הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ המאמנים אכן חסרי כל תועלת?

מצב
השרשור נעול

HardCore_Squatter

משתמש מתחיל
61
0
נק' מוניטין:
104
61
0
שמעו אני דיי מבין בכל הקטע, חרשתי את המאמרים באתר ואני קורא פה בפורום גם מלא זמן, קראתי גם את SS.... ורציתי לדעת, יש משהו שאפשר ללמוד מהמאמנים? כי אני נח הרבה זמן (SS...) ויוצא לי לדבר איתם מלא, אז חשבתי אם יש דברים שאפשר לשאול אותם והם יודעים שאני לא יודע ויכולים ללמד אותי ולהעשיר אותי..
כי מי שמכיר את החומר בקורסים אשמח לעזרה ממנו, תודה.

מניסיון שלי עם ה"מאמנים" ו"מדריכי כושר" שנפגשתי איתם, עדיף לך לחזור ולקרוא את הספרים של ריפ שוב ושוב עד שאתה כבר מכיר את השמות של השרירים ואילו מהם עובדים, מאזנים או תומכים בכל תנועה ובכל תרגיל.

• פותח/ת השרשור
מניסיון שלי עם ה"מאמנים" ו"מדריכי כושר" שנפגשתי איתם, עדיף לך לחזור ולקרוא את הספרים של ריפ שוב ושוב עד שאתה כבר מכיר את השמות של השרירים ואילו מהם עובדים, מאזנים או תומכים בכל תנועה ובכל תרגיל.
ובכל זאת? יש מאמנים שעברו את הקורס בוינגייט שהוא ממש טוב למי מה שהבנתי ולומדים שמה אנטומיה ותנועות מפרקים ודברים שימושיים שאני לא יודע לא?

ראינו פה מספיק אנשים שהשתגעו ממה שמאמנים שעברו את הקורס בוינגייט אומרים. רוצה להשיג מאמן שבאמת תלמד ממנו? לך ותצטרף לקבוצת WL עם מאמן רציני.

• פותח/ת השרשור
שים MP3 או שתביא ספר 😃

הגבת בלי לקרוא רק בגלל שראית בכותרת את המילה "מאמנים"?:nono::nono:

אז לא, אין לי את הבעיה הנפוצה של מאמנים חופרים באמצע האימון. אני מחפש להוציא תועלת מהגרוטאות האלה...

אבל אם אין תקווה, אז כנראה שאין מה לעשות...

קראתי את ההודעה שלך פעמיים, ועדיין לא מצליח להבין מה אתה שואל או רוצה...

אתה מעונין שאנשים כאן יתנו לך רעיונות לשאלות טובות למדריכים אצלך במכון?
אתה רוצה לבחון אותם? מנסה לברר על איזה חלק גוף למשל כדאי לדבר איתם?
מנסה לזרום עם הטרנד המקובל פה ולרמוז שהמדריכים שלך לא יודעים כלום?

תראה כמה אפשרויות הבאתי לך. תבחר

אתה רוצה להתחיל עם המדריך ולא יודע איך ?

קראתי את ההודעה שלך פעמיים, ועדיין לא מצליח להבין מה אתה שואל או רוצה...

אתה מעונין שאנשים כאן יתנו לך רעיונות לשאלות טובות למדריכים אצלך במכון?
אתה רוצה לבחון אותם? מנסה לברר על איזה חלק גוף למשל כדאי לדבר איתם?
מנסה לזרום עם הטרנד המקובל פה ולרמוז שהמדריכים שלך לא יודעים כלום?

תראה כמה אפשרויות הבאתי לך. תבחר
זה נהייה טרנד? חשבתי שזו המציאות..

