הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

תוכנית Work Out of the Day- המחודש

• פותח/ת השרשור
20 לדצמבר 2009 WOD

שלושה סיבובים של:
5 חזרות טיפוס על חבל, 4.5 מטר.
21 מקבילים
50 סקוואטים

לא ספציפית לריצה, אבל איך להיכנס בהדרגתיות ל- CrossFit כמובן.

אני מאוד מצטער על ההקפצה של התגובה הישנה הזאת, אבל אני חייב לשאול-
אני רוצה להיכנס לתחום הקרוספיט. יש סטנדרטים מינמליים שאת מוצאת לנכון שיהיו למישהו שמתחיל להתאמן בקרוספיט?
והשאלה השנייה- אמרת שיש הסבר איך להיכנס בהדרגתיות לקרוספיט.
תוכלי אולי לשתף?
תודה

• פותח/ת השרשור

21 לדצמבר 2009 WOD

Diane

21-15-9 של:
Deadlift עם 102ק"ג 225lbs
Hand Stand Push Ups

• פותח/ת השרשור
הפנטש כתב נכון, התחליף הטוב הוא מתח עם מגבת.
מהאתר של CrossFit:

3.1. What's the best substitute for rope climbing?Towel pullups is the consensus best substitute. For more realism, alternate one hand high, one hand low on the towel. Some folks do towel pulldowns, as well. Standard rope length is 15', and standard substitution is 15 towel pulls.

אתם חושבים שמיליטרי פרס זה תחליף טוב לHAND STAND PUSH UPS? כי אין לי אפשרות לעשות את זה במכון. או שאולי יש תחליף ריאלי טוב יותר?

אתם חושבים שמיליטרי פרס זה תחליף טוב לHAND STAND PUSH UPS? כי אין לי אפשרות לעשות את זה במכון. או שאולי יש תחליף ריאלי טוב יותר?
למה אין לך אפשרות? כל מה שאתה צריך זה קיר... זה כפיפות מרפקים בעמידת ידיים...

אין לי קיר פנוי במכון... כל המכון מפוצץ במכשירים בכל הצדדים וכמעט על כל הקירות יש מראות

אין לי קיר פנוי במכון... כל המכון מפוצץ במכשירים בכל הצדדים וכמעט על כל הקירות יש מראות
פרס הוא תחליף סביר, לא מומלץ לעשות אותו אם יש לך הזדמנות לעשות עמידת ידיים על קיר או אפילו בשיפוע.

• פותח/ת השרשור
שכיבות שמיכה בשיפוע עדיף. שים רגליים על ספסל, או החפץ הכי גבוה שיכול לשמש אותך לצורך העניין.

• פותח/ת השרשור
23 לדצמבר 2009 WOD

Front Squat 1-10-1-20-1-30

סט כבד, סט 10 חזרות, סט כבד, סט 20 חזרות, סט כבד, סט 30 חזרות. התוצאה של האימון היא סכום כל המשקלים.

נערך לאחרונה:
זה לא אמור להיות גם על זמן ?
כי אפשר לעשות נניח סט כבד עם 100 קילו לנוח כמה דקות ואז סטים קלים של 60-40 ולהגיע לתוצאה גבוהה

• פותח/ת השרשור
זה אימון כח, לא metcon, ולכן האימון גם לא על זמן.

21 לדצמבר 2009 WOD

Diane

21-15-9 של:
Deadlift עם 102ק"ג 225lbs
Hand Stand Push Ups
עשיתי דייאן למעפנים - עם 60 ק"ג (אחרי עשרים חזרות של 100 ק"ג ב Lumberjack 20 הגב שלי היה גמור שבוע, אז אני מפיק לקחים), ושכיבות סמיכה עם רגליים מורמות. 5:45, היה מוות.

Back
למעלה תחתית