הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ התלבטות בין חגורות

אנונימי7797

משתמש מתחיל
217
14
נק' מוניטין:
62
217
14
אז ככה,
אני מתכנן לקנות חגורה שכמובן תשמש אותי לכל קריירת הפאווליפטינג שלי. אני מתלבט בין 3 החגורות:
Titan longhorn - שמעתי עליה המלצות טובות מאוד אך היא די יקרה יחסית לחגורות אחרות (האם רוכשים אותה בעמוד הפייסבוק של טיטאן ישראל? והאם אפשר לקנות רק lever?)
Inzer 10mm prong- שמעתי שהיא באותה רמה כמו הלונגהורן, ואני יכול לקנות אותה דרך האתר הרשמי עם buy2usa. הבעיה העיקרית היא ששמעתי שהשירות של b2usa ברמה נמוכה מאוד ושבתכלס אחרי כל העלויות הנוספות זה יוצא באותו מחיר של הלונגהורן.
זילברשטיטאן של @שוהם. - גם עליה שמעתי המלצות טובות מאוד ושהיא מיוצרת בעבודת יד. השאלה היא האם היא באותה איכות (בערך) של שתי החגורות שצוינו למעלה?
בנוסף, לא מצאתי עליה שום מידע בשום מקום, אלא רק מידע מצומצם מאוד פה בפורום. אז אשמח לדעת מה המחירים והאם כדאי לקנות אותה כחגורה לכל החיים.

גם זה לא בדיוק שהזמנתי מbuy2usa חבילה או שתיים - הזמנתי יותר מ-50, אמנם אין מסלול עוקף מכס (אלא אם כן אתה משקר בהצהרה) אבל החבילה אצלך בדר"כ תוך שבוע וחצי.

אותו דבר קרה אצלי אחד לאחד כשהזמנתי נעלי הרמה. שבוע וחצי מההזמנה והחבילה הייתה אצלי עם שליח עד הבית כשידעתי לאורך כל התהליך איפה החבילה נמצאת

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית