימודים) חזרתי להתאמן במרכז קוסל שליד האוניברסיטה בהר צופים - ירושלים, לפחות לשנה הזו. מעבר לגועל הכללי שיש לי מהמכון, היום נבחה עליי עליי אחת המדריכות שאסור לעשות דדליפט כי אסור לזרוק משקולות על הרצפה. סיננתי לה כמה תגובות שבטח לא הועילו ליחסים טובים ובונים לעתיד אבל השאלה האם ייתכן שחדר כושר בכלל יאסור עליי לעשות דדליפט? יש ברצפה בולמי זעזועים, אגב. שוקל אם כדאי לפנות להנהלה או להמשיך עד הפעם הבאה...

שמעתי דברים כאלה בעבר. ממש אידיוטי לדעתי. אצלנו במכון יש 2 פלטות כאלה מחומר שבולם את המכה. זו האחריות של המכון כושר לדאוג לציוד.

שמעתי דברים כאלה בעבר. ממש אידיוטי לדעתי. אצלנו במכון יש 2 פלטות כאלה מחומר שבולם את המכה. זו האחריות של המכון כושר לדאוג לציוד.
חדר הכושר חופשי ב 100% לקבוע את מדיניות הדדליפט שלו.

חדר הכושר חופשי ב 100% לקבוע את מדיניות הדדליפט שלו.

אתה צודק אבל.. חדר כושר כמו כל עסק בא להציע שירות ללקוח.
השירות יכול להיות טוב ללקוח או שהוא יכול להיות גרוע ללקוח.
בעל חדר כושר אמור להבין את הצרכים של הלקוחות שלו, אחרת יאבד אותם.
אם היו מגבילים אותי בצורה כזאת הייתי עובר חדר כושר וזהו..

תאיים שתעבור אם לא ימצא פתרון
(גם אם זה לא ריאלי, במקרים כאלה איומים זה הסיכוי הטוב ביותר מניסיון)

מי ישמע כמה לקוחות עושים דדליפט.

זו כבר שאלה אחרת. וגם כל מתאמן שרוצה להגיע לתוצאות מגיע לדדליפט במוקדם או במאוחר.
בכל אופן הפואנטה היא שזה דבילי להגביל בן אדם במקום למצוא פתרון אמיתי לבעיה.

זו כבר שאלה אחרת. וגם כל מתאמן שרוצה להגיע לתוצאות מגיע לדדליפט במוקדם או במאוחר.
בכל אופן הפואנטה היא שזה דבילי להגביל בן אדם במקום למצוא פתרון אמיתי לבעיה.
99% מהאנשים שנרשמו אי פעם למכון כושר לא משיגים תוצאות

99% ואתה האחוז הבודד הכי טוב מכולם.

לפותח הפוסט, אולי פשוט הפריע לה הרעש ? חשבת אולי לשים מתחת לפלטות ספוג או משהו ?
לא אמרתי שאני מדהים או חזק או מוכשר, אבל תסתכל סביבך. כמה אנשים במכון שלך הם ג'אקד ? 5? מתוך אולי 500 מנויים? שזה רק מי שרשום עכשיו, יש אנשים שהיו ולא ראו תוצאות ועזבו

לא אמרתי שאני מדהים או חזק או מוכשר, אבל תסתכל סביבך. כמה אנשים במכון שלך הם ג'אקד ? 5? מתוך אולי 500 מנויים? שזה רק מי שרשום עכשיו, יש אנשים שהיו ולא ראו תוצאות ועזבו

למה אתה מסתכל מסביבך ? מה אכפת לך מהאחרים ? תתעסק בעצמך, לא לכל אחד יש את השריטה של המכון והתזונה.

ואם כולם שמנים,אז?

מוניטין גבר
שמן זה לא מדד לתוצאות. יש כזה דבר שגם נקרא משקלי עבודה. בלנדינג זה לא הדבר היחיד שמביא תוצאות
למה אתה מסתכל מסביבך ? מה אכפת לך מהאחרים ? תתעסק בעצמך, לא לכל אחד יש את השריטה של המכון והתזונה.
למה אתה חייב להיות איש מתנשא שאומר לאנשים להתעסק בעצמם. אנשים לא מתעסקים בעצמם, אף פעם. לא משנה כמה הם צנועים הם תמיד משווים וגדול זה דבר יחסי כי אם פיל הית היה מר עולם ושוקל 70 קילו ואתה 90 אז אתה עצום אבל לא 90 קילו בעולם פיתוח הגוף זה כלום ''גדול'' ''חטוב'', הכל יחסי

שמן זה לא מדד לתוצאות. יש כזה דבר שגם נקרא משקלי עבודה. בלנדינג זה לא הדבר היחיד שמביא תוצאות

למה אתה חייב להיות איש מתנשא שאומר לאנשים להתעסק בעצמם. אנשים לא מתעסקים בעצמם, אף פעם. לא משנה כמה הם צנועים הם תמיד משווים וגדול זה דבר יחסי כי אם פיל הית היה מר עולם ושוקל 70 קילו ואתה 90 אז אתה עצום אבל לא 90 קילו בעולם פיתוח הגוף זה כלום ''גדול'' ''חטוב'', הכל יחסי
לא מסכים בעליל. אם בן אדם עסוק בשיפור עצמי- יחסית למה שהוא היה פעם, הוא לא חייב להשוות את עצמו למישהו אחר.

ד"א הזכיר לי את המאמר הזה שקראתי: תראה חזק, תהיה חזק - קילוגרם - כושר ופיתוח הגוף
שמצוין שיש ח"כים שאוסרים על דד גם באמריקה..

לא מסכים בעליל. אם בן אדם עסוק בשיפור עצמי- יחסית למה שהוא היה פעם, הוא לא חייב להשוות את עצמו למישהו אחר.

ד"א הזכיר לי את המאמר הזה שקראתי: תראה חזק, תהיה חזק - קילוגרם - כושר ופיתוח הגוף
שמצוין שיש ח"כים שאוסרים על דד גם באמריקה..
אבל הוא לא. בן אדם עסוק בלהיות חטוב ולזיין ולהרים משקלים יותר גבוהים מכל שאר המכון כי הוא שמוק מטבעו

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית