הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

חוקי מכס בצרפת. יש פה צרפתים?

aviad13

משתמש פעיל
645
1
נק' מוניטין:
-2
645
1
אני מתכנן לטוס לצרפת בקרוב ואני רוצה לקנות משם ציוד הגברה לרכב.
עכשיו אני מתכוון להזמין הכל למלון שאני אשהה בו דרך amazon.com ששולחים מארה"ב.
אני יודע בארץ מה חוקי המכס. הבעיה היא אם ממשלת צרפת יקחו לי מכס על ההזמנות שאני אזמין דרך amazon.com
מישהו יכול לשפוך קצת מידע? וחשוב שהוא יהיה נכון ולא יטעה אותי.
תודה.

בלי קשר לחוקי המכס יותר מדי דברים יכולים להשתבש במשלוח מארה"ב למלון בצרפת.
למה לא לשלוח ישירות לארץ?

• פותח/ת השרשור
Amazon.fr אין את מה שאני צריך.
ואם אני שולח דאך ups סיכוי נמוך שיהיו בעיות
דבר שני במשלוח לארץ יש עוד כל מיני עמלות שצריך לשלם חוץ מהמכס לדואר ישראל

היתרון שבאמאזון שהוא משלם הכל בשבילך ואתה רק צריך לחכות בבית לשליח בלי הפתעות. אתה רוצה להיכנס לארץ עם ציוד הגברה ומה? לא להצהיר עליו במכס?

• פותח/ת השרשור
מה פתאום. אני מצהיר כבר מההתחלה על הכל ולשלם את ה35 אחוז.
גם אחרי שאני אשלם זה ייצא לי 60 אחוז מהמחיר בארץ כולל אחריות שברוב המוצרים היא לשנתיים לעומת שנה בארץ.
אז בעצם אתה אומר שלא יהיו לי בעיות עם המכס בצרפת? בוודאות?

לא אני לא אומר כזה דבר, אני התכוונתי שכשאתה מזמין מאמזון (לא משנה איזה) לארץ אתה מקבל, שניה לפני שאתה משלם, חשבון כולל הכל עד הבית, אז מה בעצם חסכת פה פוטנציאלית? את עמלת השילוח של אמאזון. בשביל זה אתה רוצה להעביר את הציוד שלך 3 מדינות, ולהתרוצץ בין מכס צרפת ומכס ישראל? לבריאות...

• פותח/ת השרשור
עכשיו הבנתי אותך. לא ידעתי את זה בכלל.
השאל. אם amazon.com שולחים לארץ כי לפי מה שידוע לי הם לא
טוב בדקתי הם לא שולחים לארץ
בכל מקרה הקטע פה הוא שעד 200 דולר לא לוקחים מכס (כשמצהירים על ציוד בנתב"ג) בגלל זה אני גם לוקח בחשבון אפשרות שאני לא אשלם בכלל מכס

נערך לאחרונה:
אם אמאזון ארה"ב לא שולחים את מה שאתה מחפש (תבדוק סימנת שהחנות ממנה אתה קונה תהיה אמאזון עצמה) תבדוק באמאזון fr, de, it

Amazon זה על הפנים ברוב המקרים, בגלל השילוח לארץ ועלות שילוח מ amazon fr de וכדומה..

Amazon זה על הפנים ברוב המקרים, בגלל השילוח לארץ ועלות שילוח מ amazon fr de וכדומה..
90 אוז מהמקרים גם אחרי משלוח שDHL הגנבים וגם עמלות שונות של אמאזון אתה עדיין יוצא מורווח מאלקטרוניקה ועד נעליים, ומקבל שירות לקוחות שלא מכירים כמותו במדינתו אז מה על הפנים בדיוק?

לא נתקלתי ב 90% מהמקרים שציינת.. תוכל לתת כמה דוגמאות? עם משלוח לארץ ובמחיר של לפחות 30% פחות מהארץ?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית