הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תרגילים בסיסיים עצמאיים

• פותח/ת השרשור Yael244
  • פורסם בתאריך

Yael244

משתמש מתחיל
4
0
נק' מוניטין:
0
4
0
היוש
התחלתי השבוע קרוספיט ואני מרגישה שאני זקוקה לאימונים נוספים מעבר למטקונים בבוקס( לחזק, לעצב וכו')
חשבתי יותר בכיוון של לפני או אחרי האימון לבצע עוד כמה תרגילים באופן עצמאי, בסמוך לאימון.
אולי אפילו אפליקציה מומלצת.. ?

תודה רבה:)

בגלל העומס של קרוספיט לא הייתי ממליץ לעשות אימונים לפני או אחרי, למרות שזה מאוד תלוי באורך ובאימון עצמו
אם זה אימון קל אפשר בהחלט להוסיף אימון קצר בנוסף
אם לא, אז פשוט יום אחר לעשות אימון שונה

תרגילים באופן עצמאי,
נשמע טוב.
שום אפליקציה לא תעזור לך במקרה הזה כי מאוד חשוב איזה תרגילים את עושה באותו אימון אבל היתרון בקרוספיט שהמדריכים שם לרוב מיומנים יותר מחדרי כושר רגילים.
תתייעצי עם המדריך במקום מה לתסף לפני או אחרי האימון (שוב תלוי בתכנית היומית) ולכי על זה.

לי פשוט נשמע שאת לא עובדת עם התנגדות שמאתגרת אותך ובגלל זה את מחפשת דרכים אחרות לעשות זאת.

• פותח/ת השרשור
קרוספיט מבחינתי זה אתגר יפה מאד . אני עדיין בתחילת דרכי ועם הזמן האימונים עצמם ידרשו יותר ( בין אם זה משקל נוסף ובין אם זה התרגילים האמיתיים ולא תחלופות למיניהן).
אני מחפשת יותר תרגילים שאוכל לבצע לאחר האימון או באופן עצמאי בבית ( אין לי ציוד). כאלו שיעבדו באופן ממוקד על הבטן, ירכיים וכו'.. חשבתי על אפליקציה טובה ומומלצת שתדאג לי את.אותם התרגילים.
ייתכן ואני טועה ברצון להוסיף תירגול עצמאי לשם תחזוקה כללית?

אני לא חושבת שאת טועה אבל לא חשבתי על תגבור של תרגילי בטן או ירכיים 🤭 אלא יותר בכיוון של גב, כתפיים..
משהו שיקדם אותך למתח, מקבילים, אל סיט.

אם אני הייתי מתחילה את אימוני המשקולות שלי בקרוספיט, הייתי משקיעה לפחות אימון אחד בשבוע בטכניקה, טכניקה, טכניקה...

Back
למעלה תחתית