הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון חגורות METAL

• פותח/ת השרשור Loco
  • פורסם בתאריך
חגורה מעולה. אוהב את זה שיש את הסינגל פרונג (מקווה שכתבתי נכון) יותר פשוט לסגור מאשר לבר.לא היה לי אינזר ולא ניסיתי כי החגורה הקודמת שלי הייתה rdx אבל מטאל חגורה מעולה וחזקה.

• פותח/ת השרשור
חגורה מעולה. אוהב את זה שיש את הסינגל פרונג (מקווה שכתבתי נכון) יותר פשוט לסגור מאשר לבר.לא היה לי אינזר ולא ניסיתי כי החגורה הקודמת שלי הייתה rdx אבל מטאל חגורה מעולה וחזקה.
פרונג יותר קל לסגור מלבר?

אתה מגיע לתחרות הקרובה?

אין מציאות כזאת שפרונג יותר קל לסגור/לפתוח מלבר. יש לפרונג יתרונות מול הלבר אבל אין ללבר מתחרות בנושא הזה.
זה כן.. רק אמרתי שהחגורה הקודמת שלי הייתה בעייתית מאוד לסגור וגם אם עליתי במשקל הייתי צריך להזיז את הלבר עוד חור או כמה שזה מציק ובסינגל פרונג כ"כ יותר פשוט לי חוץ מלפתוח לול, זה בעייתי לפעמים

זה כן.. רק אמרתי שהחגורה הקודמת שלי הייתה בעייתית מאוד לסגור וגם אם עליתי במשקל הייתי צריך להזיז את הלבר עוד חור או כמה שזה מציק ובסינגל פרונג כ"כ יותר פשוט לי חוץ מלפתוח לול, זה בעייתי לפעמים
להזיז חורים זה בדיוק היתרון של פרונג אבל לסגור/לפתוח הלבר יותר קלה.

זאת הסיבה היחידה שבגללה אני חושב על לבר ולא פרונג..
לא כדאי, גם כי הסגירה שונה בין ההרמות ואתה לא תתחיל להסתובב גם עם מברג (לא תוכל להיכנס לתחנה המרכזית:ph34r:).
חוץ מזה שזה גם נהרס מהר. ואתה גם נכנס לחיטוב, זה כל יום מידה אחרת...😛

לא כדאי, גם כי הסגירה שונה בין ההרמות ואתה לא תתחיל להסתובב גם עם מברג (לא תוכל להיכנס לתחנה המרכזית:ph34r:).

אני כבר רגיל ללבר.
אין לי בעיה להחליף חורים עם מברג במכון 😃
בתחרות יש זמן בין הסקוואט לדד.. מספיק זמן להחליף חור אחד.

בגדול הלבר הכי נוח לי, אבל באמת מתלבט כי הפרונג מחזיק יותר זמן.

אני עם לבר והכל טוב

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית