הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ בקשר ליהומבין HCL?

Bigger For You*

משתמש מתחיל
29
0
נק' מוניטין:
0
29
0
אני מכיר משהו שלקח והוא יגיע לתוצאות מדהימות אבל אני דואג על כל הדבורים האלו של ההתקף הלב עם זזה מביא התקף לב תלוי איך משתמשים בו אז למה מוכרים אותו ב BB.COM אני דואג על זה שאם אני לא ישתמש טוב שלא יהיו לי בעיות עם הבריאות לא עדיף לקחת שורפי שומן כמו הידרוקסיקאט הרדקורX או ליפו 6X ולחטב איתם אומרים שזה לא כמו הHCL יהומבין
אתם יכולים לעזור לי ואם משהו השתמש בזה ולא יהיה לו בעיות איתו?
תודה לעוזרים!🙌

אם תתחיל מ15MG זה בעיה
תתחיל מ2.5-5MG ביחד עם כדור קפאין או חצי כדור (100-200MG)
ותעלה את המינון כל כמה ימים

כמובן שלפני אימוני כוח אסור לקחת
קרא את המאמר

• פותח/ת השרשור
אז אחרי האימון כוח שעה שעה וחצי אחרי האימון כוח צריך לקחת אז עם זה יביא בעיות לגוף כמו שאתם אומרים אז למה מוכרים את זה בBB.COM?

כל דבר שלוקחים באופן לא מושכל יכול לגרום להרבה בעיות.
אפילו אבקת חלבון תמימה, תאכל דלי שלם ביום והכליות שלך יתפוצצו בערך 😃

השתמשתי ביהומבין הנ"ל די הרבה בתוספת של 400 מ"ג קופאין על 15 מ"ג יהומבין. חוץ מתחושה מאוד חזקה שכאילו הבטן נכנסת לי פנימה לא הרגשתי עליה בדופק או כל דבר אחר. מה שכן , הוא מאוד עזר לי בהורדה של אחוזי השומן (הגעתי ל-6% שומן לפני מר ישראל האחרון). לקנות את כל הפורמולות כמו הLIPO 6 זה סתם בזבוז כסף, גם הן הרי מסתמכות על היהומבין שבתוכן והמינון שלו נמוך יותר במנה מומלצת מפשוט לקחת 15 מ"ג ביום. אני יודע שב-BB יש עליו מבצע של 2+1 חינם.

השתמשתי ביהומבין הנ"ל די הרבה בתוספת של 400 מ"ג קופאין על 15 מ"ג יהומבין. חוץ מתחושה מאוד חזקה שכאילו הבטן נכנסת לי פנימה לא הרגשתי עליה בדופק או כל דבר אחר. מה שכן , הוא מאוד עזר לי בהורדה של אחוזי השומן (הגעתי ל-6% שומן לפני מר ישראל האחרון). לקנות את כל הפורמולות כמו הLIPO 6 זה סתם בזבוז כסף, גם הן הרי מסתמכות על היהומבין שבתוכן והמינון שלו נמוך יותר במנה מומלצת מפשוט לקחת 15 מ"ג ביום. אני יודע שב-BB יש עליו מבצע של 2+1 חינם.
השתתפת במר ישראל?
איך לקחת את החומר, במכה אחת? האם הקפדת על הכללי אינסולין?

למה פשוט לא לאכול נכון? ולעשות פעילות אירובית?
למה אתה צריך לקחת תוסף מיותר שיכול לסכן את בריאותך בעתיד הנראה לעין או בעתיד הרחוק?

למה אתה צריך לקחת תוסף מיותר שיכול לסכן את בריאותך בעתיד הנראה לעין או בעתיד הרחוק?

כדי לקצר את החיטוב ולשמור על יותר מאסת שריר
לא כזה מסוכן

מי אמר שזה מסכן את הבריאות אם אתה בן אדם בריא? המוצר חוקי לחלוטין, רק בארץ כמו ישראל הוא לא חוקי כי כמה שמנות הגזימו עם המינון.

• פותח/ת השרשור
כדאי לעשות חיטוב בנתיים בלי יהומובין וכשאני יתעקה על אחוז שומן מסויים יענו כשאני יהיה תקוע אז לקחת יהומובין ולרדת יותר באחוז שומן האם זה טוב לעשות ככה?

כדאי לעשות חיטוב בנתיים בלי יהומובין וכשאני יתעקה על אחוז שומן מסויים יענו כשאני יהיה תקוע אז לקחת יהומובין ולרדת יותר באחוז שומן האם זה טוב לעשות ככה?

לוקחים יהומבין מ-12% שומן ומטה, מעל זה בזבוז כסף לקחת יהומבין.

מעל 12% עדיף לקחת אפדרין ושמגיעים ל-12% לעבור ליהומבין.
תגיע ל-8 תעבור לקלן בגלל האפקט האנאבולי שלו.

זה אני מבין
אבל השאלה בכמה היעילות של יוהמבין פוחתת ב 14% לעומת 12% שומן

זה אני מבין
אבל השאלה בכמה היעילות של יוהמבין פוחתת ב 14% לעומת 12% שומן

אין לזה מחקרים, אבל יהומבין בגדול אמור לעזור בהורדה של שומן עיקש.
שבנאדם נמצא על 16% שומן זה ממש לא נחשב שומן עיקש.
לדעתי האישית אפשר גם עד 10% שומן לרדת בלי שום דבר ודי בקלות וגם עם גנטיקה בינונית ועם גנטיקה טובה אפשר גם לרדת ל-8% טבעי בלי שום דבר(אני עכשיו 8.5% שומן בלי קפאין אפילו).

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית