הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ המאמנים אכן חסרי כל תועלת?

מצב
השרשור נעול

HardCore_Squatter

משתמש מתחיל
61
0
נק' מוניטין:
104
61
0
שמעו אני דיי מבין בכל הקטע, חרשתי את המאמרים באתר ואני קורא פה בפורום גם מלא זמן, קראתי גם את SS.... ורציתי לדעת, יש משהו שאפשר ללמוד מהמאמנים? כי אני נח הרבה זמן (SS...) ויוצא לי לדבר איתם מלא, אז חשבתי אם יש דברים שאפשר לשאול אותם והם יודעים שאני לא יודע ויכולים ללמד אותי ולהעשיר אותי..
כי מי שמכיר את החומר בקורסים אשמח לעזרה ממנו, תודה.

זה עוזר לסקוואט המלא יותר מאשר סקוואט מלא? המשקל עבודה שלו לא היה כזה שמאפשר לו לעבוד על חצאי טווחים.

ואני לא חושב שהיית אומר את אותו דבר אם באדיבילדר מפמפם בייספ היה עושה חצאי סקוואטים :]

אתה מבלבל כאן הרבה דברים. לא אמרתי שזה תחליף לסקוואט המלא. יש מאמנים (וביניהם ביל סטאר) שממליצים עליו כתרגיל עזר למתאמנים מתקדמים.

אני לא מתעסק בבודיבילדרים ולא אומר להם איך להתאמן.

אתה מבלבל כאן הרבה דברים. לא אמרתי שזה תחליף לסקוואט המלא. יש מאמנים (וביניהם ביל סטאר) שממליצים עליו כתרגיל עזר למתאמנים מתקדמים.

אני לא מתעסק בבודיבילדרים ולא אומר להם איך להתאמן.
נכון, אבל הוא לא היה מתאמן מתקדם ועשה חצאי סקוואטים.

לדעת לצטט את מארק בלי להבין , זה גרוע אבל זה יותר טוב מכלום .
פגשתי הרבה מאוד מדריכים וחוץ ממאמני כח לא ישראלים , כולם היו בעלי אותו ידע באימונים
וזה הגיוני כי הם למדו באותו מקום .
הם לא יודעים מספיק בשביל לאמן את הכלב שלי לשבת ובטח לא לאמן מישהוא מתחיל .
עדיין לא נתקלתי במדריך שחושב שמכונות ותרגילים מבודדים זה דבר רע .

כתבתי את התגובה האחרונה שלי למשה עוד לפני שקראתי את כל שאר התגובות...קצת מיהרתי.
נו, שלך בינתיים הכי מגניבה : ))

• פותח/ת השרשור
הם לא חסרי כל תועלת... לפעמים הם שומרים עלייך בבנץ
זה מתקזז עם החפירה שצ'יט יגרום לי לעקמת בגיל 20, שאני אוחז צמוד מדיי ולא מפעיל את החזה טוב, וכמובן! שחייבים להוריד את המוט לקו הפטמות.

והתכוונתי לשאול אם יש דברים בקינזיולוגיה, אנטומיה ופיזיולוגיה שהם יכולים ללמד אותי...

איך אתה יכול להגיד שמאמנים מועילים, כאשר שמישהו מבקש מהם ללמד סקוואט הם מראים לו איך עושים רבע סקוואט, נותנים לו את המוט רואים אותו יורד שמינית סקוואט ואומרים לו שהתנועה שלו יפה, אה?
ואחרי זה שאני עושה לאו באר הם באים ומסבירים לי שאין כזה דבר לאו באר, שלא צריך לרדת דיפ ושכל המשקל נמצא על החוליות שלי בגב התחתון. זה מפי מאמן שעבר קורס בווינגייט ו"יודע" אנאטומיה.

והתכוונתי לשאול אם יש דברים בקינזיולוגיה, אנטומיה ופיזיולוגיה שהם יכולים ללמד אותי...
בהסתמך על הלימודים שלהם הם לומדים אנטומיה רק ברמה של איפה זה יד ורגל.. אבל פגשתי גם כמה וכמה מדריכים שידעו אנטומיה ברמה גבוהה מאוד (רק אנשים עם תואר וגם לא כולם..)

רוב המאמנים באמת לא יודעים כלום כי רובם למדו את הקורס שגם ככה הוא ברמה נמוכה אחרי הצבא שאין להם זין לכלום, ורובם עברו על 55-70 גג, בלי שום עניין בתחום ורק במטרה לעבוד במקצוע.
אני עברתי קורס מדריכים בוינגייט ויכול לומר בביטחון מלא שהקורס רמה נמוכה מאוד ובסיסית, ואכן בקיניזולוגיה ואנטומיה ההשקעה היא הכי גבוהה.
אבל אני טרחתי להשכיל בכוחות עצמי, אני אישית ברוב המקרים נגד עבודה עם מכונות, ומלמד אנשים לעשות סקוואט מלא כמו שצריך, רוב המאמנים ליצנים אבל לא כולם.
עשיתי דדליפט ומאמן אחר במכון שלי שואל אותי אם אני לא מפחד על הגב שלי, נו באמת.
ובקורס טרחו להראות לנו מה זה דדליפט בלי שום הסבר בשיעור האחרון ביום האחרון, והמרצה האידיוט אמר שSLDL זה עם ברכיים נעולות עד שתיקנתי אותו.

נבחרת ישראל, כן.
לפי המשקל של הסקוואט ועוד יותר לפי המשקל שלו ביחס לסקוואט הוא לא היה מתקדם.

א) אם הוא מאמן, הוא כבר יכול להיות הרבה אחרי השנים הטובות עם המשקלים המכובדים על המוט.

ב) כמו שאמרתי, היו על זה דיונים בפורום, ויש משקולנים שעושים סקוואט חלקי כתנועה מתפרצת. לא בהכרח עם הרבה משקל.

אני לא אומר שאני מסכים עם זה או מאמין בזה. רק שזה קיים.

• פותח/ת השרשור
א) אם הוא מאמן, הוא כבר יכול להיות הרבה אחרי השנים הטובות עם המשקלים המכובדים על המוט.

ב) כמו שאמרתי, היו על זה דיונים בפורום, ויש משקולנים שעושים סקוואט חלקי כתנועה מתפרצת. לא בהכרח עם הרבה משקל.

אני לא אומר שאני מסכים עם זה או מאמין בזה. רק שזה קיים.

בכל הדיונים החופרים וחסרי התוכן שלכם שלכם פיספסתם את הנקודה.
סקוואט מלא הוא המטרה הראשונית, ואותו הם רוצים לשפר. החצאים, תנועה מבוקרת וכל החרטות האלה הן כלום, הן רק בשבילו ולמענו. זהו.

סקוואט מלא הוא המטרה הראשונית, ואותו הם רוצים לשפר. החצאים, תנועה מבוקרת וכל החרטות האלה הן כלום, הן רק בשבילו ולמענו. זהו.

אתה גאון! איך עלית על זה שסקוואט מלא הוא המטרה????
את המשפט האחרון שלך אני לא מצליח להבין, אבל אם הדיונים חופרים וחסרי תוכן, אתה מוזמן לקרוא דיונים הרבה יותר מעניינים בפורומים אחרים על איך לתקוף את השריר מכל זווית.

אולי תעלה סרטון שנראה הרדקור סקווט ?

"...רק בשבילו ולמענו. זהו."

אולי מדובר באבינו שבשמיים?
ות'אמת? אותי קצת מרגיז שקוראים לי חופר וחסר תוכן.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית