הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ בניית חד״כ ביתי

• פותח/ת השרשור avoids
  • פורסם בתאריך

avoids

משתמש מתחיל
17
1
נק' מוניטין:
1
17
1
היי,
עברנו לבית פרטי ואני מעוניין לבנות חד״כ כנראה בבית או בגג (אני יודע שמכון כושר תמיד יהיה יותר טוב! אבל אני מעדיף בבית).
עברתי על אשכולות דומים פה ודרך גוגל אבל רובם ישנים מ 2012-2013

אני לא מחפש לקנות את הציוד הטוב והחדש ביותר,ולא מתכוון להרים משקלים של מעל 100 קילו לפחות בשנה הקרובה לטעמי.
לפי מה שהבנתי,הציוד הבסיסי שצריך זה כלוב פתוח/סגור,מוט אולימפית(אורך 1.5 מטר?) ספה,משקולות בודדות/מוט w.
עכשיו מחיפוש באנטרנט ראיתי שראק סגור שי מה שהבנתי אפשר לעשות בו כל תרגיל כגוון: בנץ פרס,סקוואט,דדליפט וכדומה..
אך לא מצאתי מה ההבדל בינו לבין כלוב פתוח ואיזה תרגילים אפשר לעשות בו.
ודבר נוסף,אני מתאמן מתחיל
ככה שלמה לא עדיף כבר לקנות מולטי טריינר שמגיע עם הכל ובנוסף הספה והמוט בו נשלפים ככה שאפשר לעשות גם תרגילים מבודדים?(מחיר של כזה דבר קומפלט זה 5000)

אשמח לקבל ייעוץ ועזרה בנושא

• פותח/ת השרשור
מקפיץ,מישהו?

כלוב זה כלוב, אין סגור/פתוח בכלובים.
ראק זה בעצם מעמד למוט בגבהים שונים, לפעמים מגיע עם מוטות ביטחון קבועים במקום שאתה לא יכול להזיז.

לא משנה מה תבחר - אתה תצטרך מוט באורך 2.2 מטר כי זה האורך הסטנדרטי של כלובים/ראקים.
בינתיים אתה צריך מוט, פלטות, ספה ישרה וכלוב או ראק. דאמבלים ומוט W תוסיף אחרכך אם אתה קצר בכסף אחרי הקנייה הגדולה.

כמו שאמרו לך, כלוב זה סגור, אין כלוב פתוח.
אתה צריך כלוב
מוט איכותי (חבל לנסות לחסוך כאן, דברים זולים עולים ביוקר)
ספה (לפי דעתי עדיף מתכוננת, אף לוודא שאינה גבוהה ושהיא קשיחה)
פלטות+סוגרים
ריצוף גומי

זה עסק לא זול אבל זה הבסיס, מוט W ודאמבלים זה כבר ממש מותרות.
כדאי לחפש כלוב עם אופציה למקבילים ומתח.

• פותח/ת השרשור
כלוב זה כלוב, אין סגור/פתוח בכלובים.
ראק זה בעצם מעמד למוט בגבהים שונים, לפעמים מגיע עם מוטות ביטחון קבועים במקום שאתה לא יכול להזיז.

לא משנה מה תבחר - אתה תצטרך מוט באורך 2.2 מטר כי זה האורך הסטנדרטי של כלובים/ראקים.
בינתיים אתה צריך מוט, פלטות, ספה ישרה וכלוב או ראק. דאמבלים ומוט W תוסיף אחרכך אם אתה קצר בכסף אחרי הקנייה הגדולה.

כמו שאמרו לך, כלוב זה סגור, אין כלוב פתוח.
אתה צריך כלוב
מוט איכותי (חבל לנסות לחסוך כאן, דברים זולים עולים ביוקר)
ספה (לפי דעתי עדיף מתכוננת, אף לוודא שאינה גבוהה ושהיא קשיחה)
פלטות+סוגרים
ריצוף גומי

זה עסק לא זול אבל זה הבסיס, מוט W ודאמבלים זה כבר ממש מותרות.
כדאי לחפש כלוב עם אופציה למקבילים ומתח.

תודה רבה לשניכם על העזרה,אז חיפשתי באנטרנט וזה מה שמצאתי שמתאים לצריכים פחות או יותר ואשמח לשמוע תדעה שלכם בנוגע למכשירים האלה:
כלוב עם מתח:
כלוב משקולות חופשי GPR-388 מבית Body Solid
מוט אולימפי 2.20:
מוט אולימפי מקצועי 2.2 באורך 2.2 מטרים

וספה קשיחה עדיין לא מצאתי,רובם במחירים של 1000+ ונראים לי יקרים יחסית לספת אימון
האם הכלוב/מוט טובים?

תודה רבה לשניכם על העזרה,אז חיפשתי באנטרנט וזה מה שמצאתי שמתאים לצריכים פחות או יותר ואשמח לשמוע תדעה שלכם בנוגע למכשירים האלה:
כלוב עם מתח:
כלוב משקולות חופשי GPR-388 מבית Body Solid
מוט אולימפי 2.20:
מוט אולימפי מקצועי 2.2 באורך 2.2 מטרים

וספה קשיחה עדיין לא מצאתי,רובם במחירים של 1000+ ונראים לי יקרים יחסית לספת אימון
האם הכלוב/מוט טובים?
קח אותו כלוב כמעט רק יותר זול
http://fitnessdepot.co.il/%D7%9B%D7%9C%D7%95%D7%91_%D7%9E%D7%A9%D7%A7%D7%95%D7%9C%D7%95
%D7%AA_%D7%A1%D7%92%D7%95%D7%A8_%D7%9E%D7%A7%D7%A6%D7%95%D7%A2%D7%99

כמה הוא יחזיק משקלים גבוהים? אני לא יכול להגיד לך.
תשאל את @alalalal יש לו כלוב דומה.

במוט הייתי משקיע באחד איכותי מסאל ספורט או יד שניה במצב כמו חדש אם תמצא.

Back
למעלה תחתית