זו לא המציאות. לא לדעתי.
לטעמי, חוץ מכמה (לא הרבה מידי) כאן, ולהוציא מדריכים שבאמת
מגזימים בחוסר הידע שלהם (או חשק לעשות משהו חוץ מלפטפט עם מתאמנות)
רוב המדריכים עדיין יודעים מספיק בשביל רוב רובם של המתחילים שכאן
(ואפילו אם רובם לא יודעים לצטט בע"פ מ M.R)

לילה טוב אמריקה ו go yankees

זו לא המציאות. לא לדעתי.

לדעת לצטט את מארק בלי להבין , זה גרוע אבל זה יותר טוב מכלום .
פגשתי הרבה מאוד מדריכים וחוץ ממאמני כח לא ישראלים , כולם היו בעלי אותו ידע באימונים
וזה הגיוני כי הם למדו באותו מקום .
הם לא יודעים מספיק בשביל לאמן את הכלב שלי לשבת ובטח לא לאמן מישהוא מתחיל .
עדיין לא נתקלתי במדריך שחושב שמכונות ותרגילים מבודדים זה דבר רע .

זו לא המציאות. לא לדעתי.

כשאתה אומר "רוב המדריכים", כמה מדריכים שכאלו ראית? 2-3? במכון כושר השכונתי שלך? פגשתי מעל ל30 מאמנים אם לא יותר ולצערי יצא לי לדבר עם רובם, רובם לא ידעו איך לאמן באופן יעיל את הבן אדם שעמד מולו, ולא ידע להתאים לו תוכנית אימונים למטרות שלו.
שלא נדבר על תחומים שהם לא מבינים כלל, כמו תזונה, פציעות ספורט וכדומה שהם לא מוסמכים אליהם וחושבים שאם הם למדו 4 חודשים בוינגייט הם נהיו מינימום פרופסורים.
כמו שאמרתי, מה שהם באמת יודעים (וגם זה מוטל בספק) זה קינזיולוגיה, אנטומיה ופיזיולוגיה.
כל השאר כמו בניית תוכנית אימון, תזונה, פציעות ספורט וכדומה זה ידע שנרכש מעבר לקורס עם המון שעות קריאה והתעניינות בנושא, בקורס לא מלמדים את זה ועוברים על כך מאוד בחפיף.
יש גם קורסים שלא מלמדים בכלל סקוואט או שמלמדים לעשות חצי סקוואט בטענה שזה "טוב יותר לברכיים".
בכל מקרה בארץ התחום אבוד, לפחות עד שהמוסדות העיקריים ישנו את התפיסה שלהם ואולי גם ישנו את תוכן העניינים של הקורסים, וילמדו דברים קצת אחרת.

כשאתה אומר "רוב המדריכים", כמה מדריכים שכאלו ראית? 2-3? במכון כושר השכונתי שלך? פגשתי מעל ל30 מאמנים אם לא יותר ולצערי יצא לי לדבר עם רובם, רובם לא ידעו איך לאמן באופן יעיל את הבן אדם שעמד מולו, ולא ידע להתאים לו תוכנית אימונים למטרות שלו.
שלא נדבר על תחומים שהם לא מבינים כלל, כמו תזונה, פציעות ספורט וכדומה שהם לא מוסמכים אליהם וחושבים שאם הם למדו 4 חודשים בוינגייט הם נהיו מינימום פרופסורים.
כמו שאמרתי, מה שהם באמת יודעים (וגם זה מוטל בספק) זה קינזיולוגיה, אנטומיה ופיזיולוגיה.
כל השאר כמו בניית תוכנית אימון, תזונה, פציעות ספורט וכדומה זה ידע שנרכש מעבר לקורס עם המון שעות קריאה והתעניינות בנושא, בקורס לא מלמדים את זה ועוברים על כך מאוד בחפיף.
יש גם קורסים שלא מלמדים בכלל סקוואט או שמלמדים לעשות חצי סקוואט בטענה שזה "טוב יותר לברכיים".
בכל מקרה בארץ התחום אבוד, לפחות עד שהמוסדות העיקריים ישנו את התפיסה שלהם ואולי גם ישנו את תוכן העניינים של הקורסים, וילמדו דברים קצת אחרת.

אני יכול להעיד על אותו הדבר.

אגב, עמרימרג, לאמן מתחיל גם שימפנזה מסוגלת. זה פשוט לא משנה מה תעשה אתה עדיין תקבל תוצאות כלשהן.

אני מניח שפגשתי ודיברתי עם הרבה יותר מדריכים ממה שאתה פגשת. והסיבה פרוזאית לגמרי.
אני פשוט הרבה יותר זקן ומסתובב בחדרי כושר ברחבי הארץ (רחובות, יבנה, הרצליה, ת"א, ר"ג, נהרייה) כבר הרבה מאוד שנים.
ושלא תבין אותי לא נכון, את תפקיד הציני והמפקפק אני מאוד מחבב ואני הראשון שבשיחות עם מתאמנים אחרים במכון נהנה לתת להם דוגמאות איפה המדריך טועה ומטעה.
'קפצתי' כאן, משני טעמים עיקריים:
אחד - כותרת הפוסט והאופן בו הוא נוסח הדליקו אותי
שני - אני באמת חושב שרוב החבר'ה המתחילים שמגיעים הנה ומתלהבים מאווירת ה "בוא נתחרה מי יכול להשמיץ מדריכים באופן יותר מגניב", וזאת אחרי חודשיים וחצי בחדר כושר וחודש קריאת שרשורים באתר - עושים לעצמם שירות רע.
בקיצור, אני כן מסכים איתך (אם זה לא היה ברור), אבל לא אוהב את אווירת העליהום.

ראינו פה מספיק אנשים שהשתגעו ממה שמאמנים שעברו את הקורס בוינגייט אומרים. רוצה להשיג מאמן שבאמת תלמד ממנו? לך ותצטרף לקבוצת WL עם מאמן רציני.
אחד המאמנים שלי בחדר כושר היה מאמן WL של נבחרת ישראל בשנות ה90 והוא עושה חצי סקוואטים כמו גדול.

לדעת לצטט את מארק בלי להבין , זה גרוע אבל זה יותר טוב מכלום .
פגשתי הרבה מאוד מדריכים וחוץ ממאמני כח לא ישראלים , כולם היו בעלי אותו ידע באימונים
וזה הגיוני כי הם למדו באותו מקום .
הם לא יודעים מספיק בשביל לאמן את הכלב שלי לשבת ובטח לא לאמן מישהוא מתחיל .
עדיין לא נתקלתי במדריך שחושב שמכונות ותרגילים מבודדים זה דבר רע .
כי זה לא, לא לבן אדם שכל מה שאיכפת לו זה שיראו לו חזה ובייספ.
לבן אדם כזה תתן תכנית שישב וידחף ידיות וככה הוא גם יתפתח וגם ימשיך לבוא לחדר כושר.

אחד המאמנים שלי בחדר כושר היה מאמן WL של נבחרת ישראל בשנות ה90 והוא עושה חצי סקוואטים כמו גדול.

ו? יש מאמנים שמאמינים שזו דרך לעזור לסקוואט המלא. ויש כאלה שעובדים על כוח מתפרץ ככה, ועוד כל מיני שטויות.

היו על זה דיונים בפורום. תריץ חיפוש...

ו? יש מאמנים שמאמינים שזו דרך לעזור לסקוואט המלא. ויש כאלה שעובדים על כוח מתפרץ ככה, ועוד כל מיני שטויות.

היו על זה דיונים בפורום. תריץ חיפוש...
זה עוזר לסקוואט המלא יותר מאשר סקוואט מלא? המשקל עבודה שלו לא היה כזה שמאפשר לו לעבוד על חצאי טווחים.

ואני לא חושב שהיית אומר את אותו דבר אם באדיבילדר מפמפם בייספ היה עושה חצאי סקוואטים :]

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית