הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סיפור קצר שרציתי לשתף

rombillet

משתמש קבוע
1,114
176
נק' מוניטין:
273
1,114
176
בגלל שלא לקחתי את התוכנית של המאמן, היום ילד שהיה במכון אמר לי שחבר שלי והמאמן צחקו עליי והם טוענים שאני לא עובד נכון.
החבר שלי הזה שם איזה חצי שנה, אני מאמין שיש לו אולי 70 קילו סקוואט, ו50 קילו בנץ, אולי קצת יותר (55 או משהו כזה), הוא עובד ABC כל יום במכון, שיחכו עוד 3-4 חודשים, ניתן בראש, מחכה לרגע שאני אהיה יותר חזק ממנו בלי עין הרע, ואזכיר לו את הרגע שאמר שאני לא עובד טוב וכדאי לי לקחת תוכנית מכונות של המאמן שבקושי נתן לי להסקביט, הייתי צריך כמעט לריב איתו על זה.

סתם סיפור נחמד שחשבתי לשתף, מביא לי אישית קצת מוטיבציה.

תמיד יהיה דושבאגים, חלקם חזקים יותר חלקם פחות. חלקם גם ירימו משקלים שלא תגיע אליהם בקרוב
מה אכפת לך ? אתה מתאמן בשבילם?

• פותח/ת השרשור
תמיד יהיה דושבאגים, חלקם חזקים יותר חלקם פחות. חלקם גם ירימו משקלים שלא תגיע אליהם בקרוב
מה אכפת לך ? אתה מתאמן בשבילם?
סתם, קצת מעצבן שמישהו לא בטוח עובד נכון, וצוחק עליך מאחורי הגב, ידעתי שתהיה תגובה כמו שלך, אבל אני חושב שהייתי צריך לפרסם את זה. אני עובד נטו בשביל עצמי, אבל זה משהו שאי אפשר להתעלם ממנו, חזקים יותר הייתי מחליק, אבל ככה זה נותן קצת מוטיבציה לתקופה הקצרה.

מה זה משנה?

גם אם תגדל ותתחזק הם אף פעם לא יודו שהם טועים, זה לא בטבע האנושי הם יחשב שאתה מזריק או שזה בגלל שאתה עובד בטכניקה לא טובה לפני שהם יודו...

מה זה משנה?

גם אם תגדל ותתחזק הם אף פעם לא יודו שהם טועים, זה לא בטבע האנושי הם יחשב שאתה מזריק או שזה בגלל שאתה עובד בטכניקה לא טובה לפני שהם יודו...
אחי, הוא מתחיל. מי מזריק בחודשים הראשונים? אבל זה נכון שהם יגידו שהגב שלו בנזק והוא לא מרגיש אותו עכשיו אבל בעתיד בלה בלה בלה

• פותח/ת השרשור
יש הרבה גורמים שדוחפים אותי להצליח, פשוט אני רואה שלפעמים רושמים דברים על מאמנים בארץ, זה עוד אשכול כזה, שלא תחשבו שזה הגורם שדוחף אותי להצליח, אבל זה אחד מהם, תחשבו שילד קורא לי חלש, וזה כבר קרא, אני רוצה להיות יותר חזק ממנו, הגורם שהכי נותן לי מוטיבציה הוא הכדורסל, אני עושה את זה בשביל הכדורסל ובשביל להיות חזק ומהיר.

כל החיים אנשים יפקפקו ביכולות שלך ובך. השאלה עד כמה אתה מוותר לעצמך.. פעם צחקו עלי שאני לא יכול לעשות מתח 1, ועל האמת ככה נראיתי. היום כשאני עושה יותר מפי 2-5 מהאדם הממוצע? לא זוכר פעם אחרונה שפקפקו ביכולות הפיזיות שלי, ואם פעם זה עצבן אותי או נתן לי מוטיבציה.. היום אני אפטי כי דברי שבח\רעל מאחרים- לא שווים דבר וחצי דבר. פעם אחת צוחקים עליך,פעם אחרת מלקקים את התחת. זה החיים.. תלוי מאיפה באת ולאן אתה הולך. אנשים בסגנון "חבר" שלך נשרפים מוקדם, כי במקום להתשפר בעצמו ולהיות השראה, הוא מרכל ומוריד אחרים כמו שרלילה.

• פותח/ת השרשור
אל תדאג,סביר להניח שכשהבנץ' יהיה 140 והדדליפט 250 הם לא יצחקו יותר, אולי אפילו יבקשו טיפים 🏋️
מעדיף לחשוב כרגע על לסיים את הארבעה חודשי מקדאו ולהגיע ל100 סקוואט, אני בטוצ שהבנץ יהיה 70 והסקוואט מעל 110 הם כבר יפסיקו לצחוק.
עד שזה יקרה 😆

מעדיף לחשוב כרגע על לסיים את הארבעה חודשי מקדאו ולהגיע ל100 סקוואט, אני בטוצ שהבנץ יהיה 70 והסקוואט מעל 110 הם כבר יפסיקו לצחוק.
עד שזה יקרה 😆
תעשה כבר ss ותגיע לזה בפחות מחודשיים 😃

• פותח/ת השרשור
תעשה כבר ss ותגיע לזה בפחות מחודשיים 😃
נמאס לי שכולם רושמים לי את זה, אם בא לך כנס ללוג ותראה למה אני לא עושה SS. שחקן כדורסל ויש לי כל יום אימון ולפעמים בימי כדורסל 2 אימונים

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית