עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
פרונג יותר קל לסגור מלבר?חגורה מעולה. אוהב את זה שיש את הסינגל פרונג (מקווה שכתבתי נכון) יותר פשוט לסגור מאשר לבר.לא היה לי אינזר ולא ניסיתי כי החגורה הקודמת שלי הייתה rdx אבל מטאל חגורה מעולה וחזקה.
בשבילי כן.. ומגיע, לא מתחרה.פרונג יותר קל לסגור מלבר?
אתה מגיע לתחרות הקרובה?
😍בשבילי כן.. ומגיע, לא מתחרה.
הפעם ליותר 😃😍
לא לרבע שעה הפעם.
אין מציאות כזאת שפרונג יותר קל לסגור/לפתוח מלבר. יש לפרונג יתרונות מול הלבר אבל אין ללבר מתחרות בנושא הזה.בשבילי כן.. ומגיע, לא מתחרה.
זה כן.. רק אמרתי שהחגורה הקודמת שלי הייתה בעייתית מאוד לסגור וגם אם עליתי במשקל הייתי צריך להזיז את הלבר עוד חור או כמה שזה מציק ובסינגל פרונג כ"כ יותר פשוט לי חוץ מלפתוח לול, זה בעייתי לפעמיםאין מציאות כזאת שפרונג יותר קל לסגור/לפתוח מלבר. יש לפרונג יתרונות מול הלבר אבל אין ללבר מתחרות בנושא הזה.
להזיז חורים זה בדיוק היתרון של פרונג אבל לסגור/לפתוח הלבר יותר קלה.זה כן.. רק אמרתי שהחגורה הקודמת שלי הייתה בעייתית מאוד לסגור וגם אם עליתי במשקל הייתי צריך להזיז את הלבר עוד חור או כמה שזה מציק ובסינגל פרונג כ"כ יותר פשוט לי חוץ מלפתוח לול, זה בעייתי לפעמים
זה בהחלט נכוןלהזיז חורים זה בדיוק היתרון של פרונג אבל לסגור/לפתוח הלבר יותר קלה.
זאת הסיבה היחידה שבגללה אני חושב על לבר ולא פרונג..יש לי אינזר 2 פרונגים.
היא מדהימה, אבל לסגור אותה זה סוג של סומולוב לכפות ידיים.
לא כדאי, גם כי הסגירה שונה בין ההרמות ואתה לא תתחיל להסתובב גם עם מברג (לא תוכל להיכנס לתחנה המרכזית:ph34r:).זאת הסיבה היחידה שבגללה אני חושב על לבר ולא פרונג..
זאת הסיבה היחידה שבגללה אני חושב על לבר ולא פרונג..
לא כדאי, גם כי הסגירה שונה בין ההרמות ואתה לא תתחיל להסתובב גם עם מברג (לא תוכל להיכנס לתחנה המרכזית:ph34r:).
חוץ מזה שזה גם נהרס מהר. ואתה גם נכנס לחיטוב, זה כל יום מידה אחרת...😛
למה שאני אכנס לתחנה מרכזית עם התיק אימון? 😲(לא תוכל להיכנס לתחנה המרכזית:ph34r:).
הסיפור שלי לפני שהיה לי רכב... 🙄למה שאני אכנס לתחנה מרכזית עם התיק אימון? 😲
😅ואתה גם נכנס לחיטוב
אני עם לבר והכל טובלא כדאי, גם כי הסגירה שונה בין ההרמות ואתה לא תתחיל להסתובב גם עם מברג (לא תוכל להיכנס לתחנה המרכזית:ph34r:).
חוץ מזה שזה גם נהרס מהר. ואתה גם נכנס לחיטוב, זה כל יום מידה אחרת...😛