הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

איסור דדליפט במכון?

שמן זה לא מדד לתוצאות. יש כזה דבר שגם נקרא משקלי עבודה. בלנדינג זה לא הדבר היחיד שמביא תוצאות

למה אתה חייב להיות איש מתנשא שאומר לאנשים להתעסק בעצמם. אנשים לא מתעסקים בעצמם, אף פעם. לא משנה כמה הם צנועים הם תמיד משווים וגדול זה דבר יחסי כי אם פיל הית היה מר עולם ושוקל 70 קילו ואתה 90 אז אתה עצום אבל לא 90 קילו בעולם פיתוח הגוף זה כלום ''גדול'' ''חטוב'', הכל יחסי

אבל הוא לא. בן אדם עסוק בלהיות חטוב ולזיין ולהרים משקלים יותר גבוהים מכל שאר המכון כי הוא שמוק מטבעו

אני לא יודע איך להגיב לכל השטויות שרשמת כאן.
אשמח לעזרה אנשים.
אתה מדבר כמו ילד קטן.. בן כמה אתה?
אתה לא תגיע רחוק בגישה הזאת.

אני לא יודע איך להגיב לכל השטויות שרשמת כאן.
אשמח לעזרה אנשים.
אתה מדבר כמו ילד קטן.. בן כמה אתה?
אתה לא תגיע רחוק בגישה הזאת.
אני מבין שקשה לך לעכל את כל האמת בבת אחת, זה בסדר.
אף בילדר לא מתאמן בשביל עצמו אלא בשביל להראות יותר טוב. בשביל הסביבה/הבנות/שגברים יראו בו אל יווני.
אלא אם אתה מנסה לשבור שיא אישי במשקל כלשהו כל שבוע/ מנסה להיות ספורטאי טוב יותר אתה לא מתאמן ''בשביל עצמך''

שביל הסביבה/הבנות/שגברים יראו בו אל יווני.
10338665_1747546538809353_8563839476902296304_o.jpg

ביי

אף בילדר לא מתאמן בשביל עצמו אלא בשביל להראות יותר טוב. בשביל הסביבה/הבנות/שגברים יראו בו אל יווני.
אלא אם אתה מנסה לשבור שיא אישי במשקל כלשהו כל שבוע/ מנסה להיות ספורטאי טוב יותר אתה לא מתאמן ''בשביל עצמך''

אתה ממשיך לרשום שטויות.. די פשוט די אתה נשמע כמו פאוופרליפטר ממורמר שעשה SS ולא הצליח לו ומה שנותר לו זה לקנא ב"בילדרים".

הדבר הכי קל לעשות זה לעבור מכון...
היה לי בדיוק אותו סיפור בהולמס פלייס באר שבע, גם אחרי שעשיתי באלגן עדיין בכו על הרעש, לא משנה כמה מזרונים שמתי..
הקיצר תעבור מכון

99% מהאנשים שנרשמו אי פעם למכון כושר לא משיגים תוצאות
ועל סמך מה אתה אומר זאת? על סמך הפמילי ג'ים שאתה מתאמן? יש הרבה אנשים שמשיגים תוצאות במכון הכושר שלהם. כל אחד והמטרה שלצורך זה הוא מגיע.

אם אתה טוען את זה,כנראה שעקב כך אתה מתאמן במכון.
בן אדם שמתאמן חייב ליצור השוואה,אבל לא עם גורמים חיצוניים,אלא עם עצמו.
וכך אתה מקבל אינדיקציה לגבי ההתקדמות שלך בתחומים שאתה עוסק בהם,אבל לקבוע חד משמעית שאנשים מתאמנים נטו כדי להיראות "אלים" או בכדי למשוך בנים או בנות-זו טעות בעיניי.

"כן, כן, אני מסכים" ותמשיך לעשות אותו הדבר מול הפנים שלה...

רוב הסיכויים שהיא לא תעשה עם זה כלום. זה יותר מידי מאמץ לעשות מזה בלאגן יחסית למשכורת שלה.

אגב, אני דווקא זוכר שמכון הכושר בהר הצופים היה ענק.

• פותח/ת השרשור

רוב הסיכויים שהיא לא תעשה עם זה כלום. זה יותר מידי מאמץ לעשות מזה בלאגן יחסית למשכורת שלה.

זה מה שעשיתי, היא החליטה להעמד מולי והעזה להוריד לי את האוזנייה תוך כדי הסט, סיימתי את החזרה האחרונה ואז היא עשתה דרמה כאילו אנחנו נשואים+3 והיא תפסה אותי על חם.
בכל מקרה, זה חדר כושר גדול אבל מיושן וברמה מאד נמוכה מבחינת ציוד ומלא בילדרים מהכפרים הסמוכים.
שמעתי שבגבעת רם יותר טוב, יש תקווה.

זה מה שעשיתי, היא החליטה להעמד מולי והעזה להוריד לי את האוזנייה תוך כדי הסט, סיימתי את החזרה האחרונה ואז היא עשתה דרמה כאילו אנחנו נשואים+3 והיא תפסה אותי על חם.
בכל מקרה, זה חדר כושר גדול אבל מיושן וברמה מאד נמוכה מבחינת ציוד ומלא בילדרים מהכפרים הסמוכים.
שמעתי שבגבעת רם יותר טוב, יש תקווה.

במקרה של הדדליפט אין מנוס מלעבור חדר כושר (מניסיון שלי ושל הרבה אחרים כאן במהלך השנים) אך תתעודד ידידי, יש דברים גרועים יותר.
לפני שבוע אחת המאמנות צרחה עליי שאני אידיוט כי אני עושה בנץ' בלי סוגרים (מה שלטענתה יכול להוביל לפציעה שלי, אז מה אם זה היה ה RM8)
מפה לשם, אחרי הצרחות, אמרתי לה שתחזור לדבר איתי עם רפרנסים לגבי הסיכון הפיזי בעשיית בנץ' פרס ללא סוגרים, החזרתי את האוזניות וחזרתי לפמפם כמו קינג, בלי סוגרים.

במרכז קוסל שליד האוניברסיטה בהר צופים - ירושלים
בהר הצופים יש את לרנר,
בגבעת רם נמצא קוסל, תסביר לי איפה בדיוק אתה מתאמן כדי שאני יוכל לעזור לך.

אני אישית בלרנר עשיתי דדליפט כשהתאמנתי שם ולא אמרו לי כלום, מעבר לזה תמיד זכור לי שאנשים עושים שם דדליפט לכן אולי התבלבלת והתכוונת למרכז קוסל בגבעת רם, ששם כבר שמעתי מכמה אנשים על רמה נמוכה של המאמנים.

בכל אופן, אם אתה מתאמן בהר הצופים, תוכל להרשם לפסגת זאב, מקום יותר קטן, אבל תוכל לעשות דדליפט בחופשיות, אני אישית מתאמן שם.

אם אתה בגבעת רם, תוכל להרשם לחדר כושר בבינייני האומה ששם המדריכים, @the Raccoon , דודי, ועידן מאשרים דדליפט כמה שידוע לי 😃

מסכים. כל עוד היא היחידה שמעירה לעומת שאר המאמנים אני לא רואה סיבה שהערות שלה יחמירו..פשוט תנסה פחות להרעיש(עד כמה שאפשר).

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית