הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון PR- 150kg Deadlift x5

• פותח/ת השרשור Nemesis
  • פורסם בתאריך

Nemesis

משתמש קבוע
1,677
1,009
נק' מוניטין:
2,849
1,677
1,009

כן אני מודע לזה שהוא לא מושלם, אפילו לא קרוב ושביום חמישי כדאי לי להתרכז יותר ב152.5 ואני מניח שאם אהיה יותר מרוכז ה152.5 יהיה אפילו קל יותר.

האמת שעשיתי מה150 הזה סתם מפלצת כי עבדתי במוצ"ש ולא ישנתי מספיק בראשון בבוקר, אז כבר שעשיתי את הסקוואט אתמול הרגשתי שבאותו אימון אני לא במיטבי, הבנץ' נפח שהיה לי אחרי הסקוואט היה קליל למען האמת וזה די הפתיע אותי, בדדליפט אני בדרך כלל פחות טוב בימים שאני ממהר הביתה אם אני עובד באותו לילה, ולא תמיד הסידור עבודה מאפשר את זה ואני נאלץ לתת גז במיוחד כשיש לי סקוואט ארוך ובנץ' נפח.
כרגע אני עדיין בSS בסקוואט ובדדליפט, לחיצות מתקדמות באופן לינארי לצערי.

• פותח/ת השרשור
וזה עשה לך רק טוב 😉
כל הכבוד!
הלוואי שהייתי יכול להגיד את זה גם על הסקוואט שבינתיים זוחל לו הרחק מהדדליפט, אבל גם לסיים עם 120 ל3x5 יהיה הישג שאני אהיה מרוצה ממנו מאוד

לא הייתי מתנגד לשרוד עוד קצת בתור מתחיל בלחיצות, עברתי להתקדמות לינארית מאוד מוקדם
המושגים שלך התבלגנו, ליניארי = קבוע, לכן התקדמות ליניארית = התקדמות קבועה.

הכוונה שלך הייתה שבלחיצות אתה מתקדם שבועית, ולא שעברת להתקדמות ליניארית 😃

בכל אופן, כל הכבוד על הדדליפט!

• פותח/ת השרשור

צודק, עירבבתי קצת מושגים:)

כן, זה.

• פותח/ת השרשור
ככה זה שיותר מידי מושגים התבלגנו לי בראש, חזרתי לעניינים מהר מאוד מאז שהשתחררתי בנובמבר ותוך כדי אני מתעסק בהרבה דברים וגם משתדל לקרוא שוב את Starting Strengh כדי להשכיל קצת ולרענן מאז הפעם האחרונה שקראתי את הספר

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית