ייעוץ המאמנים אכן חסרי כל תועלת?

מצב
השרשור נעול

HardCore_Squatter

משתמש מתחיל
61
0
נק' מוניטין:
104
61
0
שמעו אני דיי מבין בכל הקטע, חרשתי את המאמרים באתר ואני קורא פה בפורום גם מלא זמן, קראתי גם את SS.... ורציתי לדעת, יש משהו שאפשר ללמוד מהמאמנים? כי אני נח הרבה זמן (SS...) ויוצא לי לדבר איתם מלא, אז חשבתי אם יש דברים שאפשר לשאול אותם והם יודעים שאני לא יודע ויכולים ללמד אותי ולהעשיר אותי..
כי מי שמכיר את החומר בקורסים אשמח לעזרה ממנו, תודה.

לא רק אותך. ניתן לבחור עוד הזדמנות. פעם הבאה הוא חוזר לדון באם חייבים לאכול 10 דקות אחרי סוף האימון 15 גרם חלבון ו 30 גרם פחמימה פשוטה.

א) אם הוא מאמן, הוא כבר יכול להיות הרבה אחרי השנים הטובות עם המשקלים המכובדים על המוט.

ב) כמו שאמרתי, היו על זה דיונים בפורום, ויש משקולנים שעושים סקוואט חלקי כתנועה מתפרצת. לא בהכרח עם הרבה משקל.

אני לא אומר שאני מסכים עם זה או מאמין בזה. רק שזה קיים.
גם אני לא מאמין בזה, הבאתי את זה כדוגמה לזה שיש מאמני WL (ועוד איזה מאמנים) שלא יודעים להתאמן, כמו שרוב המאמנים בחדרי הכושר נותנים תכניות שמבוססות על עקרון המשאבה.

גם אני לא מאמין בזה, הבאתי את זה כדוגמה לזה שיש מאמני WL (ועוד איזה מאמנים) שלא יודעים להתאמן, כמו שרוב המאמנים בחדרי הכושר נותנים תכניות שמבוססות על עקרון המשאבה.

אתה מפספס את הנקודה. הוא כן יודע להתאמן, והוא כן יודע שהוא עושה רבע סקוואט וזה במודע, וזה לא תחליף לסקוואט מבחינתו. אני חוזר על זה כבר פעמים שלישית.

גם אני לא אוהב את הגישה שלו אבל גם אני חושב שהרוב הגדול של המדריכים בחדרי הכושר רוב הזמן בכלל לא יודעים על מה הם מדברים וקשה למצוא מישהו שלא יסכים איתי. לפני כמה ימים שמעתי מדריך שמטיף על זה שבלי פחמימות הגוף לא מסוגל לספוג חלבון והוא סתם נשאר בבטן 😣

אתה מפספס את הנקודה. הוא כן יודע להתאמן, והוא כן יודע שהוא עושה רבע סקוואט וזה במודע, וזה לא תחליף לסקוואט מבחינתו. אני חוזר על זה כבר פעמים שלישית.
זו הייתה סתם דוגמה.
כשעשיתי תאומים הוא אמר שתאומים זה שריר שצריך לעשות בו 20 חזרות.
הוא גם אמר למישהו (או מישהי, לא זוכר) ש1-5 חזרות זה כוח, 8 - 15 ניפוח (על זה אני לא סגור) ומעל זה זה "עיצוב".
נו באמת.

זו הייתה סתם דוגמה.
כשעשיתי תאומים הוא אמר שתאומים זה שריר שצריך לעשות בו 20 חזרות.
הוא גם אמר למישהו (או מישהי, לא זוכר) ש1-5 חזרות זה כוח, 8 - 15 ניפוח (על זה אני לא סגור) ומעל זה זה "עיצוב".
נו באמת.
מעל 15 זה אירובי 😛

טוב, כל הנושא הזה מיותר, מטומטם ברמות וגולש לדברים לא קשורים.

מספיק.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית