הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון דדליפט 204.5x5x5

yanivgoft

משתמש משקיע
6,414
4,658
נק' מוניטין:
15,122
6,414
4,658
11 ימים בחוץ. 5 שעות שינה. היה אמור בכלל להיות 200 היום אבל בגלל איך שה195 עלה הייתע חייב ללכת על יותר. לפני הvts היה לי 205x5f אז אני ממש מבסוט מהשיפור. בלי עוד חפירות מיותרות הנה הסט האחרון עם מחווה לזהיר בסוף:

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
עיינתי בלוג שלך ולא מצאתי את התוכנית עצמה.
תוכל לפרסם את התוכנית?
התכנית עצמה לא רשומה כטמפלט כלשהו, אבל במבט על רצף אימונים של שבוע אתה יכול להבין איך השבוע נראה. שורה תחתונה, יום של 5X5 לכל הרמה עם תרגילי עזר שמותאמים אישית לצרכים שלך לפי הנחיות של @PowerLifting

לאיזה רייג' נכנסת חחחחחחחחח שים לב שחזרה 2 לא ננעלה כמו שצריך ובכל מקרה תן יותר דגש על נעילות כי אתה לא ממש מחזיק את הנעילה , זה רק בסרטון הזה ככה שהיית ברייג' על הPR או שאתה תמיד ככה ?

• פותח/ת השרשור
לאיזה רייג' נכנסת *נראה שהמקש עם האות ח' נתקע לך. אנא נקה את המקלדת* שים לב שחזרה 2 לא ננעלה כמו שצריך ובכל מקרה תן יותר דגש על נעילות כי אתה לא ממש מחזיק את הנעילה , זה רק בסרטון הזה ככה שהיית ברייג' על הPR או שאתה תמיד ככה ?
אמרתי את זה גם קודם וגם הייתי מודע לזה תוך כדי הסט. זה הרייג' והרצון לתת חזרות מהירות. בתחרות זאת לא בעיה כי גם ככה אתה מחכה לפקודה כדי להוריד את המוט

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית